Gebeliğe Hazırlık Pco ve hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önceden peki başka folikasit kullanıyormuydun? Bnde de bu ara yumurtalama var hissediyorum ilk defa kendimi dinliyorum galiba :) ve ovulasyon testiylede onayımı aldım sanırım tam net iki çizgi aynı renk değil ama yarın olur inş inş hayırlısıyla muradımıza ereriz

Evet
Evet Canım folbiol kullanıyorum. Pco olduğu için uzun zamandır şeker hapı kullaniyorum

Evet

Evet Canım folbiol kullanıyorum. Pco olduğu için uzun zamandır şeker hapı kullaniyorum
Başka marka folikasit işe yaramadı demek.. bnde aldm foliboldan ama şuan kulladgm ilaçta mevcut bitsn ona geçicek inş. Şeker hapı bir kere vermişti doktor 3 ay kullanmştm ama birsey olmamıştı..

Başka marka folikasit işe yaramadı demek.. bnde aldm foliboldan ama şuan kulladgm ilaçta mevcut bitsn ona geçicek inş. Şeker hapı bir kere vermişti doktor 3 ay kullanmştm ama birsey olmamıştı..
Benim ilk hamileligim glifor ile oldu. Bir kutu bitirdim 12 kilo verdim. Hemen hamile kaldım ama 6.haftafa kaybettik. 9ay sonra klomenle ikizlere hamile kaldım ama erken doğumla onları da kaybettim. 9 ay bitti. 3 aydır korunmayı bıraktık yine klomen tedavisi görüyorum ama hamile kalamaadim daha bekliyorum

En azından hamile kalabiliyorsun canım bunada şükür.. hakkımızda hayırlısı olsun inş tez zamanda hamile kalırsn ve saglıklı sıhhatlı kucağına alırsın bu arada iyi bayramlar canımm

En azından hamile kalabiliyorsun canım bunada şükür.. hakkımızda hayırlısı olsun inş tez zamanda hamile kalırsn ve saglıklı sıhhatlı kucağına alırsın bu arada iyi bayramlar canımm
Amin Allah'ım hepimize nasip etsin. Bir dahaki bayrama kucaklarimiz dolu gezeriz inşallah

Merhaba canim gebeliğin hayırlı olsun nerde tup bebek yaptirdin

Canım geçmiş olsun öncelikle bende pco hastasiyim gebelikte çok sorun yaşıyorum yasadim allah'a şükür çocuğum var ama bi daha Olmadi bilmiyorum duydun mu laporoskopi yumurtalik kisti amaliyati sonrasi oldu ilaç tedavisi hiç kullanmadım yine ikinci kez bu amaliyati düşünüyorum sende bi araştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…