Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaAllah kuzummmAllahım nasip eder inşallah bende öğleden sonra vereceğim inşallah tutunmuştur bebişlerimiz çok Amin❤
![]()
Bende pkoluyım aşılama oldum bu ay bugün 14.günüm inşallah benimledirVar gibi hayırlısı olsun tedavi mi gördünüz bende de pko var o yüzden soruyorum :)
Evet bende cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum yumurta büyüttük :) dua edicem sizde bana edin nolurBende pkoluyım aşılama oldum bu ay bugün 14.günüm inşallah benimledirsiz tedavi aşamasındqmısınız?
Tedavi gördüm canım bu ay Matofin gynositol kullandım daha sonra 8 gün duphaston kullandım bugun adetime 4 gün kala test yaptım silik çizgi gördüm kan verdim 22.74 çıktıBende pkoluyım aşılama oldum bu ay bugün 14.günüm inşallah benimledirsiz tedavi aşamasındqmısınız?
Maşallah sağlıkla gelsin kuzu inşallah sevindim adına benim negatif çıktı sonuçTedavi gördüm canım bu ay Matofin gynositol kullandım daha sonra 8 gün duphaston kullandım bugun adetime 4 gün kala test yaptım silik çizgi gördüm kan verdim 22.74 çıktı
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alEvet canım tedavi görmüştüm bu ay gynositol ve Matofin kullandım
Merhaba aşılama için özel hastaneye mi gittiniz, süreç nasıl ilerliyor acaba? Bende de pko var adetlerim de düzenli oluyorBende pkoluyım aşılama oldum bu ay bugün 14.günüm inşallah benimledirsiz tedavi aşamasındqmısınız?
Merhaba canım bu ilaçlar folikasit mı acaba bende pko görünümü var o yüzden soruyorumEvet canım tedavi görmüştüm bu ay gynositol ve Matofin kullandım
Hayırlısı olsun kuzum Rabbim ne zaman nasip ederse en iyisini o bilir hiç sıkma canınıMaşallah sağlıkla gelsin kuzu inşallah sevindim adına benim negatif çıktı sonuç
Gynositol folik asitmiş . Matofin insilün direncim içinMerhaba canım bu ilaçlar folikasit mı acaba bende pko görünümü var o yüzden soruyorum
Ben aşılama yaptırmadım canım. Öğreneli 2 ay oldu zaten nisanda kürtajdan olmuştum. Sadece bu ay gynositol Matofin bide 8 gün duphaston kullandım doktorum tedavimde bunları vermişti banaMerhaba aşılama için özel hastaneye mi gittiniz, süreç nasıl ilerliyor acaba? Bende de pko var adetlerim de düzenli oluyor