Pcolular adet olamayanlar vb arkadaslar bu benım hıkayem

YESIMMM24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
488
5
3 yıl denedım olmadı benım eskı mesajlarıma bakabılırsınız cok zorlu gunlerdı benım ıcın hala ınanamıyorum 3. Ayım bıttı ben ılacsız adet bıle olamazdım oysa ben bır tek sey kullandım abd deyım bıtkısel bır tablet kullandım burda 3 ay ıctım 3 ay adetım geldı 4. Aya hamıleleydım ınanamıyorum allah ıma sukur bır mucıze olarak buldum zaten her arkadasıma onerıyorum sızede onerıcem ama sıte yonetımı belkı ıstemez ısım vermeyı ama 3 yıl yasadıklarımdan sonra bılıyorum duygularınızı ıstersenız ozelden mesaj atabılırsınız bır yere daha yazmıstım ama bulamıyorum yazdıgım baslıgı

bana o ilacın adını yazman mümkün mü arkadaşım. Bir de o ilaca nasıl ulaştın. sana kim tavsiye etti canım.
Merakla bekliyorum yanıtını

canım ilacın adını bana da atarmısın özelden nerden temin edebiliriz fiyatı nedir..teşekkürler paylaşımın için.allah bebeğini kucağına almayı naasip etsin...

Canım senın adına cok sevındım banada gonderır mısın bu ılacın bılgılerını

vallacanım bende çok sevindim senin adına..ben polikistikover hastasıyım..bebegim olsun istiyorum uzun süredir:KK43:((( aynen adetlerim çok gecikiyor..bu yüzden sogan suyu içtim 3 ay boyunca ve biraz düzene girdi gibi ama dedigin ilacı çok merak ettim bana da yollarsan çok sevinirim...
ALLAHIM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN canım.saglıklı sıhhatli bir hamilelik geçirmen dilegimle..opuyorumnanaktan

bu ilac degil kimyasal birsey degil abd de uzun suren arastirmalarim sonucu buldum sanirim 30 yil kisirlikla ugrasan kadin dogum dr ozel bir bitki ve vitamin karisimi yapmis cogu amerikali bununla hamile kaldigini solemisti bende denemekten bir zarar gelmez dedim dedigim gibi denedim arastirmak istiyorsaniz googleye fertilaid yazin cikicaktir yalniz siteler ingilizce gunde 3 kere her yemekten sonra kullandim ben ve sadece internetten satin aliniyor abd de bole hatta burda haberlerede cikmis 10 yil cocugu olmayan kadin icmis bir kac ay olmus ben bilmiyorum bildigim tek sey bana yaradi Allah ima sukur fiyati 28 dolar internetten arastirip belki daha uygun fiyata bulabilirsiniz ama dolarla satiliyor cunku amerikada sirketi neyse bir arastirin derim

ne olur banada mesaj atar mısın 7 yıl oldu evleneli bebek hasreti ile yanıyoruz içimde bir kıpırtı oldu ne olur banada özel mesaj atar mısın fiyatı hiç önemli değil Allaım herkeze hayırlısı ile nasip etsin

arkadaslarim biliyorum hissettiklerinizi aynisinida ben yasadim soyluyorum ozelden mesaj yazmama gerek yok google ye girin fertilaid yazin arastirin link koyucam bir dakika

FertilAid Fertility Supplements for Women & Men: Optimize Your Chances of Conceiving!

FertilAid Fertility Supplements for Women & Men: Optimize Your Chances of Conceiving!

bu sitede var bunun kadinlar icin olanini kullandim erkekler icinde var ben rahatsiz oldugum icin ben kullandim bu siteden iyice arastrin okuyun ben tavsiye ediyorum kesinlikle ama ozelden bu bir ilacmis gibi algilanmis degil arastirin lutfen icindekileri okuyun ben adet olamayanlara kesinlikle tavsiye ediyorum Allah yardimciniz olsun

arkadaslar bende 4 yıldır pkoluyum hapsız adet pek göremitodum gene hapı bırakmıştım kendi kendine bir kaç ay geldi yine gelmemeye baslamıştı bu sıralarda bi arkadasım aslan pencesi otunun iyi geldiğini soledi hakikaten içmeye basladıktan 3 gün sonra adetim geldi ikinci ayda ise gelmesine 4 gün kala basladım içmeye yine gördüm baya etkilibişey bence hiçbi yan etkisi de yok kaynatıp içiyosun

yeşimcim senin sorunun neydi yazar mısın canım.ilacın adını da yazabilrsin sorun olmuyorki yasak değil zaten burdaki kimse ilacı araştırmadan içmez doktoruna sorar.bence yazabilrsin ilacın ismini yazmak yasak değil.burdaki herkes bilinçli kişiler.araştırıp öyle alacaklardır.ben mesela safranlı hap içiyorum farabimin 35 tl bu ilaçlada bir kaç arkadaş hamile kaldı.sabah ve akşam yemeklerinden sonra 2 şer adet alıyorum tamamen bitkisel

içeriğinde safrn bal çam fıstığı birkaç şey daha var 80 tane var içinde.
canım sen pco hastasımıydın yoksa erken menopozmu seninki fsh ın kaçtı kaç yaşındasın ve ilacı yazarsan seviniriz.

teşekkürler

içeriğinde neler var ing. olduğu için anlayamıyoruz tabii.

sanırım türkiyede yok bundan.

sen nasıl içiyordun. günde kaç tane.
bu hap dışında başka birşey kullandınmı peki canım

mesela ben tsh yüksek edet göremiyorum ilaçsız şimdi aldım diyelim fayda edermiki

yeşim canım hadi senden ilaç ismi bekliyoruz.

ama herkes doktoruna danışıp alacak.
ben mesela kullandığım safran hapını doktoruma sorup aldım.
alabilirsin dedi aldım.
farabimin safranlı hapını içiyorum şu an sabah akşam 2 şer adet

ozur dilerim kizlar simdi gordum bu abd de satilan bitkisel ve vitamin karisimi birsey ben arastiriken bir cok amerikalinin hamile kaldigini okudum tabi inanmadim ama en azindan denemedim demem dedim ondan once bir cok sey denemistim adetim gelmiyordu isin ilginc tarafi dr sorun yok diyordu bense ilac icmeden adet olamiyordum 9 ay 10 ay belki daha fazla en bir dr pcos olabilecegimi solemisti ama emin degildi bir dr kucuk bir problem var dedi yani kimse bisey bulamadi neydi saniyorum pcostu turkiyedeki drun dedigine gore zaten babamin tarafinda genetik metabolik rahatsizliklar var adetim basladigindan beri duzensizdi en son kesiliyordu acele ettim neyse adi fertilaid internette googleye yazin cikicak ingilizce ama bilenler mutlaka aciklayacaktir sanirim 3 ay kullandim 4 aya hamile kaldim yada iki ay kullanip 3 aaya hamile kaldim tam hatirlamiyorum ama ilk aydan itibaren adetim gelmeye basladi 40 gunde bazen 42 gun sonra sonunda hamile kaldim Allah ima bin sukur mutlaka arastirin ayrica bir arkadism var 40 yaslarda hamile kalamiyor cunku erken menapoz oda icti adeti gelmedi o bu ayda denemek istiyor hersey herkeste yaramiyor bana baska biseyler tavsiye ettiler bende ictim adetim gelmedi sanirim erken menapoz biraz daha agir ama eger bildiginiz bisey varsa sizde benle paylasin arkadasima onermek istiyorum ama erken menapoz icin Allah hepimizin yardimcisi olsun amin

arkadaslar yazdiklarimi okudum benim turkcem gitmis :) umarim anlayabilirsiniz ilacin adi fertilaid arastirin derim

ben size fayda eder etmez diyemem ilk once arastirin kizlar banada cok sey onerdiler denedim baskalarina iyi gelen sey bana yaramadi bende bir tek bu yaradi bende sizinle paylasmak istedim

semos iceriginde hayit tohumu var siberan ginseng var bunun turcesini bilmiyorum ama burda cok unlu bir bitki red clover buda cok unlu burda sonra olmasi gereken vitaminler var ben gunde 3 kere iciyordum bir iki sefer annemin tavsiesiyle incir suyu ictim ondan once cok sey denemistim sogan incir

X