• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pco muyum lütfen bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

huzunkovankusu74

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2020
41
42
3
30
Sevgili arkadaşlar yaklaşık 8 aydın eşimle korunmayı bıraktık. Daha önce alttan muayene olmuş ve hormon vermiştim(adetin 3.günü) bütün değerlerim normal çıkmıştı, doktor hiçbir sorun yok demişti. Bugün başka bir doktora gittim sol yumurtalıkta pco görüntüsü var tüylenme adet düzensizliği var mı dedi. İkisi de yok adetlerim çok düzenlidir 26 günde bir. Hormon sonuçlarım da şu şekilde(Adetimin 5.günü)
Lh 6,04
Fsh:4,77
Tsh:2,01
Estradiol:48
Prolaktin:23
Öğrendiğimden beri ağlıyorum. Fsh lh tan yüksek olmalıymış. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Sevgili arkadaşlar yaklaşık 8 aydın eşimle korunmayı bıraktık. Daha önce alttan muayene olmuş ve hormon vermiştim(adetin 3.günü) bütün değerlerim normal çıkmıştı, doktor hiçbir sorun yok demişti. Bugün başka bir doktora gittim sol yumurtalıkta pco görüntüsü var tüylenme adet düzensizliği var mı dedi. İkisi de yok adetlerim çok düzenlidir 26 günde bir. Hormon sonuçlarım da şu şekilde(Adetimin 5.günü)
Lh 6,04
Fsh:4,77
Tsh:2,01
Estradiol:48
Prolaktin:23
Öğrendiğimden beri ağlıyorum. Fsh lh tan yüksek olmalıymış. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Ultrasonda pko görüntüsü varsa pko doğrulanır bazılarının da Ultrasonda olmayıp hormonlar da oluyor. Pko ağlanacak kadar kötü bişey değil bir çok arkadaşım pkoydu gebe kaldı

İnsanın başına gelince öyle olmuyor ne yazık ki evet olan da çok olmayan da çok.
işin içine tam anlamıyla girmye başlayınca tek sorun pko olsaymış
keşke diyorum. en kolay tedavi edilebilen yöntem. burda insanlar düşük yumurta rezervi azopsperm gibi şeylerle cebelleşip bebek sahibi
oluyor. hormon sonuçları gayet normal arada en az 2 katı fark olmalı ve pko için amh bakılmalı pko ile multikistik görüntü aynı sey değil.
3 . senesine yaklaşan biri olarak diyorum ki yine tek sorununuz pko olsun hallolur .

Evet çok haklısınız birçok kişi bunu diyor Pko bir şekilde hallolur, başka şeyler çıkmasın diye. Eşim yarın test verecek inşallah güzel sonuçlar alırız. Allah sizi de duanıza tez zaman da kavuştursun gerçekten bu işin içine girmek çok farklıymış

Back