Pcolular adet olamayanlar vb arkadaslar bu benım hıkayem

slm yeşimcim;

Bende aynı senin gibiyim ilaçsız asla adet olamıyorum. okuyunca seni kendimi gördüm bir an ...aynı senin gibiydim. yani tam pco hastasıyım yani... yumurtalarım büyümüyo...ancak farlutalla adet görüyorum... Bende okuyunca mesajını mantıklı gldi içime bir umut doldu arkadaşım sipariş verdim 2 kutu hemen 4 günde geldi yaklaşık 1haftadır içiyorum günde 3 kere.... en son 21 ağustosta adet oldum.

sana bir şey soracam yeşim sen ilacı içtikten ne kadar sonra adetini gördün.. kasıklarında falan göğsünde bir hassasiyet oldumu ... ilk başlarda kasıklarımda sanki hafif hafif sancı oluyodu ama şimdilerde yok.... acaba acelemi ediyorum daha bir hafta oldu canım ilaca başlayalı ..... sendede kasıklarda ağrı olmuşmuydu...
ilk adetini bir kutu bitincemi yani 30 gün sonramı adet görmüştün..
Ne olur cevabını bekliyorum canım....

ccanim ilk hafta bisey hissetmedim sanirim hissetmissemde hatirlamiyorum hicbirsey hissedemedim ve ilac bitmek uzereyken adet oldum ilk ay ikinci ayda ole ama bazen kasiklarimda hareketlenme hissediyordum ama ne zaman bilemiyorum gunde 3 kere yemekten sonra ic ise yaricagina inaniyorum canim biraz sabir gerekiyor hepsi bu Allah yardimcin olsun

YEŞıMCıM SLM

Haklısın ya bende hiç adetlenemediğim için herhalde ... olsunda 40 günde olsun.... canım çok zor bir şey sende yaşayan biri olarak anlarsın canım... ama dün akşamdan beri kasıklarımda bir adetimsi ağrı ver hafif şişkinlik oldu su tutlması gibi bu sabahta öğle canım...halada var ağrı kıpırtı
ilaca geçen hafta çarşamba günü başlamıştım . tam bir hafta oldu.... herhalde ben biraz sabırsızım şıp diye olsun istiyorum. işte moralim bozuldu göremeyince....
eşimdede sperm azlığı var canım onada 2-3 kutu men olanından vereceğim. siparişini bugün vereyim.

Ayrıca bana mukus artıcı mc diye bir ürünü var birde evening primose oil onu tavsiye edermisin.?yardımcı ürünlermiş. Belki bir kutu şu mc ürününden alabilirim....

yeşimcim ama adet olacağına yakın kasık ağrın olmuştur herhalde .......çok moralim bozuluyo çok sorma canım....

slm canım;

Ben hazır hayıt suyu kullanmıştım bir ara o zaman 1 hafta günde 3 kere 10 gün kadar.... Benim kasıklarımda çok ağrı yaptı....BıR SU BARDAĞININ 1/4 HAYIT KALANI SU ŞEKLıNDE .....bende tırsmıştım bıraktım belki devam etseydim muhtemelen adet görecektim sanıyorum... ama bu ilacı sonuna kadar içmeye devam edeceğim canım......

Sanırım yumurtaları büyütüp çatlamasını sağlıyor... peki senin yumurtlama oluyormuydu... dr ne diyodu sana yeşimcim....

ahudan nerden sipaiş verdin canım kaç para bende vermek istersem nerden vericem site ing. yazıyor bilgi verir misin canım kaç kutu aldın se nve nasıl içiyorsun
acaba erken menepoza da etkisi olurmu ben pcos değilim çünkü

semos427 selam

canım kendi sitesinden verdim 2 kutu hemen ...okur okumaz 4 günde geldi bana.... hiç zorlanmadım sanki işe yaracak gibi içeriğide çok mantıklı herşeyden önce hayıt ve sibirya ginsengi var ....google dan fertilad diye gir orada satış var işte oradan siparişimi verdim.

semoş sen çevrede ümit hocada tüp deneyecektin ne oldu denedinmi ? ümit hocaya gittinmi ben çevreye çok yakın oturuyorumda.... gayrettepedeyim. o bakımdan ilgimi çekmişti.

ama bu ilacı dene bence yeşimin dediği gibi ne kaybedersin. belki allah bizimde yüzümüze güler
bende çok yumurta var ama büyyüp çatlamıyolar canım tam pco yani

Semacım bekleme ya bır Şeyler yap

tÜp denedınızmı ? Olmadımı eĞer deneyeceksen sana ıstanbul cerrahıyı Şıddetle tavsıye edebılırım canım
bence Şu ılacı dene benımde yumurtlamam olmuyor.... BÜyÜmÜyor sende erken menapoz belırtısımı var....canım...
ılaÇsız adeet sıfır bugÜn aktardan bÖĞÜrtlen kÖkÜ aldım bırde onu kaynatalım bakalım ....
Bu ılacı ıÇıyorum ya bak bugÜn gÖĞÜslerım Çok acıyo ınŞallah gÖrÜrÜm.

ben adet olamıyorum fsh hormonu çok yüksek istnbul cerrahide kimi hangi doktoru peki .öneriyorsun.kaça aldın ilacı ahucan msn adresini özelden yazbilirmisin canım.ben de alırım belki

ben adet olamıyorum fsh hormonu çok yüksek istnbul cerrahide kimi hangi doktoru peki .öneriyorsun.kaça aldın ilacı ahucan msn adresini özelden yazbilirmisin canım.ben de alırım belki

nerde sipariş bölümü üsttemi alttamı anlamadım ben ing yazıyor.kaça aldın sen hangi tarafta sipariş bölümü canım içinde kaç tane var peki

adet olursan haber ver canım .birde msn adresini yazabilir misin canım özelden mail atarsan sevinirim

slm semos
canım özelden yollayamadım çünkü 50 msj üstü özel msj gönderebiliyormuş... ama burada msn adresi vermek yasakmış galiba açığa..... olsa hemen verecektim çünkü.... ben paypalla ödeme yaptım aldım ilacı 4 günde geldi google gir fertilaid yaz yanında türkçe sayfalar var. o site zaten herşeyi türkçe olarak çevirip yönlendiriyo ama öncelikle paypala üye ol... kredi kartı numaranı gir güvenli bir ödeme aracı bu paypal...
yada gitttigidiyorda bir adamdada 2 kutu varmış oradan al canım benim daha 9 gün oldu işte gecen çarşamba başladım ilaca günde 3 defa yemeklerden sonra alınacak...

slm semos
canım özelden yollayamadım çünkü 50 msj üstü özel msj gönderebiliyormuş... ama burada msn adresi vermek yasakmış galiba açığa..... olsa hemen verecektim çünkü.... ben paypalla ödeme yaptım aldım ilacı 4 günde geldi google gir fertilaid yaz yanında türkçe sayfalar var. o site zaten herşeyi türkçe olarak çevirip yönlendiriyo ama öncelikle paypala üye ol... kredi kartı numaranı gir güvenli bir ödeme aracı bu paypal...
yada gitttigidiyorda bir adamdada 2 kutu varmış oradan al canım benim daha 9 gün oldu işte gecen çarşamba başladım ilaca günde 3 defa yemeklerden sonra alınacak...

1 kutuda 90 tane var günde 3 dafa 1 aylık kullanım...fiyatıda 28 dolar çok pahalı değil.ben kendi sitesinden aldım sitede sol üst köşede buy fertilaid var oraya tıklayacaksın. istanbul cerrahide üzeyir bey var canım 2250 usd civarında ama tüm drları iyiymiş.bende orayı düşünüyorum benimde fsh düşük lh yüksek tam tersi. ama bence bırakma bu işi önce ilacı kullan bir umut tabiiiki
Allahtan umut kesilmez benim kasıklarımda ağrılar başladı mesela bekliyorum işte 1 kutum bir bitsinde o yüzden 2 kutu sipariş verdim.

Bende yumurtlama olmustu ıctıgımde evenıng promıse oıl ve dıger seylerı kullanmıstım cok ıse yaramadılar dıyorum ya cok sey denedım en son bunu kullandım zorlanmadan yumurtladım herkesın bunyesı farklılıklar gosterır canım bende senın gıbı sabırsızdım sadece hapı ıcıp dusunmemeye calıstım baska yerlere odaklan buna devam et cok yenı daha bır hafta 1 ay gececek ahu ben hatırlamıyorum canım o gunlerı oyuzden yannıs yonlerdırmek ıstemem

Slm yesım
evet haklısın canım benım daha 10 gÜn oldu bıraz akıntımda arttı yumurtlama akıntısımı bılemıyorum canım kafayada takmamak lazım ben Çok taktım sanırım...bıraz rahat olmak lazım gıbı gelıyor banada
ınŞallah tabııı allahtan umut kesılmez dıyorum
zaten 1 kutum bıtsın ıÇınde 90 tane varya...
BekleyeceĞım bende artık. Ama ara ara kasıklarımda aĞrımsı Şeyler oluyor. ınŞallah ıŞe yarar canım
senın bebeĞın cınsıyetı bellı oldumu yeŞımcım

SLM SULEZEHRA;

Ben önce paypala üye oldum paypal üzerinden kredi kartı ile sipariş verdim.inan hiç zor değil sadeec paypala kartını tanıtıyosun o kadar ingilizce bilmenede gerek yok tanesi 28 dolar
ama kargo parası alıyorlar türkiyey 29 dolar civarında.......
almışken 2-3 kutu al ama....
paypalın türkçe sitesi var ... ordan bak. sonrada ordaki işlemlerin bitince buy fertilaid var fertilaidin kendi sitesinde... ödeme olarak paypalı seç ve işlemlerine devam et canım...
yapabilirisn

slm kıslar, ben de pkoluyum, adetlerim bazen düzenli bazen çok gecikio, sanırım doğru düzgün bir yumurta geliştiremiyor vücudum...

eşimle 6-7 aydır bir bebek için sabırsızlanıyor her ay ümitlenip hayal kırıklığı yaşıyoruz, doğum kontrol hapı, hormon ilacı iğnesi... vs hiç kullanmadım, kullanmak ta hiç istemiyorum... herşeyin doğal gelişmesini çok istiyorum... bir süre daha olmazsa ilaç tedavisine başlamayı düşünüyoruz ama öncesinde bu Fertilaid bana çok makul geldi...
bebek bir kenarda dursun , 28 -30 güne adet olup, 14 gün civarında yumurtlayacağımı bilmek bile o kadar mutlu ederdi ki beni... sanki çok büyük bir hayal gbi geliyor bana... bu büyük hayalimin gerçekleşmesine katkıda bulunur inş bu fertilaid...

X