Gebeliğe Hazırlık Pco ve hamileliğe hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
e ben ilac kullanmadan hic olmuyorum :)) kendi kendime 4 5 kere olmusum ya da olmamisimdir belli olmaz o yine de kan testi yaptirsaydinn :)
kilon boyundan nekadar fazla onu soriyim ozman. ne kadar cok yani ameliyata gerek var mi teshis koycam hemen :KK70:[/QUOTE bende ilaçsız en fazla 3 kere regl olmşmdr şu yaşıma kdr.. kan testi falan gerek duymuyorum aşırı eminim ve kesinlikle değilim:KK43: vuct kitle endeksimi ölçtüm amelata nerdeyse uygunum:KK43: tehşis tamamda cesaret henüz tam değil:KK43:

Canım benımde yok insulinim lh yuksek senın gibi ama adetlerim duzenlı cok sukur ve kilomda yok fsh 4,68 lh 9,75
Fsh 6bucuk Lh 9 cikti benimde en sonki tahlilimde. Benim adet duzensizligim hep vardi ama 3 aydan fazla surmuyo en fazla 3 ay gecikiyo. Evlimisin peki canm sende?

Fsh 6bucuk Lh 9 cikti benimde en sonki tahlilimde. Benim adet duzensizligim hep vardi ama 3 aydan fazla surmuyo en fazla 3 ay gecikiyo. Evlimisin peki canm sende?

Evet :) 2,5 sene oldu yaklasık 1 senedir de bebek dusunuyoruz ama olmadı bu ay eşim test yaptıracak sonra tekrar gidicem kadın doguma insallah tez zamanda gelir hayırlı saglıklı bebıslerımız :)

ben de bakiyim nerdeymis o uygunluk testi :) kendin bilirsin nasil iyi hissediyosan ama soylememek sacma geliyo bana.. belli bi kilom varsa ki zaten bu bellidir kendim de biliuorumdur rakamlastirsam ne rakamlastirmasam ne :) ben pat kut soyluyorum :D

Kızlar mrb.. bende pcoluyum ve sadece doğm kontrol hapıyla adet görebiliorum ve 1.5 yıldr bebek istiyoruz yok malesef. Fartusal mı ne adet olmk için iki kutu içtim tık yok.. soğan kürleri çaylar vs iç iç sıkıldım.. Allah yardımcımız olsun çok sıkıntılı üzücü zor bi süreç malesef..
Evet canım malesef öyle Rabbim sıkıntılarumızı gidersin bizi hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuştursun inşallah.

Bugün doktora gittim pco olmadığımı söyledi. 3 adet yumurtam varmış. İnofolic şase kullanmıştım sanırım etkili oldu.

Evet canım malesef öyle Rabbim sıkıntılarumızı gidersin bizi hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuştursun inşallah.
Aminn canım.. hiç aklıma gelmezdi bu kadar çok isticeğim ve olmyacağı.. benimde yarın doktor randevum var inş tedavi süreci kolaydır.. herkesin Allah yardımcısı olsun...

Aminn canım.. hiç aklıma gelmezdi bu kadar çok isticeğim ve olmyacağı.. benimde yarın doktor randevum var inş tedavi süreci kolaydır.. herkesin Allah yardımcısı olsun...
Cumalarda edilen dualar hürmetine Allah inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuştursun bizi. İnşallah güzel bir şekilde geçer doktor görüşmen.

Ne zaman baslanıyor peki detaylarıda verebılır mısın nasıl yapılıyor falan :)
Saraçoğlu videosunda söylemişti ama tam hatırlayamıyorum. Ben adet bittikten bir gün sonra içmeye başladım ama düzenli içemedim. Birde inofolic şase kullandım. Bu şekilde çok şükür 3 yumurtam oldu.

Saraçoğlu videosunda söylemişti ama tam hatırlayamıyorum. Ben adet bittikten bir gün sonra içmeye başladım ama düzenli içemedim. Birde inofolic şase kullandım. Bu şekilde çok şükür 3 yumurtam oldu.
Bi arastırıyım o zaman.. İnofolic combi kullanıyorum bende 3 aydır dkktor gebelik olmassa 3 ay sonunda tekrar gel demisti dahha kullanmayı dusunmuyorum acıkcası kaç kutu bitirdim tık yok sinir oldum doktora haftaya gidicem tekrar o zamana kadar da kullanmıcam

Ben ikisini de kullandığın için mi etkili oldu acaba. Gerçi aslanpençesini çok yapamadım ama iyi geldi gibi. Adet düzensizliği mi var canım sende? Eşinin değerlerine de baktırdınız mı?

Sibelsibel06 Sibelsibel06 doktora görüşmen nasıl geçti canım?
Canım iyi geçti.. 4-5aydır regl olmuyodum iki kutu ilaç aldım yine olmadı dün muayne etti doktor ve tesadüf 19mm yumurta gördü.. çatlatma iğnesi oldum dün akşam ve 36 saat sonra değerlendirin dio nette. Doktorumda bşy demedi.. ayrıca miyositol positive verdi..

Ben ikisini de kullandığın için mi etkili oldu acaba. Gerçi aslanpençesini çok yapamadım ama iyi geldi gibi. Adet düzensizliği mi var canım sende? Eşinin değerlerine de baktırdınız mı?

Adetlerim düzenli şükür.Kilomda yok insülin direncime baktırdım oda yok tüylenme de yok cok cok sukur bi ara sivilceler oluyodu onlarda geçti heralde inofolic fayda etti . Pcos a dair lh değerim fsh den yuksek fsh 4,68 lh 9,75 baska sikayetim yok

Eşimde salı günü gidecek doktora spermiogram için insallah bişey cıkmaz

Back