Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok gecmis olsun canım anestezilimi cektirdin zor oldumu canın yandı mı sanirim benimde cektirmem gerekecek cok korkuyorum stres yapiyorum

Cok gecmis olsun canım anestezilimi cektirdin zor oldumu canın yandı mı sanirim benimde cektirmem gerekecek cok korkuyorum stres yapiyorum
Sağol canım evet anestezili çekildim hiç bir acı hissetmedim uyandıktan sonrada hiç ağrım olmadı 3 gün lekelenme şeklinde kanama oldu buda normalmiş iyi ki çektirmişim diyorum

İyiym canım batı bekliyorum sen napuyosun diğer kızlar sizler napuyosunuz tedavi sürecindekiler hangi aşamalardasınız cennetyarim
İnşaAllah güzel sonuçlar alırsın canım. Ben de klomen ve inofolic kullanıyorum. Çarşamba Dr randevum var umarım ilaç işe yaramıştır

İnşaAllah güzel sonuçlar alırsın canım. Ben de klomen ve inofolic kullanıyorum. Çarşamba Dr randevum var umarım ilaç işe yaramıştır
İnşAllah canım hep birlikte sende güzel sonuçlarla geri dön inofolic hangi günler kullandın canım bana doktorum adetin 10. Gün ile 15. Gün arası kullan dedi

Adetin 2. Gününden itibaren kullandım ama günde 1 tane

Bu ay eğer kırmızılar görünürse bende öyle kullanmak istiyorum benimki toz olanı herkes çok işe yaradığını söylüyor pkolular içinde umarım bizede faydası olmuştur

İyiym canım batı bekliyorum sen napuyosun diğer kızlar sizler napuyosunuz tedavi sürecindekiler hangi aşamalardasınız cennetyarim

tatlım iyiyim hamd olsun hsg cekildim işte adetimi bekliyorum aşılama için nasipse

canım ben ne kadar korkuyordum hemde benim canım varya cok tatlıdr ıgneden odum kopar falan ama inan hicbisey yokmus 2 dk anca sürüyor hic oyle dayanılmaz bişey degil ben bile kendime sasırdım yani

İnşallah hamiş olursun da gerek kalmaz canım bat ın ne zaman ,eğer 3 ay içinde bendede gebelik oluşmazsa doktor aşılamaya geçeriz demişti

No no no anestesiz asla yapamam gerci anesteziden de korkuyorum daha once hic amelyat falan olmadim

Bu ay eğer kırmızılar görünürse bende öyle kullanmak istiyorum benimki toz olanı herkes çok işe yaradığını söylüyor pkolular içinde umarım bizede faydası olmuştur
İnşaAllah işe yarar canım. Valla ben o kadar ilaç almama rağmen 14 mm olmuş yumurta. Çok küçük dedi Dr.

slm kızlar benimde 1.5 yıldız bebek olmuyor ama bebekte yok problem ne bılmıyorum sadece d vitamini 5 tsh ise 4.74 cıktı ama doktorlar normal dedi tahlillerin
D vitamini eksikliği için ilaç önermedi mi doktor canım? Bana devit3 ampulu verdi ayda 1 defa, onun da faydası olur demişti.

slm kızlar benimde 1.5 yıldız bebek olmuyor ama bebekte yok problem ne bılmıyorum sadece d vitamini 5 tsh ise 4.74 cıktı ama doktorlar normal dedi tahlillerin
Canım d vitamini çok düşük. İlaç vermedi mi

Merhabalar. Bende de adet düzensizliği var çocuk istiyoruz adetimin 3. Günü test yaptırdım . FSH 7.19 TSH 3.061
Lh 5.79
Prolaktin 12.02
Estradiol 57.62
Doktor normal olduğunu söyledi fakat nette bakinca yükseklik varmış gibi.Yorumlayabilen var midr acaba ? Bir de duphaston ilaç verdi

İyiyim kuzum bugün Dr randevum vardı yumurtam 14 mm çok küçük değil mi

canım evet galiba 19 mm - 21 mm olması gerekiyor

simdiki durum ne

canım doktor ne diosa o sakın netten bakıp dusunme nette cok fazla bilgi kirliligi var . anormal durumlarda zaten doktorlar hemen onlemini alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…