slm canlarım bende pco hastasıyım sakın ümidinizi yıtırmeyın ben sımdı 3 haftalık hamısım.dılerım rabbım tum ısteyenlere verır bu güzel duyguyu.ben hayıt ve cörekotu bal tarcın ı denedım hayıtı yaklasık 3 ay kullandım ve dr un asılma yada tüp yapalım dedı.ama melegım kendı geldı rabbımın izniyle...ınsallah sızde sıfa bulursunz kızlar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pco'lular müjdemi isterim!!
- Konu Sahibi cucu-pete
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?slm canlarım bende pco hastasıyım sakın ümidinizi yıtırmeyın ben sımdı 3 haftalık hamısım.dılerım rabbım tum ısteyenlere verır bu güzel duyguyu.ben hayıt ve cörekotu bal tarcın ı denedım hayıtı yaklasık 3 ay kullandım ve dr un asılma yada tüp yapalım dedı.ama melegım kendı geldı rabbımın izniyle...ınsallah sızde sıfa bulursunz kızlar
Alhan;merhaba.Bende pko luyum.Bir defa tüp denedik olmadı.Şimdi bitkisel bişeyler kullanmak istiyorum.Hayıt ve çörek otunu nasıl kullandığını yazar mısın?
a.s.merhaba kızlar bende pkoluyum soğan sumağı dr.ibrahim saraçoğlu söyledi bende bir kaç gündür yiyorum ama mutlaka beyaz soğan dedi kırmızı yada mor soğan değil beyaz soğan ben çiğ soğandan nefret ederim ama meçburen yiyorum inşAllah faydasını görürüz ben hayıt otunuda kullanmak istiyorum ama nasıl bulacağımı bilmiyorum çünkü ben şırnak beytüşşebaptayım memlekete gidince bulmaya çalışacağım hepimiz en kısa zamanda lerimize kavuşuruz inşAllah:Saruboceq:
slm canlarım bende pco hastasıyım sakın ümidinizi yıtırmeyın ben sımdı 3 haftalık hamısım.dılerım rabbım tum ısteyenlere verır bu güzel duyguyu.ben hayıt ve cörekotu bal tarcın ı denedım hayıtı yaklasık 3 ay kullandım ve dr un asılma yada tüp yapalım dedı.ama melegım kendı geldı rabbımın izniyle...ınsallah sızde sıfa bulursunz kızlar
canım hamiş olmana çok sevindim bal çörek otu ve tarçını bende kullanıyorum benimde durumum aynı dr.tüp bebk dedi inş benimkide kendiliğinden gelir allahım isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inş.bu arada bende blkliyim
cok cok sevindim canimm :teytey:
darisi tüm bekleyenlerin basina kislar,bu harika bi haber gercekten,ilk hamisimiz cikti nihayet...:CüvCüv:
soran arkadaslar olmus...
sogan salatasi yapiyoruz,üzerine sumak ekleyip yiyoruz yada sabahlari ve aksamlar 1 kasik balin icine tarcin ve cörek otu atip yiyoruz....
a.s.
- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 45
tebrikler ... sağlıcakla kucağına al inşallah
- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 45
cucu pete canım paylaşımın için sağol bende pko var ama çok az asıl problem over kisti.bu konuya bulduğun kaynaktan over kisti ile ilgili bilgileride bulup bizimle paylaşırmısın.
birde ben soğan yiyemiyorum yaaaaaa hiç sevmem 30 senedir alışamadım bundan sonrada alışamam.sumağı boş yesem nasıl olur?
bebek için zehir olsa içerim dedim ama soğan içemiyorum :çok üzgünüm:
birde ben soğan yiyemiyorum yaaaaaa hiç sevmem 30 senedir alışamadım bundan sonrada alışamam.sumağı boş yesem nasıl olur?
E
EU1
Ziyaretçi
konuyu dün gördüm bugün yok
bana bilgi verecek olanda yok
over kisti olanda yok
bukadar kadının içinde sadece bendemi var over kisti yahubenneyaptımki:uhm:
arkadaşım gören olmamştır yazılarınızı hemen isayana kalkışmayın bendede over var hayıt suyu içiyorum nolcakda bilmiorum allah sonumuzu hayır etsin bakalım sormak istediğin bişey varmı
E
EU1
Ziyaretçi
cucu pete canım paylaşımın için sağol bende pko var ama çok az asıl problem over kisti.bu konuya bulduğun kaynaktan over kisti ile ilgili bilgileride bulup bizimle paylaşırmısın.
evet dediğin gibi soğan suyu okada iğrenç ki insan katlanamıyor ben bende denemeye kalkıştım bir ara ama bir bardaktan fazlasını içemedim pes ettim nolursa olsun dedim hayıt suyu şeker gibi gelio onun yanında ama artık ondanda fayda göremeyecem galiba allah kahretsin soğan suyuna dönecem o da olmazsa doktora tıpış tığışşakkıdı
- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 45
hayıt suyu kistlere iyi geliyormu:uhm:
bende adet düzensizliği yok ama iyi gelecekse denerim.kist için gynelle doğum kontrol hapı kullanıyorum ama geçmezse 2. kutuya başlıycam.en son çare ameliyat.oda sezeryan ameliyatı gibi oluyormuş yani bebek benden uzaklaşıyor
riskleride varmış bende ilaçla beraber alternatif araştırıyorum
cevap yazdığın için çok teşekkür ederim
bende adet düzensizliği yok ama iyi gelecekse denerim.kist için gynelle doğum kontrol hapı kullanıyorum ama geçmezse 2. kutuya başlıycam.en son çare ameliyat.oda sezeryan ameliyatı gibi oluyormuş yani bebek benden uzaklaşıyor
riskleride varmış bende ilaçla beraber alternatif araştırıyorum
cevap yazdığın için çok teşekkür ederim
canim bu corekotu bal tarcini ne kadar sureyle, ne miktarda, nasil kullanmak gerek (ac- tok)?
çok şey denedim ben bu zamana kadar. halam arayıp söylemişti bana bunu ama pek önemsemedim. buralara kadar taşındığına göre denemeye değer diye düşünüyorum...
inşallah faydasını görürüz. hepimiz kurtuluruz adet düzensizliği ve pko dan. güzel bir haber werdin bizlere teşekkür ederiz canım hepimize geçmiş olsuna.s.
inşallah faydasını görürüz. hepimiz kurtuluruz adet düzensizliği ve pko dan. güzel bir haber werdin bizlere teşekkür ederiz canım hepimize geçmiş olsuna.s.