tabi ki kendiliğinden olma ihtimali hep var ama pco da yumurtlama olmadığı için biraz daha zor.Selam kızlar. Pcosluyum tarlusal ile adet oldum ve 2.günü kan verdim Fsh:8.17 Lh:13.87 araştırmalarıma göre Lh büyük olunca yumurta çatlamıyormuş benimde sorunum bu zaten.. çok fazla kistik yumurtam var, kendiliğinden çatlamadı kaç aydır deniyoruz olmuyor. Sorum şu ki yumurta çatlama problemi olupta kendiliğinden gebe kalan var mı? yoksa tedavisiz mümkün olmayan bir durum mu? pazartesi randevum var çatlatma iğnesi için görüşeceğim. Ama benim gibi olupta sürpriz haber alan varmı merak ettim
2 aydır çatlatma iğnesi oluyorum ilaç kullanıp. Henüz bir sonuç alamadım. Yolumuz Sabır işi Allah yardımcımız olsunSelam kızlar. Pcosluyum tarlusal ile adet oldum ve 2.günü kan verdim Fsh:8.17 Lh:13.87 araştırmalarıma göre Lh büyük olunca yumurta çatlamıyormuş benimde sorunum bu zaten.. çok fazla kistik yumurtam var, kendiliğinden çatlamadı kaç aydır deniyoruz olmuyor. Sorum şu ki yumurta çatlama problemi olupta kendiliğinden gebe kalan var mı? yoksa tedavisiz mümkün olmayan bir durum mu? pazartesi randevum var çatlatma iğnesi için görüşeceğim. Ama benim gibi olupta sürpriz haber alan varmı merak ettim
bundan da çok korkuyorum yaa2 aydır çatlatma iğnesi oluyorum ilaç kullanıp. Henüz bir sonuç alamadım. Yolumuz Sabır işi Allah yardımcımız olsun
bence vakit kaybetmeyin doktor ile takibe başlayın.1senedir deniyoruz ovulasyonda pozitif görüyorum ama çatlama gerçekleşmediği için sonuç hep sıfır. Kendiliğinden olma ihtimalini yüzde1 olarak düşünmeye başladım koskoca 1senede hiç denk gelmedi umudum tükendi doğal yollardan
bu pazartesi başlıyorum :)bence vakit kaybetmeyin doktor ile takibe başlayın.
bundan da çok korkuyorum yaainşallah daha fazla beklemeden kucağımız dolar artık doktorun bu durum için açıklama yapıyor muiğneye rağmen neden tutmamış olabilir ki
normal bi şekilde yumurtlama oluyorsunuz ama yinede çatlatma iğnesimi yapıldı yaniYumurta çatlıyor yumurta oluşuyor sorunsuz ayda 2 kere kontrol ama gebelik elde edilmiyor bir nedeni yokŞuan da çatlarma iğnemin 13. Günündeyim ama umudum yok pek sanki hep böyle devam edecek gibi
normal bi şekilde yumurtlama oluyorsunuz ama yinede çatlatma iğnesimi yapıldı yani
tek sorun çatlama diye biliyoruz ama yinede nasıl tutmuyor nasıl bi şans kader anlamadım ...
Geçmiş olsun i.direnci testi nasıl yapıldı ?benim de LH 9.9 doktor yüksek dedi. pcos var dedi ancak fsh/lh orani da 1.7 yani 2.5 altında. fsh 5.86. bir de şeker ilacı verdi insülin direncin olabilir diyerek ancak tahlil yaptırdım insülin direncim yokmuş kafam karıştı. yorumlayabilecek olan var mı?
sağolun. kandan bakıldı insülin direnciGeçmiş olsun i.direnci testi nasıl yapıldı ?