Gebeliğe Hazırlık Pco ve varikosel

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bynalgos

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2018
16
2
6
28
Merhabalar ,
aranızda daha çok yeniyim yaklaşık bir buçuk yıldır çocuk için uğraşıyoruz adet düzensizliği olduğu için kontrollere gidiyordum fsh ve lh hormonu düzensizliği olduğu ve her iki yumurtalıklarımda ufak kistlerim olduğunu söylemişti. Rahim filmi çekildi tüplerde ya da kanallarda herhangi bir problem olmadığını söyledi. Eşimde her iki taraflı varikosel ameliyatı oldu 10 temmuzda sperm sayısı 40 milyon hareketsiz sperm oranı%65 olduğu için ameliyat önermişlerdi. ameliyat sonra doktor promotil m forte kullanıyor. yaklaşık altı ay geçti adet düzensizliğim devam ediyor ve hala hamile değilim. yardımcı olabilir misiniz sizce ek olarak ne yapmalıyım ya da bir tavsiyeniz var mı ?

Canım merhaba. Benim eşim de 28 gün önce sol varikosel ameliyatı oldu. Daha önce geçen sene ekimde ilk denemede hamile kalmıştım ama kürtajla sonuçlandı malesef. Eşime ilaç vermedi şimdilik doktoru o yüzden herhangi bi ilaç tavsiyesinde bulamıycam. Ama bitkisel şeyler de kullanabilir. Ben eşime sabah akşam aç karınla çakşır kökü suyu, keçiboynuzu özü içiriyorum. Sabahları zeytinyağda bekletilmiş kuru incir yediriyorum. Bir de gün içinde muz, fındık, ceviz ve bitter çikolata yediriyorum. Arada havuç suyu da yapıyorum ama düzenli olarak değil. Bunları deneyebilirsiniz sonuç alan çok var. peki siz ameliyattan sonra tekrar spermiogram yaptırdınız mı? Bir de 40 milyon toplam sperm miydi, mililitredeki sperm miydi?

tekrardan yaptırmadık 6. ay dolduğunda yapıcaktık
yanlış hatırlamıyorsam toplam sperm sayısı galiba emin değilim

merhaba kardeş yaklasik bundan 20 25 gun önce bende bu varikoselle alakali buradaki masajlari okuyordum bedede adet gecikmesi oluyor ama beninkini dokktor sitresten kaynaklandigini soylemisti bende 1 bucuk yillik evliyim 4 aylik evliyken esimle bebek karari almistik muaneye gitti tek tarafli varikosrl cikti biz ilk 6 seans hacamat olup sayiyi artirdik sonra sorunun sadece sayi. Deil morfolojide sıkıntıli oldugunu ogrenince tuncay tas uroloji doktoru ona ameliyat olduk esime hicbir takviye vermedi zaten ozeldeydi sonra baska hastaneye gecmis ben burdan ve ibrahim saracoglunun kurlerini denedim keci boynuzu kuruyle e vitamini duzenli bir şekilde eşime icirdim tabi 3 ayda bir sperm testi yaptiriyorduk ameliyattan sonraki 3 ay biraz degerleri düştü ama bu normel diye okudum her yerde morel bozmadik sakinlestik oluruna biraktik ama ben yine ufak tefek arastirmalar yapiyordum caskir suyu aldim icecektik beraber bide ovalasyon testi sonra bu testle beraber netten almistim 3 hamilelik testi verdiler adetim gecikmisti 12 gun filan esim bir debe dedi her adet gecikmemde yilmadan deniyorduk bir baktim cift cizgi inanamadim doktora gittim kan testi yaptirdim bebe cok kucuk kese olusmadi dedi doktor ben hacamatin ve bitkisel kurlerin cok sifali oldugunu deneyerek gordum Allah herkese nasip etsin bu duyguyu duq edecegim sana kardeş uzulme İnşAllah :)

İnşallah bakalım bende başladım kürlere hayırlı sonuç alırız

İnşallah bakalım bende başladım kürlere hayırlı sonuç alırız
İnşAllah ben öncelikle ilk hafta aksam sabah keci boynuzu ve e vitamini aldik eczaneden ona devam ettirdim.ikinci haftadan sonra gunde bir keci boynuzu kuru ve e vitamini aldi esim tabi bunun onceside var 6 seanslik hacamat oldu ve kur yapali bir ay olmadan tesadufen hamile oldugumu öğrendim.

MerhabA tekrar test yaptırdınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…