- Konu Sahibi Sevdali0203
Maşallah canım hayırlı olsunEvett canimm çok şükür geldi meleğim insallahh sağlıkla ilerler.. darısı sizlere olsun. Ben femara kullandım canum ilk ay kaldım elhamdulillah pko vardi klomenle falan kalamamıştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım hayırlı olsunEvett canimm çok şükür geldi meleğim insallahh sağlıkla ilerler.. darısı sizlere olsun. Ben femara kullandım canum ilk ay kaldım elhamdulillah pko vardi klomenle falan kalamamıştım
Çok teşekkür ederim canım ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin... sen ne zmandir istiyosun senin problemin neMaşallah canım hayırlı olsun
Benimde pko canım benim oldu çok şükür 1 yaşında bebeğim gonal f igneyle hamile kaldım. Zaten olmaz diye hiç korunmuyorum. Bebeğim biraz büyüyünce 2.icin giderimÇok teşekkür ederim canım ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin... sen ne zmandir istiyosun senin problemin ne
Ohh masallah masallahhh Allah bağışlasın canum.. belki kendiliğinden kalırsın korunmuyisanBenimde pko canım benim oldu çok şükür 1 yaşında bebeğim gonal f igneyle hamile kaldım. Zaten olmaz diye hiç korunmuyorum. Bebeğim biraz büyüyünce 2.icin giderim
Amin. Bakalım canım kısmet allah'tan ümit kesilmezOhh masallah masallahhh Allah bağışlasın canum.. belki kendiliğinden kalırsın korunmuyisan
Gebe kalamama bende başka belirti yoktuKızlar sizlere bişey soracağım pco olu olduğunuzu nasıl anladınız, sizdeki belirtileri nelerdi.
Gebe kalamama bende başka belirti yoktu
Yok canım pkoysa ultrasonda gorur doktor yumurtalar kistik gorunumde oluyor buyumuyor catlamiyor. Sebepsiz infertilite oluyor bazen rahimle ilgili bazi sorunlarida bilmedikleri oluyormus kesin pko değil yaniHiç bir sorunu yoksa adetleri düzenliyse, hormon tahlilleri temizse, eşindede sorun yoksa ama gebe kalamıyorsa bunun kesin nedeni pcomudur.
Yok canım pkoysa ultrasonda gorur doktor yumurtalar kistik gorunumde oluyor buyumuyor catlamiyor. Sebepsiz infertilite oluyor bazen rahimle ilgili bazi sorunlarida bilmedikleri oluyormus kesin pko değil yani
Ben yapmıştim kopkoyu çift cizgi hiç görmedim ama 2.cizgide pembe oluyoduOvulasyon günleri olmuyormu yani,Mesela pcolu olan bir kişi ovulasyon testinde hiçbir zaman çift çizgiyi görmüyormu?
Ben yapmıştim kopkoyu çift cizgi hiç görmedim ama 2.cizgide pembe oluyodu
evet canim hemde yillardir basa cikmaya calisiyorum su pcoyla malesef gittikce de etkileri buyuyo bnde oyle demistim doktoruma bi kac ay daha ilac kullanayim lutfen dedim bi sene oncesi tmm bi iki defa daha deneriz demisti denedik yumoslar buyumuyodu igneli tedavi yapalim dedi bana biraz pahali gelmisti igneler ozaman rica ettim ilaca devam ettim sonuc alamayinca bi sene sonra asilamayi mecbur kabul ettim guclu ilac bile bi tane yumurta olusturmustuTeşekürler.. sizdedemi pko vardi ben sadece iki kere klomen kullandim. Belki bi kac ay daha bu sekillerde deneyebilirdik diye düşünüyorum ama..
Kızlar sizlere bişey soracağım pco olu olduğunuzu nasıl anladınız, sizdeki belirtileri nelerdi.
Evet ozel hastane canım. Ama kendi drum yapmicakmis. Aradilar baska bir hastaneye yonlendirmis. Baska bir dr yapicakmis. İlaclar dahil 1000 tl dediler.
Benimde kafam karıştı. Başta neden yumurta büyütücü tarzda ilaclarla takip edip denemiyor ki ?
neguzel ya cok sevindim rabbil ol der ve olur acaba ikinci gebelikten once kurler yaptinizmiKızlar merhaba buraya belki birilerine umut olurum diye yeni katıldım.2senelik evliyim 25 yaşındayım 4 senedir pcolu oldugumu oğrendim aslında ilk adet olduğumdan beri düzensiz olurum hikayeme gelirsek 2. Bebeğime hamileyim dr. Bana sen hamile kalamazsin kalsan da düşürrsn dedi ilkine çocuk istedikten bir ay sonra hamile kaldım. 2. Mucize diyorum buna sat aslında 1temmuz ağustosta defalarca test yaptim hep nrgatifi gordum eylylde pzitifi gordum dr. Gittim bu sefer usgde bebek yok betahcg pozitif 2.hafta keseyi gördük bu seferde lekelenmem oldu tahlil yapıldı progesteron ve betahcg ikiside dusuk cıktı dr. Bu kendiliğinden düşer bebek sağlıksız dedi 1hafta bekleyelim belki kürtaja gerek kalmaz dedi kontrole gittigimde bebek kesede ve kalp atışı başlamıştı ama sat a gore çok küçüktü 6hafta geriden geliyodu satı bebeğe gore ayarladk suan gayet hersey yolunda.yani herşey allahtan 1temmuzda son adet oluyorum 19agustosta hamile kalmışım allah ol der ve o da oluverir kızlar umudunuzu kesmeyin moralinizi bozmayın allahım herşeyi yoluna koyar elbet
Yok hic bi kür yapmadım 2. Gebelik beklemedigimiz birseydi surpriz oldu bize allahım isteyen herkese versin inşallahneguzel ya cok sevindim rabbil ol der ve olur acaba ikinci gebelikten once kurler yaptinizmi
Bence de ashilama icin daha erken degilmi? Bana gore o ishler en son yapilmasi gerekir. Bence sen daha sogan kuru ve hayit otu falan dene dderim, bak bir suru kisi hamile kalmis bu kurler vesilesiyle. Ben de cok umutlandim okuyunca.