merhaba arkadaşlar bende pko luyum 2 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz ama sonuç alamıyoruz.hatta pazartesi günü laparaskopi ameliyatı oldum.söylediginize göre ben çok şanslıyım çünkü gaziantepte yaşıyorum bulunduğum yerde sumak peynir ekmek gibi ve ben sumağı çok severim sofradan eksik etmem o zaman bundan sonra biraz daha fazla yerim soganada katlanıcaz artık.arkadaşlar gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pco'lular müjdemi isterim!!
- Konu Sahibi cucu-pete
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?arkadaşlar benimde yakın arkadaşım kadın doğum uzmanı ama başka bir şehirde ben zayıf ko hastasıyım sende bebek için sorun olmucak dedi allahım inşallah ama insülin yüklemsi yaptırıp bakalım dedi kısa girerke ünsülin yüklemexi yaptırıcam gerek görülürse klomen başlarız dedi :)) ama bu soğan olayına başlayacağım hemen tşk ler cnm birde söyleyen profesörün adı ne yazar mıısn cnm ?
bende 2 yıllık evliyim 15 aydır çocuk istiyoruz 2 ay gonaphene tedavisi oldum ama sonuç alamadık.doktorum rahim filmi istiyo.napcam bilmiyom.
canım doktor istiyosa çektir bence.zaman kaybetme boş boşuna.
bende 2 yıllık evliyim 15 aydır çocuk istiyoruz 2 ay gonaphene tedavisi oldum ama sonuç alamadık.doktorum rahim filmi istiyo.napcam bilmiyom.
akadasım bence hıç vakit kaybetme ve çekin derim anlatılanlar kadar zor bişi deil sadece çilaç giderken adet sancısı gibi bir sancı oluo bendepko im rahim filmimde kanallarn sonunda küçükken geirilen ateşli hastalığa bağlı tıkanıklık olmuş vajinal bolgeye 3gun gliserin surdm ve 4gun sargıbezıne vıcks koyup uyudum bir ablanın tüplerını bıle acmış bır dr.ada daıstım olbılr dedi şmdi tekrar rahim filmi cekınıcem zor bişi olsa tekrar denemek ıstemezdm hersey orda bellı oluo
kizlarrr cevap alamiyorum sizden???nasil gidiyor calismalar,etkile4rini görenler varmi bakalim??
canım ben pkos değilim ama merak ettim sen etkisini gördün mü?a.s.
canım ben pkos değilim ama merak ettim sen etkisini gördün mü?a.s.
canim daha cok yeni kullaniyorum biliyorsundur,hic bir derde bir günde cvp alamayiz ama daha önce olmayan hareketlenmeleri hissediyorum.bakalim kontrole gidecegim degerlerim ne cikacak:Saruboceq:
- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
B
bebito
Ziyaretçi
arkadaslar bı de ya ben dr a gıdıyorum hepsı de benı basından savıo delı olcam dövcem ama bi gün bana moral verecekleri yerde kronik bu ömür boyu cekecen ılerde cocugun olmayacak bılmem ne bu ne ya sımdı ben bu psıkolojık baskıyı kıme sıkayet edeyım ya hayret bısey cok sinirliyimm !! kac defa gıttıysem degerlerıme baktırmak ıstıyorum ultrason ıstıyorum dıyorum bana bu cevapları verıyolar yaaa !!! hakıkaten duzelmıcekmıyım yanı bu mudur ........
canim sadece sumak bilmiyorum ama bildigim sey tüm salatalarda kullanmamiz gerektigi,yani bu demk oluyor ki evet ise yarayabilir.ama soganin basli basina faydalari saymakla bitmiyor ki biraz zorla kendini istersen....
ben hala yiyorum ama kizlar dogruyu söylemem gerekirse benim yumurtaliklara vincle baski yapsaniz calismicak ( tedavilerimi aksatmam,umursamamamdan kaynaklaniyor sanirim,simdide böyle koka koka sogan yerim tabii müstehak sanirim bana,sinirlerim bozuk yine (
ben hala yiyorum ama kizlar dogruyu söylemem gerekirse benim yumurtaliklara vincle baski yapsaniz calismicak ( tedavilerimi aksatmam,umursamamamdan kaynaklaniyor sanirim,simdide böyle koka koka sogan yerim tabii müstehak sanirim bana,sinirlerim bozuk yine (