Pcolular Geliiin :(

Canım benim hsg çekildi eşimin sonuç da normal klomen kullandım üç defa yumurta gelismedi. İğneye başlayacak doktorum daha adet olmadım yine gecikti herhalde söktürücü icecem canım benim pko çok dirençli anlaşılan ..

Benimde öyle. Bir de ben ilaçsız adet bile olamıyorum. Bitkisel mitkisel ne gelirse aklına, hepsini denedim. Ama yok cikkk olmuyor

Kizlarrr bakın hele var mı sizce

Eklentiler

• 2017-10-10 04.53.11.jpg
    2017-10-10 04.53.11.jpg
    14,6 KB · Görüntüleme: 257
Kızlar bende on senedir pko var adetlerim düzensiz ilaç tedavisi iğneler soğan incir çörek otu kürleri hepsini denedim sonuç alamadım daha sonra herşeyi bıraktım bıraktıktan sonra kendiliğinden hamile kaldım ama maalesef dış gebelik ti iğneyle düşürüldü bunu veren Allah sağlıklı bebekte verir inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar bende on senedir pko var adetlerim düzensiz ilaç tedavisi iğneler soğan incir çörek otu kürleri hepsini denedim sonuç alamadım daha sonra herşeyi bıraktım bıraktıktan sonra kendiliğinden hamile kaldım ama maalesef dış gebelik ti iğneyle düşürüldü bunu veren Allah sağlıklı bebekte verir inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım tüp bebek düşünmedin mi

Bu ay rahim filmi çektircem dış gebelik ten dolayı yapışıklık olmuş olabilir diye film çekildikten sonra herseyi bırakıyorum olduğu kadar olmadığı kader zorlamanın bi anlamı yok on senedir yoruldum ama doktorumda önemli olan gebelik oluşmasıydı sen artık kendi kendine hamile kalabiliyorsun bundan sonra da kalırsın diyor bakalım hayırlısı

Ay çok sevindim ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nasıl hamile kaldın tedavimi görüyorsun pko vardı dimi?
Kuzum 15. Ayımdi. Pko var evet bu ay femara kullandım ilk denemede kaldım elhamdulullah daha önce klomen öyküm var ama hiç hamile kalamamistim

Canım çok şanslısın ya maşallah darısı bekleyen bizlere :) 12 ay oldu benim de daha birşey yok :olamaz:
Kuzummm inan hep özenerek baktım çok dua ettim bu ay asure gününde falan Rabbime yalvardım. Nasip etti çok şükür bin şükür darısı sizeee inşallah canı gönülden istermm

Back