Belki umut olurum diye pko ile alakalı topikleri görünce yazmadan edemiyorum. Başka topikteki mesajımı buraya da kopyalıyorum.
Ben de ilk adetimden beri pkoluyum. 17 yaşımda bi doktor bana "çocuğun olmaz olsa bile çok zor olur" demişti yıkılmıştım. Evlendiğim zaman düzenli adet görmek için doğum kontrol hapı kullanıyordum kullanmadığım zaman beş altı ay adet olmuyordum. Dört ay sonra hapı bıraktım ve hemen hamile kaldım. Maalesef düşükle sonuçlandı.
Daha sonra 1 yıl hamile kalamadım.adetlerim yine düzensizdi tekrar doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. Üç ay sonra bıraktım yine hamile kaldım. 8 haftalıkken kanamam başladı progestan kullandım sürekli yattım neyseki bebek tutundu 32 haftalıkken sancım başladı ve erken doğum yaptım.(Kızım şu an 8 yaşında)
İlk çocuğum 3 yaşına gelince 2. Olsun istedik ama 3 yıl olmadı. o arada kızım 5.5 yaşına geldi. :))
3yıl sonra soğan kürü yaptım ve kür bitiminde hamile kaldım. Bu kızım da 37 haftalık doğdu. Şimdi 2.5 yaşında.
İkinci hamilelikten sonra düzenli adet olmaya başladım Ama nasıl olsa zor hamile kalıyorum diye çok da dikkat etmedim. :) 3. Hamileliği öğrendiğimde 7 haftalık olmuştu. Şimdi bir oğlum olacak Rabbim nasip ederse. :)
Tabii bu hikayede çok gözyaşı,geceleri secdede dua ederken secde halinde sabaha kadar uyuya kalma,etraftan duyulan rencide edici sözlerle yıkıldığım zamanlar var ama ben kısaca hikayemin mutlu kısmını anlatmak istedim..
Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..