Pcolular Geliiin :(

Belki umut olurum diye pko ile alakalı topikleri görünce yazmadan edemiyorum. Başka topikteki mesajımı buraya da kopyalıyorum.

Ben de ilk adetimden beri pkoluyum. 17 yaşımda bi doktor bana "çocuğun olmaz olsa bile çok zor olur" demişti yıkılmıştım. Evlendiğim zaman düzenli adet görmek için doğum kontrol hapı kullanıyordum kullanmadığım zaman beş altı ay adet olmuyordum. Dört ay sonra hapı bıraktım ve hemen hamile kaldım. Maalesef düşükle sonuçlandı.

Daha sonra 1 yıl hamile kalamadım.adetlerim yine düzensizdi tekrar doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. Üç ay sonra bıraktım yine hamile kaldım. 8 haftalıkken kanamam başladı progestan kullandım sürekli yattım neyseki bebek tutundu 32 haftalıkken sancım başladı ve erken doğum yaptım.(Kızım şu an 8 yaşında)

İlk çocuğum 3 yaşına gelince 2. Olsun istedik ama 3 yıl olmadı. o arada kızım 5.5 yaşına geldi. :))

3yıl sonra soğan kürü yaptım ve kür bitiminde hamile kaldım. Bu kızım da 37 haftalık doğdu. Şimdi 2.5 yaşında.

İkinci hamilelikten sonra düzenli adet olmaya başladım Ama nasıl olsa zor hamile kalıyorum diye çok da dikkat etmedim. :) 3. Hamileliği öğrendiğimde 7 haftalık olmuştu. Şimdi bir oğlum olacak Rabbim nasip ederse. :)

Tabii bu hikayede çok gözyaşı,geceleri secdede dua ederken secde halinde sabaha kadar uyuya kalma,etraftan duyulan rencide edici sözlerle yıkıldığım zamanlar var ama ben kısaca hikayemin mutlu kısmını anlatmak istedim..

Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
Ne guzel mutlu sona ulasmisin insallah darisi bizlerin basina bende pko luyum 10 ay sonra bebis haberimizi aldik ama 6 gun surdu mutlulugumuz dis gebelikmis ve tupu yirtmis ic kanamayla ameliyata alindim sag tupum alindi pko yuzunden zaten sansimiz azaliyorken simdi birde tek tuple iyice azaldi su an korunuyorum ama cok korkuyorum ya olmazsa yada yine dis gebelik tekrarlarsa diye ben ve benim gibiler de senin gibi mutlu sona ulasiriz insallah :)Rabbim evlatlarini sana bagislasin canim bebisini saglikla kucagina al insallah :*

Merhaba arkadaşlar bende pco'luyum ve bunu yeni öğrendim. Adetlerim düzenli oluyordu 2 ay önce sadece adet olmadım onun yerine pembe akıntı geldi sonraki ay yine adetim geldi. bu ayda 6'sın da adet olmam gerekirken 2 hafta geçmesine karşın halen adet olmadım fakat iki haftadır adet belirtileri var ama adetim halen gelmedi..

Merhaba arkadaşlar bende pco'luyum ve bunu yeni öğrendim. Adetlerim düzenli oluyordu 2 ay önce sadece adet olmadım onun yerine pembe akıntı geldi sonraki ay yine adetim geldi. bu ayda 6'sın da adet olmam gerekirken 2 hafta geçmesine karşın halen adet olmadım fakat iki haftadır adet belirtileri var ama adetim halen gelmedi..
Test yaptınız mı hiç

Ben 4 senelik evliyim ve hiç korunmadan gebelik yaşayamadm 3 ay önce Hsg çektirdim 2 aylık hamileyim bizde çok :emir_bebek: ama olabilir :emir_bebek:

Arkadaşlar merhaba bende 1 senelik evliyim ama 2 aydır çocuk düşünüyoruz ben 1 sene doğum kontrol ilacı kullandım bıraktıktan sonra doktora gittim ve pikolu olduğumu ve endometrium diye bi rahatsızlığımın olduğunu söylediii 36 günde bir adet görüyorum 2 aydır korunmuyoruz esimle bi belirti yok sadece sol kasığım hafif şiş bazen ağrı yapıyor karnım da şiş acaba hamile miyim diyorum akıntımda fazla bilmiyorum ya

Kızla merhaba ben 5 ekimde adet gördüm fakat şu an da diğer adetime 2 hafta olmasına rağmen yine kan geldi pıhtılı bi şekilde kasıklarımda ve belinde ağrı var bu neden olur lütfen cevap verir misiniz

Kızla merhaba ben 5 ekimde adet gördüm fakat şu an da diğer adetime 2 hafta olmasına rağmen yine kan geldi pıhtılı bi şekilde kasıklarımda ve belinde ağrı var bu neden olur lütfen cevap verir misiniz[/QUOTE
Canım pko dan olur düzensiz kanamalar fakat hamilelik de olabilir yerleşme kanaması falan istersen test yap

Teşekkür ederim canım İki gün önce test yaptım canım negatif çıktı sabah bayağı gelmişti ama şimdi azaldı yerleşme kanaması öyle mi olur

Teşekkür ederim canım İki gün önce test yaptım canım negatif çıktı sabah bayağı gelmişti ama şimdi azaldı yerleşme kanaması öyle mi olur

Eğer adet kanamaların bu kadar kısa surmuyorsa yüksek ihtimal olabilir canım biraz daha bekle sonra yine test yap

Ay canım inşallah ya yok bu kadar kısa sürmüyo bakalım test yapınca yazarım mutlaka Allahım inşallah hayırlısını versin isteyen herkese

Belki umut olurum diye pko ile alakalı topikleri görünce yazmadan edemiyorum. Başka topikteki mesajımı buraya da kopyalıyorum.

Ben de ilk adetimden beri pkoluyum. 17 yaşımda bi doktor bana "çocuğun olmaz olsa bile çok zor olur" demişti yıkılmıştım. Evlendiğim zaman düzenli adet görmek için doğum kontrol hapı kullanıyordum kullanmadığım zaman beş altı ay adet olmuyordum. Dört ay sonra hapı bıraktım ve hemen hamile kaldım. Maalesef düşükle sonuçlandı.

Daha sonra 1 yıl hamile kalamadım.adetlerim yine düzensizdi tekrar doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. Üç ay sonra bıraktım yine hamile kaldım. 8 haftalıkken kanamam başladı progestan kullandım sürekli yattım neyseki bebek tutundu 32 haftalıkken sancım başladı ve erken doğum yaptım.(Kızım şu an 8 yaşında)

İlk çocuğum 3 yaşına gelince 2. Olsun istedik ama 3 yıl olmadı. o arada kızım 5.5 yaşına geldi. :))

3yıl sonra soğan kürü yaptım ve kür bitiminde hamile kaldım. Bu kızım da 37 haftalık doğdu. Şimdi 2.5 yaşında.

İkinci hamilelikten sonra düzenli adet olmaya başladım Ama nasıl olsa zor hamile kalıyorum diye çok da dikkat etmedim. :) 3. Hamileliği öğrendiğimde 7 haftalık olmuştu. Şimdi bir oğlum olacak Rabbim nasip ederse. :)

Tabii bu hikayede çok gözyaşı,geceleri secdede dua ederken secde halinde sabaha kadar uyuya kalma,etraftan duyulan rencide edici sözlerle yıkıldığım zamanlar var ama ben kısaca hikayemin mutlu kısmını anlatmak istedim..

Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..

Bu yazınız bana umut oldu.:KK200::KK24:
Bende aynı ilk adetimden beri pkoluyum. Ve ilaçsız olamıyorum. Doğum kontrol bırakınca adette olmuyorum. Hikayemiz tıpa tıp yani. 1 yıllık evliyim. İki-üç aydır gebelik istiyoruz ama olmuyor. Zor olduğunu bildiğim için de tedavi ye başladım. Doktorum glifor verdi ve çok ümitvari konuştu. 3 ay kullan gebe kalırsın dedi. Kullanıyorum. Beklemedeyim hayırlısı diyorum..:KK56:

Back