Amin aminnn bu ay gebe kalalım seneye alalım kucağımıza hasret kaldığımız yavrumuzuAmin inşallah çok zor bir süreç gerçekten insanın psikolojisi bozuluyor belirti arayarak, negatifi görmek insanı yıkıyor, Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin aminnn bu ay gebe kalalım seneye alalım kucağımıza hasret kaldığımız yavrumuzuAmin inşallah çok zor bir süreç gerçekten insanın psikolojisi bozuluyor belirti arayarak, negatifi görmek insanı yıkıyor, Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Bügün test yapmayı denedin mi?Ben gününde saydım 11 dedim ama dediğiniz gibiyse evet 10.gün ama göğüslerim şiş ve hassas adet olacak gibiyim
Yok ben yapmadım tam olarak kaçıncı gün yaptın fotoğrafını atar mısınBen bügünde yaptım test negatif
8.gün yaptım iğne günü hariç negatif çıktı çöpe attımYok ben yapmadım tam olarak kaçıncı gün yaptın fotoğrafını atar mısın
Ama çok erken henüz8.gün yaptım iğne günü hariç negatif çıktı çöpe attım
Bende bi belirti yok bişey hissetmiyorumİğne günü ertesi gününden şu an 9cu günümdeyim.
Misafirlikteydil allahtan kız kıza bi bıçak saplanır gibi karıma bi şey oldu ağladım resmen 2 sefer ardı ardına bunu yaşayan oldu mu hiç hanımlar
3. İğnem böyle bişey yaşamamıştımİğne günü ertesi gününden şu an 9cu günümdeyim.
Misafirlikteydil allahtan kız kıza bi bıçak saplanır gibi karıma bi şey oldu ağladım resmen 2 sefer ardı ardına bunu yaşayan oldu mu hiç hanımlar
Allah Allah belki de üşüttüm yada başka bir şey di3. İğnem böyle bişey yaşamamıştım
Amin aminnn tek umudum hangi ortama girsem çoçukİnşallah bebek için böyle bişey oluyordur
Maşallah darısı bizlerin de başına inşallah benimde sol tarafımda iki yumurta var sol tarafımda hem batma hemde kaşıntı var sizdede bu tarz bişey olmuş muydu bugün iğnenin 10.gunuKan sonucum 16.30 çıktı
Test yapmadım ben hala yarın 12 günümdeyim siz ne yaptınızKızlar ne durumdasınız?
Test yapmadım ben hala yarın 12 günümdeyim siz ne
eğer test yaparsanız haberleşelimTest yapmadım ben hala yarın 12 günümdeyim siz ne yaptınız
Ama neden umutsuzunuz daha 9gündesiniz. Bence şu an iğne etkisini attı negatif oldu benim yerleşiyordur9.günümde test yaptım negatif çıktı bügün yapmadım umudum yok bence bu seferde tutmadı benim, çünkü hiç belirtim yok