Hangi hastene peki yada kliniğimi var semt olarak nerede nasıl ulaşabilirim?
Teşekkür ederim cnmAlsancakta cnm kendi yeri. İnternetten numarasını falan çok rahat bulabilirsin. Bide karataş hastanesini önerenlerde çok var çevremde ordaki doktorlarda iyimiş.
Ben pco yum ve 2 tane çocuğum var. Bu kısırlık değilki cnm niye kalmayasın. Normal yolla kalamazsan doktora gitmen şart. Ben ilk gebeliğimde 1 sene uğraştıktan sonra oldu ilaçla. 1 sene çabalamamın nedenide yanlış doktordu. Doktorumu bir değiştirdim ilk ayda gebe kaldım. Hatta doğumdan sonra hemen kist oluşmuştu dedim 2. Gebelikte ilaçla olucak ilk kızım 15 aylıkken 2. Kızıma kendiliğinden gebe kaldım. Oluyor yani daha çok erken. Bence hatta yeni evlenmişsin ilk 1 sene düşünme derim.
[/QUOTE
Merhaba acaba sız hangi ilacı kullandınız ilk ayda hamıle kaldım demıssınız ya
Pcos hastayım ve bir düşük yaptım şuan yine hamileyimArkadaşlar merhaba , ben senelerdir pco hastasıyım ve 4 aylık evliyim adet düzenlerim 3 ayda bir oluyor ama çocuğum olsun istiyorum ... bu noktada tecrübeli arkadaşların önerilerini bekliyorum
Bendede pco var kilolu dönemimde adetlerim sizin gibiydi güzel bi kilo verip zayıflayınca her ay oluyoyorum ama az bende menapoz başlangıcıda var üstelik kiloluysanız muhakkak pco beslenme diyeti yapmanız şart Allah şifalar versin inş bebişlerinizde olsun en kısa süredeArkadaşlar merhaba , ben senelerdir pco hastasıyım ve 4 aylık evliyim adet düzenlerim 3 ayda bir oluyor ama çocuğum olsun istiyorum ... bu noktada tecrübeli arkadaşların önerilerini bekliyorum
Zayıflamakta zor oluyor ki bizdeZayıflayarak
Ben 7den sonra birşey yemeyecek, yürüyüş ve glifor ile 12 kilo verdim. 2 kez hamile kaldım. İlki düşük oldu.Zayıflamakta zor oluyor ki bizde
Ben 7den sonra birşey yemeyecek, yürüyüş ve glifor ile 12 kilo verdim. 2 kez hamile kaldım. İlki düşük oldu.
[/QUOayni şekilde ben de 14 kilo vermiştim üç sene önce evlenince de 4 kilo verdim . Ama tekrar aldım bı 10 kilo ve hamile kalamadim
İnofolic mi kullandınız acabaPcos hastayım ve bir düşük yaptım şuan yine hamileyim
Evet inofolic combi kullandım şuanda 6 haftalık gebeliğim varİnofolic mi kullandınız acaba
Günde kaç tane aldınız acabaEvet inofolic combi kullandım şuanda 6 haftalık gebeliğim var
Günde 2 defa aç karnına fakat sabah 7 de aldıysam akşam 7 de içtim düzenli bir şekildeGünde kaç tane aldınız acaba
Ben 1 defa alıyorum da 2 ye çıkarayım o zamanGünde 2 defa aç karnına fakat sabah 7 de aldıysam akşam 7 de içtim düzenli bir şekilde
Canım pko korkulacak bişey değil ki eşinde bişey olmadığına şükret erkek infertilitesi daha zorBen yıllarca kendimi pco diye bildim. Adetlerim hiç düzensiz değildi, belirtileri nerdeyse hiç yoktu sadece kolay kilo veremem o kadar. Birkaç ay önce pco olmadığımı öğrendim. Şimdiyse bu ay adet olamadım bir türlü ilk defa ve gittiğim doktor pco sun sen hatta yumurtaların tembel dedi. Oysa ki kendi doktorum 1 ay önce tüm tahlillerimi, testlerimi yapmıştı çocuk istediğimiz için her şey normal demişti. Tüm dünya başıma yıkılmış bir durumdayım
Aslında her şey normalken bir anda bozulmasından korkuyorumCanım pko korkulacak bişey değil ki eşinde bişey olmadığına şükret erkek infertilitesi daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?