- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi cennetyarim
-
- #1.361
Canım doktor gelme adet olunca tekrar gelirsin. Biraz umutsuzdu çok küçük vs dedi adeti bekliyorum mecburcanım evet galiba 19 mm - 21 mm olması gerekiyor
simdiki durum ne
canım doktor ne diosa o sakın netten bakıp dusunme nette cok fazla bilgi kirliligi var . anormal durumlarda zaten doktorlar hemen onlemini alıyor
İyiyim canım buralarda değildim yeni iş başı yaptım henüz regli olamam yumurtlama hatam yumurtlarsamM M_atruska
nehirnil111
ve diger tüm kızlar nasılsınız.... ben yine adeti bekliyorum olmuyor . sizde durum ne
İyiyim canım buralarda değildim yeni iş başı yaptım henüz regli olamam yumurtlama hatam yumurtlarsamSen niye geciktin kuzu
İyiyim canım buralarda değildim yeni iş başı yaptım henüz regli olamam yumurtlama hatam yumurtlarsamSen niye geciktin kuzu
Rabbim yardımcın olsun kısa sürede düzene oturur inşallah canım yaalıstım artık bir düzen oturtamıyorum ki
yeni işe mi girdin kuzu
Rabbim yardımcın olsun kısa sürede düzene oturur inşallah canım ya
Yok canım yıllık izne ayrılmıştım bir de iş yeri taşındı bayağı sıkıntılı süreçti ya yerleştik çok şükür
Klomen kullandım biliyorsun kuzum karnım çok şiş. Ama yumurtamda 14 mm anlamadım. Acaba yan etkisi mi diye.M M_atruska
nehirnil111
ve diger tüm kızlar nasılsınız.... ben yine adeti bekliyorum olmuyor . sizde durum ne
Kuzum okumadan yazdım gözün aydın gelmiş kırmızılarcanım adet oldum zil takıp oynucam
Kuzum okumadan yazdım gözün aydın gelmiş kırmızılar
İnsan gerçekten regli olmaya da seviniyor çünkü hamile değilsek en azından düzen oturuyor yeni aya başlıyorsun bu bile iyi geliyorcanım adet oldum zil takıp oynucam
İnsan gerçekten regli olmaya da seviniyor çünkü hamile değilsek en azından düzen oturuyor yeni aya başlıyorsun bu bile iyi geliyor
Niye canım..ilaçlar mı zorluyorsagol tatlım ben biraz ara mı versem diye düşünüyorum
Canım sende pco musunİnsan gerçekten regli olmaya da seviniyor çünkü hamile değilsek en azından düzen oturuyor yeni aya başlıyorsun bu bile iyi geliyor
Canım sanırım bu değer yüksekse rahimde kalınlaşma var ve güzel yumurtlama olmuş demek. Düşükse tam tersiMerhaba arkadaşlar. Bugün adetimin 21.günü. Progesteron değerim 0.2 çıktı. Bu ne demek bilen var mı acaba çok mutsuzum
Evet canım maalesefCanım sende pco musun
Listenin en başında ismim var ben hamileyim hanımlar. Hemde ikiz görünğyor. Rabbim bunları kucağıma versin inşallah. Dileyen herkese bu duyguyu nasip etsin. Pazartesi kalp için gideceğizArkadaşlar ,
Selamlar herkese. Pco lu bir anne adayıyım . 2 seneyi aştı bekliyorum. Klomen kullandım bu ay ancak hiç yumurtam oluşmadı..
Hadi birbirimize bol dua ederek birlikte bir heyecanı paylaşalım. İnsanın halini yine en iyi kendi yaşadıgını yaşayan anlıyor.
son 9 aydaki adet düzenim
Temmuz Ağustos 39 ( çok az kanamalı oldu )
Haziran Temmuz 32
Mayıs Haziran 30
Nisan Mayıs 33
Mart Nisan 38
Şubat Mart 45
Aralık Ocak 32
Kasım Aralık 28
Ekim Kasım 25
Eylül Ekim 31
Haziran Agustos 68
PCO lu ve problemli anne adaylarının mucize öykülerini paylaşmalarını rica ediyoruz
Herseyden önemlisi Rabbime teslim olmak... Herşey Onun OL demesine bakıyor... Verirse de O ndan , vermezse de O ndan...
Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun
ANNİŞ ADAYLARIMIZ
H Hatticeee32
Gözün aydın canım Rabbım tamamına erdirsin inşallah. Tedavi ile mi olduListenin en başında ismim var ben hamileyim hanımlar. Hemde ikiz görünğyor. Rabbim bunları kucağıma versin inşallah. Dileyen herkese bu duyguyu nasip etsin. Pazartesi kalp için gideceğiz
Evet canım 8 aydıt tedavi görüyordum. Başlarda sadece klomen kullandım çok işe yaramadı. Klomen+5merional kullandım hamileyim bende ileri pco vardı artık aşılama tüp bebek bakıyordum umudumuz azalmıştıGözün aydın canım Rabbım tamamına erdirsin inşallah. Tedavi ile mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?