- Konu Sahibi cennetyarim
-
- #1.341
İyiym canım batı bekliyorum sen napuyosun diğer kızlar sizler napuyosunuz tedavi sürecindekiler hangi aşamalardasınızSlm kızlar nasılsınız.
Cok gecmis olsun canım anestezilimi cektirdin zor oldumu canın yandı mı sanirim benimde cektirmem gerekecek cok korkuyorum stres yapiyorumMeraba hanımlar bende bugün hsg çekildim çok şükür temiz çıktı sonuçlr tüplerim açıkmış eşimin spermiogram sonuçlarıda normal çıktı,inofolic combiye devam etmemi birde adetin 16. Gününden itibaren 10 gün kullanacak şekilde progestan 200mg yazdı 3 ay bu şekilde devam et dedi ve gebelik %80 ihtimal oluşur dedi
Sağol canım evet anestezili çekildim hiç bir acı hissetmedim uyandıktan sonrada hiç ağrım olmadı 3 gün lekelenme şeklinde kanama oldu buda normalmiş iyi ki çektirmişim diyorumCok gecmis olsun canım anestezilimi cektirdin zor oldumu canın yandı mı sanirim benimde cektirmem gerekecek cok korkuyorum stres yapiyorum
Korkacak hiç bir şey yok canım hsg sonrası ilk 3 ayda hamile kalma yüksek oluyormuş doktorum dediCok gecmis olsun canım anestezilimi cektirdin zor oldumu canın yandı mı sanirim benimde cektirmem gerekecek cok korkuyorum stres yapiyorum
İnşaAllah güzel sonuçlar alırsın canım. Ben de klomen ve inofolic kullanıyorum. Çarşamba Dr randevum var umarım ilaç işe yaramıştırİyiym canım batı bekliyorum sen napuyosun diğer kızlar sizler napuyosunuz tedavi sürecindekiler hangi aşamalardasınızcennetyarim
İnşAllah canım hep birlikte sende güzel sonuçlarla geri dön inofolic hangi günler kullandın canım bana doktorum adetin 10. Gün ile 15. Gün arası kullan dediİnşaAllah güzel sonuçlar alırsın canım. Ben de klomen ve inofolic kullanıyorum. Çarşamba Dr randevum var umarım ilaç işe yaramıştır
İyiym canım batı bekliyorum sen napuyosun diğer kızlar sizler napuyosunuz tedavi sürecindekiler hangi aşamalardasınızcennetyarim
Cok gecmis olsun canım anestezilimi cektirdin zor oldumu canın yandı mı sanirim benimde cektirmem gerekecek cok korkuyorum stres yapiyorum
Adetin 2. Gününden itibaren kullandım ama günde 1 tane
İnşallah hamiş olursun da gerek kalmaz canım bat ın ne zaman ,eğer 3 ay içinde bendede gebelik oluşmazsa doktor aşılamaya geçeriz demiştitatlım iyiyim hamd olsun hsg cekildim işte adetimi bekliyorum aşılama için nasipse
canım ben ne kadar korkuyordum hemde benim canım varya cok tatlıdr ıgneden odum kopar falan ama inan hicbisey yokmus 2 dk anca sürüyor hic oyle dayanılmaz bişey degil ben bile kendime sasırdım yani
No no no anestesiz asla yapamam gerci anesteziden de korkuyorum daha once hic amelyat falan olmadimtatlım iyiyim hamd olsun hsg cekildim işte adetimi bekliyorum aşılama için nasipse
canım ben ne kadar korkuyordum hemde benim canım varya cok tatlıdr ıgneden odum kopar falan ama inan hicbisey yokmus 2 dk anca sürüyor hic oyle dayanılmaz bişey degil ben bile kendime sasırdım yani
İnşaAllah işe yarar canım. Valla ben o kadar ilaç almama rağmen 14 mm olmuş yumurta. Çok küçük dedi Dr.Bu ay eğer kırmızılar görünürse bende öyle kullanmak istiyorum benimki toz olanı herkes çok işe yaradığını söylüyor pkolular içinde umarım bizede faydası olmuştur
İyiyim kuzum bugün Dr randevum vardı yumurtam 14 mm çok küçük değil micanım naber nasılsın
D vitamini eksikliği için ilaç önermedi mi doktor canım? Bana devit3 ampulu verdi ayda 1 defa, onun da faydası olur demişti.slm kızlar benimde 1.5 yıldız bebek olmuyor ama bebekte yok problem ne bılmıyorum sadece d vitamini 5 tsh ise 4.74 cıktı ama doktorlar normal dedi tahlillerin
Canım d vitamini çok düşük. İlaç vermedi mislm kızlar benimde 1.5 yıldız bebek olmuyor ama bebekte yok problem ne bılmıyorum sadece d vitamini 5 tsh ise 4.74 cıktı ama doktorlar normal dedi tahlillerin
sağlık ocagı veri canım bir şişe damlayı bitirdim ikinciside az kaldıCanım d vitamini çok düşük. İlaç vermedi mi
İyiyim kuzum bugün Dr randevum vardı yumurtam 14 mm çok küçük değil mi
Merhabalar. Bende de adet düzensizliği var çocuk istiyoruz adetimin 3. Günü test yaptırdım . FSH 7.19 TSH 3.061
Lh 5.79
Prolaktin 12.02
Estradiol 57.62
Doktor normal olduğunu söyledi fakat nette bakinca yükseklik varmış gibi.Yorumlayabilen var midr acaba ? Bir de duphaston ilaç verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?