• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pco'lular müjdemi isterim!!

slm kızlar... benim doktorum yaklaşık 1 yıl önce bana pko teşhisi koydu ve basit bir kilo verme yöntemiyle kaybolacağını söledi. bende öle yaptım şimdi ise bütün tahlil sonuçlarım normal.

ama geçenlerde tv da prof. ibrahim saraçoğlunu izledim. pko ve akıntılar için için 2,5 su bardağı suya 1 orta boy soğanı 4 e bölüp atmamızı ve 5 dk. kaynatıp ılıttıktan sonra 15 gün boyunca öğleden önce ve öğleden sonra içilmesini söledi. herşeye rağmen denemeye değer. ben kendisinin lavanta kürünü cildim için uyguladım ve inanılmaz bir şekilde faydasını gördüm... umarım sizde görürsünüz. allah yardımcınız olsun ve şunu da unutmayın günde 2 litre mutlaka su için...:lepi:

slm kızlar... benim doktorum yaklaşık 1 yıl önce bana pko teşhisi koydu ve basit bir kilo verme yöntemiyle kaybolacağını söledi. bende öle yaptım şimdi ise bütün tahlil sonuçlarım normal.

ama geçenlerde tv da prof. ibrahim saraçoğlunu izledim. pko ve akıntılar için için 2,5 su bardağı suya 1 orta boy soğanı 4 e bölüp atmamızı ve 5 dk. kaynatıp ılıttıktan sonra 15 gün boyunca öğleden önce ve öğleden sonra içilmesini söledi. herşeye rağmen denemeye değer. ben kendisinin lavanta kürünü cildim için uyguladım ve inanılmaz bir şekilde faydasını gördüm... umarım sizde görürsünüz. allah yardımcınız olsun ve şunu da unutmayın günde 2 litre mutlaka su için...:lepi:

canim 15 gun boyunca mi bu 2.5 lt yoksa her gun mu kafamçokkarıştı

canim 15 gun boyunca mi bu 2.5 lt yoksa her gun mu kafamçokkarıştı

merhaba kizlar...
saracoglunu bende dinledim,sitesindede bulabilirsiniz gerekli bilgileri...
su sogan yeme kürünün yanina bende bugün sogan suyuna basladim..
icim disim sogan oldu o ayri bi konu -tatlicadiarzu-
ama bakalim deneyip görecegiz...
isin enteresani yine günüm gecmisti ama bugün regl olabildimmmhihoyyyt
yilmak yok devam

kızlar tesekkur ederim çok yararlı bir baslık olmus
bende pkoluyum... evliliğimin 2.5 .yılında hamile kaldım ve şimdi 13 aylık kızım var...
pkoda herseyden önemlisi kilo vermek ve stres yasamamak

dogumdan sonra acayip canım soğan yemek istemeye basladı, her öglen iş yerinde lokantadan gelen soğanlı sumaklı karısımı yedim çokk hosuma giderek ama ben bu yararını bilmiyordum:)

iş çıkısı hemen sumak alıcam ve evdede yemege baslayacağım
tesekkur ederim

Back