Hamile kalamıyorum tahlil sonuçlarım?

Kilonuz falan yok bende kilo da var inostol insulin direnci olanlar için diye biliyorum bende oda kilosu olanlarda oluyor sanırım bitkisel şeylere yönelin İbrahim saracoglunun kürlere bakin derim ❤️
Ben kilolu değilim ama pcosu öğrendiğim kiloya dönmemi istedi 15 günde kilo veremeden yürüyüş havuçun etkisi oldu bende avakado çok iyi dediler tadı hiç benlik değildi ama yedim 15 gün sonra hamileligimi öğrendim

Sanirim aynıyız benim eşim de takma falan der😂 konusunu geçirmez test yaparım gizli anlar ama sormaz nasip işi Allah verirse olur der konusunu hiç açmaz de götür derim götürür bitkisel şeyler alırım al der Allah Razı olsun eşlerimizden 🫶🏻 klomen tedavisi alırken catlama kendi oldu iğne yapilmadi o ay prowomen combinol hayıt suyu kullanmıştım kendim kaynattım hayiti klomeni desteklediler belki şuan yine birseyker yiyip içiyorum bakalım .. 🥹
Bende ilk ay klomen kullandım ama doktor kontrolünde yukurta gelişmedi çok geç büyüdü anladım ama o zaman yumurtladigimi şansıma eşimle ayrı yerlerdeydik sonra bu ay famera kullandım o da olmadı gerektiği zaman büyümedi yumurta ve bugün 43. Günüm hala adet olmadım geçen ay 40. Gün olmuştum ama bu sefer olmadım ama bugün doktora gittim rahim kalınlaşmış dedi söktürücü vereyim dedi bende şimdilik yine de kullanmak istemiyorum benim de sorunum duzensiz adetlerim

Benjm de dikkat etmem lazım bunca zaman diyete girseydim dünyanın kilosunu vermiştim ama işte ad kalınca elin ayağım titriyor
Aç kalmadım ekmeği kestim normal yedim sabah kahvaltısında 2 tane yumurta domates salatalık yarım avakado zeytin peynir ekmeksiz akşamları da asla ekmek tuketmedim normal bı şekilde yedim ekmek çok etkiliyor yemeyince

arkadaşlar bende pcos var 1 gebelik oldu klomen ile ama dusukle sonuclandi benden sonra evlenenlerin bile çocuğu oldu 3 yıl olacak evleneli bunalıma girdim . Nasipse rahim filmi çektireceğim. Adetin 2. Günü kan verdim ekliyorum burda olan anlayandır arastirandir kendimden biliyorum yine de bi göz olsun istedim ❤️
Canım lh hormonu fsh hormonundan yüksek bu pcos alameti

Aç kalmadım ekmeği kestim normal yedim sabah kahvaltısında 2 tane yumurta domates salatalık yarım avakado zeytin peynir ekmeksiz akşamları da asla ekmek tuketmedim normal bı şekilde yedim ekmek çok etkiliyor yemeyince
Avokadoyu olgunlaşması için ne yaptınız ben aldım alırken de olgun değildi durdu yine olgunlaşmadı?🥰

Pcosta yumurta zor catliyor bende bu ay catliyordu bı ay catlamiyodu ovalasyon testini bıraktım günde 1 defa havuç yedim folik asiti bıraktım o kadar umudumu kesmistim ama nasipte yokmuş şunu anladım olmaz dediklerine bakmayın rabbim isterse olur ama birazda bizim elimizde yürüyüş yapın günde en az yarım saat bazen eşimle alisverise giderdim arabaya binmezdik gerek yok yürüyelim derdim uzak olsada yuruyodum

boluya da geldim ben Mustafa Ayhan ekiciye kendisi yoktu asistanı vardı baktı etti çocuğun olmayacak bi sebebin yok dedi gönderdi bende sinirlendim o kadar yol geldim diye (arabamız sıkıntılı biraz) sonra Düzce araştırma da bi Prof var yola vereceğime ona para veririm dedim eğer sonuç alamazsam büyük sehirlere geçeceğim artık 🥹 sizde gelişme oldu mu Rahim filmi sonrasında falan ☺️
Aralıkta çekildi bu ay femara kullandım bakalım inşallah olur

Coookkk teşekkür ederimm❤️
Ekmek yemeyin havuc her gün tuketin vallahi ben güldüm birinde gördüm ama denedim fayda etti yürüyüşte etkiliyor ondan sonra Allah'ın izniyle hamilelik haberi alırsınız imkansız diye bişey yok bu hayatta

Pcosta yumurta zor catliyor bende bu ay catliyordu bı ay catlamiyodu ovalasyon testini bıraktım günde 1 defa havuç yedim folik asiti bıraktım o kadar umudumu kesmistim ama nasipte yokmuş şunu anladım olmaz dediklerine bakmayın rabbim isterse olur ama birazda bizim elimizde yürüyüş yapın günde en az yarım saat bazen eşimle alisverise giderdim arabaya binmezdik gerek yok yürüyelim derdim uzak olsada yuruyodum
Aslında başkaları için kolay olan birsey bizim için ne kadar zor.. kimisi yanlışlıkla hamile kalır kimisi uğraşır Buda bizim sinavimiz 🙏🏻🫶🏻 yürüyüş evet rahme kan gitmesini sağlarmış bende artık dikkat edeceğim böyle şeylerde çalışıyordum 3 ay önce bıraktım işim hareketliydi zaten şimdi evlerde daha kötüye giderim 🥰

Aslında başkaları için kolay olan birsey bizim için ne kadar zor.. kimisi yanlışlıkla hamile kalır kimisi uğraşır Buda bizim sinavimiz 🙏🏻🫶🏻 yürüyüş evet rahme kan gitmesini sağlarmış bende artık dikkat edeceğim böyle şeylerde çalışıyordum 3 ay önce bıraktım işim hareketliydi zaten şimdi evlerde daha kötüye giderim 🥰
Ovulasyon testini 6 7 ay kullandım artık inanmıyorum çünkü 21mm yumurtam varken pik göstermedi bu yeni oldu yaşadığım doktor da yapıp kendini strese sokma demişti

ilk gebeliğim zaten klomen kullandım buyumus mu diye dr gittim klomen fayda vermemiş diğer ay letu baslicaz dedi hiç yumurtan buyumemis demişti bende üzüldüm ve saldım 10 gün sonra gebe olduğumu öğrenmiştim kafamdan attığım an oldu aslında ama onu şuan yapamıyorum 🥹

boluya da geldim ben Mustafa Ayhan ekiciye kendisi yoktu asistanı vardı baktı etti çocuğun olmayacak bi sebebin yok dedi gönderdi bende sinirlendim o kadar yol geldim diye (arabamız sıkıntılı biraz) sonra Düzce araştırma da bi Prof var yola vereceğime ona para veririm dedim eğer sonuç alamazsam büyük sehirlere geçeceğim artık 🥹 sizde gelişme oldu mu Rahim filmi sonrasında falan ☺️
bolu hiç bir şekilde ilgilenmiyor asistanlar bilgisiz bana hiç bir problemim olmadığı halde klomen verdi 5 gün uyuyamadım uykusuzluk yaşadım 5 günün sonunda gittim yumurtan normal adet olursan gel dedi hiç bir sonuç alamadım hsg bile yapmadan klomen verdiler ayhan hoca kendisi bakmıyor o çok iyi bir doktor odasını bulup rıca minnet baktırmak lazım buda çok imkansız biey odası kitli ben ağlayarak çıktım hastaneden adet olunca ankara bilkente gittim önce hormon bakıyorlar sonra vajinal sonra eşe sperm sonra 21.gü progesteron değeri ve en sonunda hsg yapıyorlar benim bu ay olmazsa aşılamaya geçecekler vakit kaybın yok işin hızlı ilerliyor gerçekten hamile kalırsam burda devam edeceğim imkanın varsa akaraya gel toplam adetin 2 yada 3 günü gidersen 5 kez gidiyorsuz

Ben kilolu değilim ama pcosu öğrendiğim kiloya dönmemi istedi 15 günde kilo veremeden yürüyüş havuçun etkisi oldu bende avakado çok iyi dediler tadı hiç benlik değildi ama yedim 15 gün sonra hamileligimi öğrendim
yürüyüş ve avokado mu yediniz sadece 🥰

bolu hiç bir şekilde ilgilenmiyor asistanlar bilgisiz bana hiç bir problemim olmadığı halde klomen verdi 5 gün uyuyamadım uykusuzluk yaşadım 5 günün sonunda gittim yumurtan normal adet olursan gel dedi hiç bir sonuç alamadım hsg bile yapmadan klomen verdiler ayhan hoca kendisi bakmıyor o çok iyi bir doktor odasını bulup rıca minnet baktırmak lazım buda çok imkansız biey odası kitli ben ağlayarak çıktım hastaneden adet olunca ankara bilkente gittim önce hormon bakıyorlar sonra vajinal sonra eşe sperm sonra 21.gü progesteron değeri ve en sonunda hsg yapıyorlar benim bu ay olmazsa aşılamaya geçecekler vakit kaybın yok işin hızlı ilerliyor gerçekten hamile kalırsam burda devam edeceğim imkanın varsa akaraya gel toplam adetin 2 yada 3 günü gidersen 5 kez gidiyorsuz
Helal olsun olmadı gereken tedavi yöntemi bu zaten benimde 1 buçuk senedir bu şekilde oyaliyorlar kan vermesem ona bile bakmiyorlar ücretli mi dediğiniz hastane birde hangi dr acaba 🥰

Ekmek yemeyin havuc her gün tuketin vallahi ben güldüm birinde gördüm ama denedim fayda etti yürüyüşte etkiliyor ondan sonra Allah'ın izniyle hamilelik haberi alırsınız imkansız diye bişey yok bu hayatta
Siizin ne kadarlik oldu 🥰

Back