Belli oldu mu acaba sonucunuz gebe misiniz ?Merhaba çocuk isteğiyle doktara gittik pcos var dendi gonal f ignelerine başladım İğnelerden sonra ovitrelle iğnesi oldum bugün 7. Günüm şiddetli karın ağrısı yaşıyorum karnım şiş eğilip kalkmakta bile ağrım oluyor doktorum normal dedi ama bu kadar fazla olması düşündürüyor beni bu durumu yaşıyan var mı?
Hayır maalesef 14. Günde adet oldumBelli oldu mu acaba sonucunuz gebe misiniz ?
Hayirlisi olsun bende bugün çatlama iğnemi yaptimHayır maalesef 14. Günde adet oldum
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsınızHayirlisi olsun bende bugün çatlama iğnemi yaptim
Belli oldu mu sonucunuz inşallah olumlu sonuç almışsınızdirHayirlisi olsun bende bugün çatlama iğnemi yaptim
Yok canim daha 1 haftam varBelli oldu mu sonucunuz inşallah olumlu sonuç almışsınızdir
Hayırlısı inşallah ben de şu an tekrar gonal f ve letu kullanıyorumYok canim daha 1 haftam var
Hayirlisi olsun hakkinizda ben eğer gebelik olmadiysa tedaviye ara vermeyi düşünüyorumHayırlısı inşallah ben de şu an tekrar gonal f ve letu kullanıyorum
Sizin de pcos muyduHayirlisi olsun hakkinizda ben eğer gebelik olmadiysa tedaviye ara vermeyi düşünüyorum
Evet pcosSizin de pcos muydu
Ben de 1 yıllık evliyim en son iki üç gün önce başka doktora goruneyim dedim o da bana ilaç felan hiç bir şeye gerek yok sadece kilo vermeye çalış kilo verdiğin gibi hamile kalacaksın dedi. Benim de son iğnelerim biraz ara verip kilo vermeye çalışacamEvet pcos
İnsülin direncinize baktirdiniz miBen de 1 yıllık evliyim en son iki üç gün önce başka doktora goruneyim dedim o da bana ilaç felan hiç bir şeye gerek yok sadece kilo vermeye çalış kilo verdiğin gibi hamile kalacaksın dedi. Benim de son iğnelerim biraz ara verip kilo vermeye çalışacam
Baktirmadim ama doktorum glifor da yazmıştı onu da kullanıyorumİnsülin direncinize baktirdiniz mi
Zayıflarsiniz glifor seker hapı zayıflatıyorBaktirmadim ama doktorum glifor da yazmıştı onu da kullanıyorum
Bayadır kullanıyorum belirgin bi kilo vermişim yok. Bu akşam çatlatma iğnesi olcam doktor aşılama ya da doğal yolla deneyin dedi. Karar verince gelirsinjz dedi kafam karışık birazZayıflarsiniz glifor seker hapı zayıflatıyor
Sonucunuz ne oldu inşallah gebesinizdrYok canim daha 1 haftam var