Pco pcos ve YAZZ ilacı yardım

Elfgrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
8
1
1
23
Bu gün doktor YAZZ ilacı verdi. Bende uzun zamandır adet düzensizliği var. Doktor ilk gebelik testi yaptı sonra hormon testi yaptı LH biraz yüksek çıktı ama diğer sonuçlar normal çıktı. Muayene edince sağ taraftaki yumurta olması gibi çıktı lakin sol tarafta ki yumurta da karıncalanma gördü doktor ve yüksek ihtimal polikistik over olduğunu söyledi. YAZZ ilacı kullanmayı söyledi 3 ile 6 ay arası araştırdığımda ilacın kilo artışı yaptığı yazıyordu zaten çok fazla kilo aldım önleyemedim saçlarımda seyreldi 1.5 yıldır evliyim ilk günden beri korunma yöntemi kullanmıyorum ama durum şuan bundan ibaret yardım adin akıl verin doktor hiç net konuşmadı

Pcosta tedavi ikiye ayriliyor. Cocuk isteme ve istememe durumuna gore. Siz cocuk istiyor musunuz? İstiyorsaniz doktor neden dogum kontrol hapi basladi ki ? Yumurta catlatma ile tedaviye baslayabilirdi. İlactan bagimsiz pcos ta kilo artisi, sac dokulmesi oluyor zaten malesef. Dogum kontrol hapi kullandigimda bana iyi gelmisti yasmin kullanmistim ama cocuk istemedigim icin. Baska bir doktora da gorunun isterseniz. Sinir oluyorum dogru duzgun bilgi vermeyen doktora.

İnsulin direnciniz vardir buyuk ihtimal doktor glifor tarzi ilac verdi mi?

Çocuk istediğimi belirttim oda en az 3 ay kullan ilacı sonra 3 ay daha çocuk deneyin olmazsa infertilitesi alanına sahip hastaneye gitmelisin dedi başka ilaç vermedi bir tek YAZZ ilacı verdi. Ki 1.5 yıl oldu çocuk sahibi olmak istiyorum beni böyle yönlendirdi aklım çok karışık içimde bir korku doktor İnsulin direncime bakmadı sadece anlattığım kadarını yaptı gönderdi ne yapıcam bilmiyorum

Baska bir doktora daha gorunun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…