- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.871
- 598
- Konu Sahibi Civcivim00
-
İnositol içeren takviye ... Mesela ? Sen ne kullanıyorsunPkos a dair hicbir belirtim yok. Zayifim kıllanma kilo hicbiseyim yok. Adetlerim de düzenli. Ultrasonda pko görünümü mevcut. Kandaki lh ve fsh uyumuda destekliyor pko olduğumu.
Gebelik oluyor kizlar, adet düzeni önemli. Kilo almamaya calisin ve hareketli olun. Inositol içeren takviye kullanabilirsiniz
Inofolic combi, Prowomen, promotil gibi.İnositol içeren takviye ... Mesela ? Sen ne kullanıyorsun
Bana doktorun dediği yumurtlama fazla olduğundan gebelik sansı artıyor gebeliğe engel değil hatta ikiz çocuk sahibi bile olabilirsin dedi. Ama işte yumurtam olgunlaşıyor mu bunu bilmiyorum.Biz polikistlilerde birkaç yumurta çatlama olasılığı yok mu ?
Hani hamile kalma olasılığı hem düşük hem yüksek sanki bizlerde
Inofolic combi, Prowomen, promotil gibi.
Yumurtayı kaliteli yapıyor , adet düzensizligine iyi geliyor. Yinede doktorunuza danisin genellikle veriyor doktorlar.
Ablam pkosluBana doktorun dediği yumurtlama fazla olduğundan gebelik sansı artıyor gebeliğe engel değil hatta ikiz çocuk sahibi bile olabilirsin dedi. Ama işte yumurtam olgunlaşıyor mu bunu bilmiyorum.
Bunlar zaten folik asit ve vitamin desteği. Zararlı olan bisey degil. Kadin doğuma gittiğinde sor bence. Forumlardan bi araştırabilirsin. Faydasını gören cok var.Tabi canım belki bende gerekli görülmeyecek hani bilemiyoruz ki.
Ezbere kullanmam zaten
Teşekkürleraile hekimliği böyle seylerdwn anlıyor mu acaba ona gitsem sadece ?
Ne güzel isteyen herkese versin inşallahAblam pkoslu
İkizleri oldu
Tedavisiz
Sürpriz bı şekilde
Korunurken hemde
Hani bazen ufacik bir destek, yada bisey vesile oluyor ya o yüzden söylemek istedim. Insallah cok bekletmeden gelir bebislerimiz.Tabi canım belki bende gerekli görülmeyecek hani bilemiyoruz ki.
Ezbere kullanmam zaten
Teşekkürleraile hekimliği böyle seylerdwn anlıyor mu acaba ona gitsem sadece ?
Öyle mi. Şuan hali hazirda bı b vitamini kompleksi kullanıyorum eşimle korona önlemleri için tabi .Bunlar zaten folik asit ve vitamin desteği. Zararlı olan bisey degil. Kadin doğuma gittiğinde sor bence. Forumlardan bi araştırabilirsin. Faydasını gören cok var.
Benım bir ay yumurtam büyüyor bir ay büyümüyor. takip ettirdim değişiyor sürekli. Adetler düzenli olsa bile yumurtlama düzenli olamıyor bazen pco'da. Doktorum en son yumurta geliştrici ilaç verdi onunla güzel yumurtam gelişti. hatta ocak adetimde de kullanacağım yumurta geliştriici. .kendiliğinden gelişmiyor çünkü inşallah adet olmam tabii ki gebelik olurda gerek kalmaz. Siz yine aylık yumurta takibi yaptırın kaç mm büyüyor kaç mm de çatlıyor önemli bunlarBen bi arkdaşın tavsiyesiyle kendi doktorumu bırakıp arkadaşım doktoruna gittim bana büyüyen yumurtan yok dedi. Sonra kendi doktoruma gittim o da gebeliğe engel bi durumun yok dedi amh testi istedim sonuç 8.37 çıktı. Doktor yumurtlama gayet iyi durumda normal dedi. Yumurta takibi yapmaya gerek duymadı kafam çok karışık bu konuda
Cansın rahatlattın beni su durumda 1 tane bile olumlu Bi düşünce insanı cok rahatlatıyoO zaman sorun yok canım adetlerde düzenliyse hiç takılma
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canımBenım bir ay yumurtam büyüyor bir ay büyümüyor. takip ettirdim değişiyor sürekli. Adetler düzenli olsa bile yumurtlama düzenli olamıyor bazen pco'da. Doktorum en son yumurta geliştrici ilaç verdi onunla güzel yumurtam gelişti. hatta ocak adetimde de kullanacağım yumurta geliştriici. .kendiliğinden gelişmiyor çünkü inşallah adet olmam tabii ki gebelik olurda gerek kalmaz. Siz yine aylık yumurta takibi yaptırın kaç mm büyüyor kaç mm de çatlıyor önemli bunlar
Eğer izlemediyseniz dr. banu çiftçi instagramdan detaylı pkos u anlattı amh konusuna da değindi sanırsam.Hanımlar ilk defa amh baktırdım ve 7,66. Pco ultrasonda hiç çıkmadı. Hormon seviyesi normal. Kilo,akne, tüylenme vs yok. Adetler düzenli.
Tüp bebek yapacağız. Bu durumda bile amh yüksekliği tek başına pko demek mi?
İzledim bir kısmını.Amh tek kriter değil dedi ama kendi dr um da amh yüksek çıkmış dedi. Bakalım hsg göstereceğim.Eğer izlemediyseniz dr. banu çiftçi instagramdan detaylı pkos u anlattı amh konusuna da değindi sanırsam.
Bnim de fsh 6.18 lh 6.31 doktor bana da pcos dedi çok çok şaşırdım adetim ben beni bildim bileli düzenlidir bı tüylenme vs sorunum da yok sadece adetim ağrılı geçer hepsi buKızlar herkese tekrar merhaba bildiğiniz üzere pcos vardı bende bugun hastaneye gittim ultrasondan sonra doktorla konultuk pcos oldugunu ama belirti taşımadığımi söyledi yani aşırı kilo yok adet düzensizliği yok diğer belirtiler yok bu yüzden de hiç Bi ilaç vermedi birde 4 aylık minnoş bir evlioldugum için denemeye devam et ve folik asit kullan dedi böyle olup da hamile kalan varmı yada sadece benim stres yapmam yüzünden mi olmuyor fikirlerinizi bekliyorum
#Bnim de fsh 6.18 lh 6.31 doktor bana da pcos dedi çok çok şaşırdım adetim ben beni bildim bileli düzenlidir bı tüylenme vs sorunum da yok sadece adetim ağrılı geçer hepsi buKızlar herkese tekrar merhaba bildiğiniz üzere pcos vardı bende bugun hastaneye gittim ultrasondan sonra doktorla konultuk pcos oldugunu ama belirti taşımadığımi söyledi yani aşırı kilo yok adet düzensizliği yok diğer belirtiler yok bu yüzden de hiç Bi ilaç vermedi birde 4 aylık minnoş bir evlioldugum için denemeye devam et ve folik asit kullan dedi böyle olup da hamile kalan varmı yada sadece benim stres yapmam yüzünden mi olmuyor fikirlerinizi bekliyorum
Benim de kendi doktorum her şey gayet normal dedi fsh 6.18 lh 6.31 idi. Sonra aynı sonuçları başka doktora gösterdim o da pco dedi ben de sastim kaldimBen bi arkdaşın tavsiyesiyle kendi doktorumu bırakıp arkadaşım doktoruna gittim bana büyüyen yumurtan yok dedi. Sonra kendi doktoruma gittim o da gebeliğe engel bi durumun yok dedi amh testi istedim sonuç 8.37 çıktı. Doktor yumurtlama gayet iyi durumda normal dedi. Yumurta takibi yapmaya gerek duymadı kafam çok karışık bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?