- 30 Kasım 2016
- 1.160
- 4.035
- 133
- 31
Ben de 9 aydır korunmadığımız halde hamile kalamadım doğum kontrol hapı bıraktıktan sonra adet gecikmem oldu doktorlar kist var dedi en son gittiğim doktor polistik over var dedi ınofolic combi verdi dün başladım bakalım inşallah işe yararBen pco değilim ama pco için çok faydalı olan gıda takviyesi şeklinde bir folic asit var, onu duydum ve denedim. O ay hamile kaldım ki 15 aydır deniyorduk. ismi inofolic combi. Doktoruma sorduğumda pcoda işe yaradığını söyledi.
Ne zamandır kullanıyorsun canımBende maalesef 13. Aydır hamile kalamadim. Pco var hormonlar normal ama ultrason görüntüsünde birden fazla sıralı küçük kistler nedeniyle pco olduğu söylendi. Glifor ve inofolic kullanıyorum. Ama yine de olmadı
2 3 ay kullandim bir faydasini göremedim .kisiden kisiye degisedebilir tabi.Ben pco değilim ama pco için çok faydalı olan gıda takviyesi şeklinde bir folic asit var, onu duydum ve denedim. O ay hamile kaldım ki 15 aydır deniyorduk. ismi inofolic combi. Doktoruma sorduğumda pcoda işe yaradığını söyledi.
Ben 2 gün oldu başlayalı inşallah işe yarar da kocaman hapları boşa içmiş olmam.2 3 ay kullandim bir faydasini göremedim .kisiden kisiye degisedebilir tabi.
Bir çok kez testler yapıldı o asamalar gecti.bekleme surecindeyim artık.Ben 2 gün oldu başlayalı inşallah işe yarar da kocaman hapları boşa içmiş olmam.
Doktor bana 1 sene korunmadan çocuk olmazsa test yaparız demişti size yaptı mı
3 aydir canım. İnşallah bu ay yüzüm güler, hepimizin yüzü güler bat a son 9 günNe zamandır kullanıyorsun canım
Allah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin çocuk isteyen herkese nasip etsin inşallahBir çok kez testler yapıldı o asamalar gecti.bekleme surecindeyim artık.
Evet canımkesinlikle cnm dogru yoldasin. doguda askermi esin
Ben de 9 aydır korunmadığımız halde hamile kalamadım doğum kontrol hapı bıraktıktan sonra adet gecikmem oldu doktorlar kist var dedi en son gittiğim doktor polistik over var dedi ınofolic combi verdi dün başladım bakalım inşallah işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?