- 24 Şubat 2017
- 280
- 71
- 98
- 42
- Konu Sahibi ayllllliiiin35
-
e ben ilac kullanmadan hic olmuyorum :)) kendi kendime 4 5 kere olmusum ya da olmamisimdir belli olmaz o yine de kan testi yaptirsaydinn :)
kilon boyundan nekadar fazla onu soriyim ozman. ne kadar cok yani ameliyata gerek var mi teshis koycam hemen[/QUOTE bende ilaçsız en fazla 3 kere regl olmşmdr şu yaşıma kdr.. kan testi falan gerek duymuyorum aşırı eminim ve kesinlikle değilim vuct kitle endeksimi ölçtüm amelata nerdeyse uygunum tehşis tamamda cesaret henüz tam değil
Fsh 6bucuk Lh 9 cikti benimde en sonki tahlilimde. Benim adet duzensizligim hep vardi ama 3 aydan fazla surmuyo en fazla 3 ay gecikiyo. Evlimisin peki canm sende?Canım benımde yok insulinim lh yuksek senın gibi ama adetlerim duzenlı cok sukur ve kilomda yok fsh 4,68 lh 9,75
Fsh 6bucuk Lh 9 cikti benimde en sonki tahlilimde. Benim adet duzensizligim hep vardi ama 3 aydan fazla surmuyo en fazla 3 ay gecikiyo. Evlimisin peki canm sende?
Amin canim allah kimsenin kucagini bos birakmasinEvet :) 2,5 sene oldu yaklasık 1 senedir de bebek dusunuyoruz ama olmadı bu ay eşim test yaptıracak sonra tekrar gidicem kadın doguma insallah tez zamanda gelir hayırlı saglıklı bebıslerımız :)
AminnnnAmin canim allah kimsenin kucagini bos birakmasin
Evet canım malesef öyle Rabbim sıkıntılarumızı gidersin bizi hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuştursun inşallah.Kızlar mrb.. bende pcoluyum ve sadece doğm kontrol hapıyla adet görebiliorum ve 1.5 yıldr bebek istiyoruz yok malesef. Fartusal mı ne adet olmk için iki kutu içtim tık yok.. soğan kürleri çaylar vs iç iç sıkıldım.. Allah yardımcımız olsun çok sıkıntılı üzücü zor bi süreç malesef..
Canım sen aslanpençesi çayı denedin mi?Bende varım kızlar. Ben ilaçsız adet bile olamiyorum
Aminn canım.. hiç aklıma gelmezdi bu kadar çok isticeğim ve olmyacağı.. benimde yarın doktor randevum var inş tedavi süreci kolaydır.. herkesin Allah yardımcısı olsun...Evet canım malesef öyle Rabbim sıkıntılarumızı gidersin bizi hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuştursun inşallah.
Cumalarda edilen dualar hürmetine Allah inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuştursun bizi. İnşallah güzel bir şekilde geçer doktor görüşmen.Aminn canım.. hiç aklıma gelmezdi bu kadar çok isticeğim ve olmyacağı.. benimde yarın doktor randevum var inş tedavi süreci kolaydır.. herkesin Allah yardımcısı olsun...
Merhabalar canım. Aslan pencesi cayi nasıl oluyo. Ne için iciliyo. Bilgi verebilirmisin biraz.Canım sen aslanpençesi çayı denedin mi?
Hormonları düzene sokmak için kullanılıyor. Hormonlar düşük ise yükseltiyor yüksek ise düşürüyor.dengeliyor yani.Merhabalar canım. Aslan pencesi cayi nasıl oluyo. Ne için iciliyo. Bilgi verebilirmisin biraz.
Ne zaman baslanıyor peki detaylarıda verebılır mısın nasıl yapılıyor falan :)Hormonları düzene sokmak için kullanılıyor. Hormonlar düşük ise yükseltiyor yüksek ise düşürüyor.dengeliyor yani.
Saraçoğlu videosunda söylemişti ama tam hatırlayamıyorum. Ben adet bittikten bir gün sonra içmeye başladım ama düzenli içemedim. Birde inofolic şase kullandım. Bu şekilde çok şükür 3 yumurtam oldu.Ne zaman baslanıyor peki detaylarıda verebılır mısın nasıl yapılıyor falan :)
Bi arastırıyım o zaman.. İnofolic combi kullanıyorum bende 3 aydır dkktor gebelik olmassa 3 ay sonunda tekrar gel demisti dahha kullanmayı dusunmuyorum acıkcası kaç kutu bitirdim tık yok sinir oldum doktora haftaya gidicem tekrar o zamana kadar da kullanmıcamSaraçoğlu videosunda söylemişti ama tam hatırlayamıyorum. Ben adet bittikten bir gün sonra içmeye başladım ama düzenli içemedim. Birde inofolic şase kullandım. Bu şekilde çok şükür 3 yumurtam oldu.
Canım iyi geçti.. 4-5aydır regl olmuyodum iki kutu ilaç aldım yine olmadı dün muayne etti doktor ve tesadüf 19mm yumurta gördü.. çatlatma iğnesi oldum dün akşam ve 36 saat sonra değerlendirin dio nette. Doktorumda bşy demedi.. ayrıca miyositol positive verdi..Sibelsibel06 doktora görüşmen nasıl geçti canım?
Ben ikisini de kullandığın için mi etkili oldu acaba. Gerçi aslanpençesini çok yapamadım ama iyi geldi gibi. Adet düzensizliği mi var canım sende? Eşinin değerlerine de baktırdınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?