• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pco olup hamile kalanlar neler yaptınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben pco değilim ama pco için çok faydalı olan gıda takviyesi şeklinde bir folic asit var, onu duydum ve denedim. O ay hamile kaldım ki 15 aydır deniyorduk. ismi inofolic combi. Doktoruma sorduğumda pcoda işe yaradığını söyledi.
Ben de 9 aydır korunmadığımız halde hamile kalamadım doğum kontrol hapı bıraktıktan sonra adet gecikmem oldu doktorlar kist var dedi en son gittiğim doktor polistik over var dedi ınofolic combi verdi dün başladım bakalım inşallah işe yarar

Bende maalesef 13. Aydır hamile kalamadim. Pco var hormonlar normal ama ultrason görüntüsünde birden fazla sıralı küçük kistler nedeniyle pco olduğu söylendi. Glifor ve inofolic kullanıyorum. Ama yine de olmadı :(

Bende maalesef 13. Aydır hamile kalamadim. Pco var hormonlar normal ama ultrason görüntüsünde birden fazla sıralı küçük kistler nedeniyle pco olduğu söylendi. Glifor ve inofolic kullanıyorum. Ama yine de olmadı :KK43:
Ne zamandır kullanıyorsun canım

Ben pco değilim ama pco için çok faydalı olan gıda takviyesi şeklinde bir folic asit var, onu duydum ve denedim. O ay hamile kaldım ki 15 aydır deniyorduk. ismi inofolic combi. Doktoruma sorduğumda pcoda işe yaradığını söyledi.
2 3 ay kullandim bir faydasini göremedim .kisiden kisiye degisedebilir tabi.

Pco var kilo var kist var insülin drncmde sorun var knsizlik cok asiri derece düşük.
Bunların dışında hicbiseycigim yok Allaha şükür :D bende soğan kuru yapayım diyorum adet olmayı bekliyorum insallah olurrumda başlarım 1 buçuk ay oldu patlicam yoksa.

2 3 ay kullandim bir faydasini göremedim .kisiden kisiye degisedebilir tabi.
Ben 2 gün oldu başlayalı inşallah işe yarar da kocaman hapları boşa içmiş olmam.
Doktor bana 1 sene korunmadan çocuk olmazsa test yaparız demişti size yaptı mı

Ben 2 gün oldu başlayalı inşallah işe yarar da kocaman hapları boşa içmiş olmam.
Doktor bana 1 sene korunmadan çocuk olmazsa test yaparız demişti size yaptı mı
Bir çok kez testler yapıldı o asamalar gecti.bekleme surecindeyim artık.

Ben de 9 aydır korunmadığımız halde hamile kalamadım doğum kontrol hapı bıraktıktan sonra adet gecikmem oldu doktorlar kist var dedi en son gittiğim doktor polistik over var dedi ınofolic combi verdi dün başladım bakalım inşallah işe yarar

Soğan suyu inofolic combi ve fildir kullandım yumurtlama testleriyle günümü takip ettim ilk ay sonuç aldım şükür oğlum sekiz aylık sun

allah bağıslasın. ben sogan suyunu denedim ama malesef ki içemedim ne yapsam bilmiyorum Allah ımın vardır bır bıldıgı diyorum :(

benım ıkı yumurtlagımdada hafıf derec kıst vardı.. sabhları ve aksamları ac karna ıctım.. adetten bır hafta sonra baslayıp 15 gun ıctım.. bende sızler gıbı zorlnadım ıstıfra edesım geldı.. ama ıctım.. adet sancım cok olur ertesı ay adet oldum doktora gıttım muayene ettı 2 taraftada kaybolmus kıstler.. sogan suyundan sonrakı ay adet oldum bıdahakı ay olmadım.. cok sukur suan hamıleyım.

Kızlar merhaba bende pko luyum iki sene dkh kullandım evlendikten sonra bir kutu kullanıp bıraktım bıraktıktan sonraki ay hamile kaldım fakat kalbi durduğu için kürtajla sonuçlandı. Kürtajdan sonra eskisi gibi reglilerim düzensiz devam etti zaten normaldede 3 ayda bir oluyordum. Şimdi 6 şubatta macuna başladım 10 şubattada gıda takviyesi almaya başladım. İkisininde içeriği aynı gibi olduğundan macunu sabah gıda takviyesini akşam kullanıyorum. Bakalım bu ay neler olacak. Şimdilik ovulasyon testi ile takip edeceğim bu ayda olmazsa yumurta takibi için dr a gidicem

Back