ben kendimi yıllardır pco olarak biliyodum ilaçsız adet göremiyodum... bana 7 yıl önce 40 fsh la pco teşhisi kondu bu sıralar gittiğim doktorlar erken menapoz dedi üniv hastanesine gittim ordada doktora sordum bana pco dediler cyclo progynova verdiler ve onunla adet oldum ama şimdide erken menapoz diyosunuz dedim... bana kalp ve şeker hastalığı aynı anda nasıl oluyorsa pco ve erken menapoz aynı anda olabilir dedi...
pco yumurtanın gelişip çatlamaması hastalığı ama erken menapoz yumurtalıkların bitmesi durumu nasıl oluyo benim biten yumurtalarım gelişip çatlıyamıyo.... kafam karıştı ya ... fsh de habire artıyo şimdilerde 71-79-97 çıktı... varmı aranızda böle pco olupta yüksek fshı olan... bilmiyorumkismile
pco yumurtanın gelişip çatlamaması hastalığı ama erken menapoz yumurtalıkların bitmesi durumu nasıl oluyo benim biten yumurtalarım gelişip çatlıyamıyo.... kafam karıştı ya ... fsh de habire artıyo şimdilerde 71-79-97 çıktı... varmı aranızda böle pco olupta yüksek fshı olan... bilmiyorumkismile