Canim en kisa zamanda dolar göbüsler insallahAynı problemi bnde yaşıyorm pko var 2 sene olacak nerdeyse olmadı bebiş, böyle bi konu açman güzel olmuş canım. İnşallah yazarlar bizde faydalanırız
Canimm hayirli olsun evet bende bu ay icicem sen ne kadar kullandin ac tok sabah aksamBen pco değilim ama pco için çok faydalı olan gıda takviyesi şeklinde bir folic asit var, onu duydum ve denedim. O ay hamile kaldım ki 15 aydır deniyorduk. ismi inofolic combi. Doktoruma sorduğumda pcoda işe yaradığını söyledi.
Canim o folic asit her hamile adayinjn kullandigi bir vitaminBen pco değilim ama pco için çok faydalı olan gıda takviyesi şeklinde bir folic asit var, onu duydum ve denedim. O ay hamile kaldım ki 15 aydır deniyorduk. ismi inofolic combi. Doktoruma sorduğumda pcoda işe yaradığını söyledi.
Evet canim lh fsh den buyuk pko doktora gosterdin mipcomuyum acaba yorumlarmisiniz
Devlet hastanesine mi gittinizdiene 35 verdi cnm. sonraki asama ne olur bilmiorum.
Kullandınız mı dianeyi sonuç ne şuan ?diene 35 verdi cnm. sonraki asama ne olur bilmiorum.
evet hala bebek sahibi olmayi bekliirmKullandınız mı dianeyi sonuç ne şuan ?
Ben şuan 5 aylık evliyim. Evlendiğim günden bu yana bebek istiyoruz. Ama olmadı. Eşimin işi nedeniyle doğudayız. Devlet hastanesine gittim doktor tahlil yaptı hormon değerlerim biraz yüksek çıktığı için diane 35 verdi 3 ay kullanmamı söyledi. Ben bu ilacı araştırdım ve yurt dışındaki yasak bir ilaç olduğunu aynı zamanda ilacı bırakınca her şeyin tekrar eskisi gibi olacağını öğrendim. Kesin bir tedavi değil yani. Doktor beni ultrasona bile koymadan bu ilacı verdi. Açıkçası hiç içine sinmedi ve kullanmadım ilacı. Biraz araştırma yapıp özelde iyi bir doktor buldum ona gittim. Her şeyi anlattım. Alttan baktı ve pco olduğumu söyledi. Pco üzerine de uzmanlık yapmış bir doktor. Bana insülin direnci için glifor verdi pcoyu besliyormuş çünkü şeker. Bundan dolayı oluşan fazla kiloyu da atıyormuş vücut. Dianeyi de kullanacak mıyım dedim. Hayır sen çocuk istiyorsun o ilaç Doğum kontrol ilacı çocuk olmasın diye dedi. Ama öbür doktor bunu kullanmazsam da olmayacağını söylemişti dedim. Onu istediğin kadar kullan pconu yoluna koymadıkça yine olmaz dedi. İyi ki de kullanmamışsın dedi. Şuan o kadar mutluyum ve memnunum ki anlatamam.evet hala bebek sahibi olmayi bekliirm
yanlis tedavi kurbaniyi.
evet cnm. bende gittigim 2. doktorum bebek isterken bu ilac kullailmaz dedi.Ben şuan 5 aylık evliyim. Evlendiğim günden bu yana bebek istiyoruz. Ama olmadı. Eşimin işi nedeniyle doğudayız. Devlet hastanesine gittim doktor tahlil yaptı hormon değerlerim biraz yüksek çıktığı için diane 35 verdi 3 ay kullanmamı söyledi. Ben bu ilacı araştırdım ve yurt dışındaki yasak bir ilaç olduğunu aynı zamanda ilacı bırakınca her şeyin tekrar eskisi gibi olacağını öğrendim. Kesin bir tedavi değil yani. Doktor beni ultrasona bile koymadan bu ilacı verdi. Açıkçası hiç içine sinmedi ve kullanmadım ilacı. Biraz araştırma yapıp özelde iyi bir doktor buldum ona gittim. Her şeyi anlattım. Alttan baktı ve pco olduğumu söyledi. Pco üzerine de uzmanlık yapmış bir doktor. Bana insülin direnci için glifor verdi pcoyu besliyormuş çünkü şeker. Bundan dolayı oluşan fazla kiloyu da atıyormuş vücut. Dianeyi de kullanacak mıyım dedim. Hayır sen çocuk istiyorsun o ilaç Doğum kontrol ilacı çocuk olmasın diye dedi. Ama öbür doktor bunu kullanmazsam da olmayacağını söylemişti dedim. Onu istediğin kadar kullan pconu yoluna koymadıkça yine olmaz dedi. İyi ki de kullanmamışsın dedi. Şuan o kadar mutluyum ve memnunum ki anlatamam.
Şuan doğru yoldayım yani değil mievet cnm. bende gittigim 2. doktorum bebek isterken bu ilac kullailmaz dedi.
kesinlikle cnm dogru yoldasin. doguda askermi esinŞuan doğru yoldayım yani değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?