Gebeliğe Hazırlık Pco ve hamileliğe hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım iyi geçti.. 4-5aydır regl olmuyodum iki kutu ilaç aldım yine olmadı dün muayne etti doktor ve tesadüf 19mm yumurta gördü.. çatlatma iğnesi oldum dün akşam ve 36 saat sonra değerlendirin dio nette. Doktorumda bşy demedi.. ayrıca miyositol positive verdi..
Tam 36 saati beklemeyin bu akşam mutlaka değerlendirin.

Adetlerim düzenli şükür.Kilomda yok insülin direncime baktırdım oda yok tüylenme de yok cok cok sukur bi ara sivilceler oluyodu onlarda geçti heralde inofolic fayda etti . Pcos a dair lh değerim fsh den yuksek fsh 4,68 lh 9,75 baska sikayetim yok

Eşimde salı günü gidecek doktora spermiogram için insallah bişey cıkmaz
Adetler düzenli ise yumurtlama da sıkıntı yoktur büyük ihtimal.inşallah eşinin sonuçları da iyi çıkar canım.

Canım iyi geçti.. 4-5aydır regl olmuyodum iki kutu ilaç aldım yine olmadı dün muayne etti doktor ve tesadüf 19mm yumurta gördü.. çatlatma iğnesi oldum dün akşam ve 36 saat sonra değerlendirin dio nette. Doktorumda bşy demedi.. ayrıca miyositol positive verdi..
Miyositol positive bir folik asit mi?

Ya arkadaşlar hiç adetinizin 21. günü progesterona baktırdınız mı? Benimkini doktor istedi, sonuç 2.6 gibi bi şey çıktı. Bu iyi bi değer mi aranızda bunu yaptıran var mı? Genelde 10' un altına kötü demişler. Doktorsa 0-1 arası kötü, ovulasyonun var normal yolla bi kaç ay daha deneyin diyor.. bilemiyorum artık!!

Ya arkadaşlar hiç adetinizin 21. günü progesterona baktırdınız mı? Benimkini doktor istedi, sonuç 2.6 gibi bi şey çıktı. Bu iyi bi değer mi aranızda bunu yaptıran var mı? Genelde 10' un altına kötü demişler. Doktorsa 0-1 arası kötü, ovulasyonun var normal yolla bi kaç ay daha deneyin diyor.. bilemiyorum artık!!
Ben hiç 21.gün baktırmadım canım bilemiyorum hiç.

b895daf2-bb36-403c-a410-0309ce5f2b30.jpg
Amh değerinden anlayan var mı sizce sonuç normal mi?

Adetlerim düzenli şükür.Kilomda yok insülin direncime baktırdım oda yok tüylenme de yok cok cok sukur bi ara sivilceler oluyodu onlarda geçti heralde inofolic fayda etti . Pcos a dair lh değerim fsh den yuksek fsh 4,68 lh 9,75 baska sikayetim yok

Eşimde salı günü gidecek doktora spermiogram için insallah bişey cıkmaz
benimde oyle sejkn degerlerin gibi esimdede sikinti yok ama doktor diene 35 verdi

Arkadaşlar bu pko hastalığı 2 çocuktan sonrada olabiliyorum?adet duzenım 45 50 gun arası kirkindan doktora gidemiyorum.pko diyecek diye 7 senedır korunuyorum.bırde ben kendimi bildim bileli beyaz akıntım oluyor sürekli 45 50 günlük adet döngünün içerisinde de aralıklı olarak 2 kere şeffaf uzayan yumurtlama akıntısı oluyor.pkolularda akıntının olmadığını kuruluk olduğunu duydum.ne kadar doğru arkadaşlar.

Arkadaşlar bu pko hastalığı 2 çocuktan sonrada olabiliyorum?adet duzenım 45 50 gun arası kirkindan doktora gidemiyorum.pko diyecek diye 7 senedır korunuyorum.bırde ben kendimi bildim bileli beyaz akıntım oluyor sürekli 45 50 günlük adet döngünün içerisinde de aralıklı olarak 2 kere şeffaf uzayan yumurtlama akıntısı oluyor.pkolularda akıntının olmadığını kuruluk olduğunu duydum.ne kadar doğru arkadaşlar.
Canım pko doğuştan ve kalıtsal. 45-50 gun baya uzun bi döngü pko olanlar cocuk sahıbı olamaz diye bişeyde yok. Cok sukur hamıleyım anladıgım kadarıyla senınde var cocukların Allah bagıslasın pko korkulcak bi hastalık değil hatta hastalık değil bi yumurtlama sekli .
Akıntının yumurtlama akıntısı olduguna emin misin bazı kadınlar ayda 2 kere yumurtlar ama yumurtlama akıntısı olmayadabılır senınkısı. Ovulasyon testıyle takip et derim doktorada gitmekten korkma ona göre ilaç veriyor sıkıntı yapma canım
Pko lular da kuruluk olmaz tabi eğer yumurtluyosa kımı pko lar yumurtlayabılıyo kımısı duzensiz yumurtluyo kimisi hıc yumurtlamıyo pkonun derecesıne gore değişiyo

Canım istersen bi baska doktora daha gozuk . Bendede pco var bebek istedigim icin dogum kontrol hapı vermedi adetlerinde düzenliyse sıkıntı yok inofolic combi verdi kaliteli yumurtlamak icin
tahlil sonuclarindan anliyornusun cnm bi duzensizlik var hormonal dengesizlik. adetlerim duzenli sukur 4yada 5 gun gecikir

Back