Gebeliğe Hazırlık Pco olup hamile kalanlar neler yaptınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Neic

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2017
892
525
103
Kızlar merhaba, pco olup tedavili tedavisiz neler uyguladınız nasıl hamile kaldınız birçok kürler var uyguladıklarınız oldu mu yardımcı olur musunuz

Aynı problemi bnde yaşıyorm pko var 2 sene olacak nerdeyse olmadı bebiş, böyle bi konu açman güzel olmuş canım. İnşallah yazarlar bizde faydalanırız

Aynı problemi bnde yaşıyorm pko var 2 sene olacak nerdeyse olmadı bebiş, böyle bi konu açman güzel olmuş canım. İnşallah yazarlar bizde faydalanırız
Canim en kisa zamanda dolar göbüsler insallah

Kızlar bu ara cok duydugum macun, meryem ana eli otu, hayit, soğan suyu, çörek otu bal tarçın. incir kürü aslan pencesi gibi seyler var hangilerini uyguladiniz sonuc aldiniz ben bu ay ovulasyon testi kullanicam gecen ay da klomen kullandim kullanirkende incir yedim surekli yumurtam 11 mm iken 22.5mm oldu catladi fakat regl oldum

Ben pco değilim ama pco için çok faydalı olan gıda takviyesi şeklinde bir folic asit var, onu duydum ve denedim. O ay hamile kaldım ki 15 aydır deniyorduk. ismi inofolic combi. Doktoruma sorduğumda pcoda işe yaradığını söyledi.

Canimm hayirli olsun evet bende bu ay icicem sen ne kadar kullandin ac tok sabah aksam

Evliliğinin 2 yılı çocuk düşünmüyordum bende doğum kontrol hapı kullandım kullandım yıl çok düzenli

Pko nun tek tedavisi doğum kontrol hapı malesef
Bıraktığım ay hamile kaldım çok şükür.

Siz de dr ucuzu dinleyin.

Ben adetimin 2. günü öğrendim böyle bir folic asit türü olduğunu. hemen alıp başladım. Yaklaşık 20 gün kadar kullanıp folbiole döndüm. sabah kahvaltıda bir adet aldım. Tableti ve toz şeklinde olanı varmış, ben tableti kullandım.

Canim o folic asit her hamile adayinjn kullandigi bir vitamin
Yani pko ya bir etkisi yok, vücudu vitamin mineral açısından hamileliği hazırlıyor sadece

Safransari bu folic asit evet ama içinde vücuttaki şekeri düzenleyen bir madde var. Doktoruma da sordum pco'da çok işe yarıyor dedi. Tabiki siz de öncelikle doktorunuza danışın. Benim tavsiye etme sebebim inofolic combinin ilaç değil gıda takviyesi olması, ilacı zaten doktor harici kimse öneremez.

pcomuyum acaba yorumlarmisiniz

Eklentiler

• Screenshot_20180425-140206.png
    75,3 KB · Görüntüleme: 163
evet hala bebek sahibi olmayi bekliirm
yanlis tedavi kurbaniyi.
Ben şuan 5 aylık evliyim. Evlendiğim günden bu yana bebek istiyoruz. Ama olmadı. Eşimin işi nedeniyle doğudayız. Devlet hastanesine gittim doktor tahlil yaptı hormon değerlerim biraz yüksek çıktığı için diane 35 verdi 3 ay kullanmamı söyledi. Ben bu ilacı araştırdım ve yurt dışındaki yasak bir ilaç olduğunu aynı zamanda ilacı bırakınca her şeyin tekrar eskisi gibi olacağını öğrendim. Kesin bir tedavi değil yani. Doktor beni ultrasona bile koymadan bu ilacı verdi. Açıkçası hiç içine sinmedi ve kullanmadım ilacı. Biraz araştırma yapıp özelde iyi bir doktor buldum ona gittim. Her şeyi anlattım. Alttan baktı ve pco olduğumu söyledi. Pco üzerine de uzmanlık yapmış bir doktor. Bana insülin direnci için glifor verdi pcoyu besliyormuş çünkü şeker. Bundan dolayı oluşan fazla kiloyu da atıyormuş vücut. Dianeyi de kullanacak mıyım dedim. Hayır sen çocuk istiyorsun o ilaç Doğum kontrol ilacı çocuk olmasın diye dedi. Ama öbür doktor bunu kullanmazsam da olmayacağını söylemişti dedim. Onu istediğin kadar kullan pconu yoluna koymadıkça yine olmaz dedi. İyi ki de kullanmamışsın dedi. Şuan o kadar mutluyum ve memnunum ki anlatamam.

evet cnm. bende gittigim 2. doktorum bebek isterken bu ilac kullailmaz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…