Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım evet galiba 19 mm - 21 mm olması gerekiyor

simdiki durum ne

canım doktor ne diosa o sakın netten bakıp dusunme nette cok fazla bilgi kirliligi var . anormal durumlarda zaten doktorlar hemen onlemini alıyor
Canım doktor gelme adet olunca tekrar gelirsin. Biraz umutsuzdu çok küçük vs dedi adeti bekliyorum mecbur

Merhaba arkadaşlar. Bugün adetimin 21.günü. Progesteron değerim 0.2 çıktı. Bu ne demek bilen var mı acaba çok mutsuzum

Merhaba arkadaşlar. Bugün adetimin 21.günü. Progesteron değerim 0.2 çıktı. Bu ne demek bilen var mı acaba çok mutsuzum
Canım sanırım bu değer yüksekse rahimde kalınlaşma var ve güzel yumurtlama olmuş demek. Düşükse tam tersi

Listenin en başında ismim var ben hamileyim hanımlar. Hemde ikiz görünğyor. Rabbim bunları kucağıma versin inşallah. Dileyen herkese bu duyguyu nasip etsin. Pazartesi kalp için gideceğiz

Listenin en başında ismim var ben hamileyim hanımlar. Hemde ikiz görünğyor. Rabbim bunları kucağıma versin inşallah. Dileyen herkese bu duyguyu nasip etsin. Pazartesi kalp için gideceğiz
Gözün aydın canım Rabbım tamamına erdirsin inşallah. Tedavi ile mi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…