- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi cennetyarim
-
- #1.321
Klomen ile beraber mi kuzum. Bide günde kaç tane alıyorsun inofolicInofolıc bana da verdi canım ikinci kutuya başladım.
Inofolıc kullanmaya devam et diğer ay klomende başlarım olmadı dedi günde iki tane kullanıyorum sen ?Klomen ile beraber mi kuzum. Bide günde kaç tane alıyorsun inofolic
Ben günde bir tane alacağım bugün nasipse başlıyorum daha önce hiç ikisini kullanmadımInofolıc kullanmaya devam et diğer ay klomende başlarım olmadı dedi günde iki tane kullanıyorum sen ?
Inofolıc combi ye de yeni başladın deme kuzum İnşaAllah faydasını görürsün .Ben günde bir tane alacağım bugün nasipse başlıyorum daha önce hiç ikisini kullanmadım
Daha önce toz olanı kullanmıştım. İnşallah kuzum hepimiz güzel sonuçlar görürüzInofolıc combi ye de yeni başladın deme kuzum İnşaAllah faydasını görürsün .
Evet ultrason da takip ediyor.inşallah canım,hepimizCanım bana da olmadı klomen veririz dedi yumurta takibini ultrasonda mı görüyorlar ? İnşaAllah güzel sonuçlar alırsın .
Bende onu kullanıyorum sanırım Dr tüm ilaçları bir arada vermiş bana.Ben klomenle birlikte glifor kullanıyorum insülin direnci için
İşe yarıyor mu peki?Yani hem şekeri dengeleyip hemde kilo almamaya yardımcı olduğu doğru mu?Bana kilo alımına çok dikkat et dedi . Daha önce bir sene kadar glifor kullanmışlığım var
Bekarken kullandığımda dikkat ettiğimde tabi ki yardımcı oluyordu .İşe yarıyor mu peki?Yani hem şekeri dengeleyip hemde kilo almamaya yardımcı olduğu doğru mu?
Hadi inşaAllah güzel haberlerle .Meraba hanımlar bende bugün hsg çekildim çok şükür temiz çıktı sonuçlr tüplerim açıkmış eşimin spermiogram sonuçlarıda normal çıktı,inofolic combiye devam etmemi birde adetin 16. Gününden itibaren 10 gün kullanacak şekilde progestan 200mg yazdı 3 ay bu şekilde devam et dedi ve gebelik %80 ihtimal oluşur dedi
Merhabalar bende gecen ay yaptım sogan kürünü kuruluk yapti bende iliski sirasinda sıkıntı yaşıyorum sizde de boyle bişe oldumuSoğan kürü kistlere iyi diyorlar kimisinde lekelenme dahi olmuş. Benim normal akintilarim bile yok nerdeyse. Kuruluk var. Sebebi sogan kürü mu baska bir sey mi bilmiyorum. Onun dışında adeti biraz öne cekecek bu ay. Bekledigimden önce gerçekleşti yumurtlama. Bu da benim için büyük bir adim. Gecen ay dongum 44 gun sürdü. Bu ay 36 günde bekliyorum inşallah
Merhabalar bende gecen ay yaptım sogan kürünü kuruluk yapti bende iliski sirasinda sıkıntı yaşıyorum sizde de boyle bişe oldumu
Benim de baya azaldi akıntim ben akintim icin yapmıştım zaten. Hatta kürü uygulamayi basladiktan 2 gun sonra doktora gittim akintin ve enfeksiyonun yok dedi ilk defa fitil ilac vermedi mantar da vardi hatta cok mutlu oldum ama sanki fazlami kurudum naptim hatta ilk baslarda hic iliskiye giremicek kadar kuruluk vardi cok zor oluyordu. Sen hamile kalabildin mi pekiMerhabalar. Bende acı verecek kadar bir kuruluk olmadı. Ama normal zamanlarima göre hissedilir derecede akintilarim azalmıştı. Kür bitince geçti.
Benim de baya azaldi akıntim ben akintim icin yapmıştım zaten. Hatta kürü uygulamayi basladiktan 2 gun sonra doktora gittim akintin ve enfeksiyonun yok dedi ilk defa fitil ilac vermedi mantar da vardi hatta cok mutlu oldum ama sanki fazlami kurudum naptim hatta ilk baslarda hic iliskiye giremicek kadar kuruluk vardi cok zor oluyordu. Sen hamile kalabildin mi peki
Allah hayırlı etsin canım umarim Allah isteyenn herkese nasip etsinBen soğan kürünü kullandığım ay hamile kaldım ama kürün kistlerime pek bir faydası olmadı sanırım. Doktora gittiğimde birden fazla kistim olduğunu öğrendim. Kür ile hamileligim arasında doğrudan bir bağlantı var mı hala emin değilim. Ama denemekte fayda var . En azından psikolojik anlamda daha pozitif bakıyor insan rahatlıyor. Bir şeyler yapabiliyor olmak iyi geliyor.
Allah hayırlı etsin canım umarim Allah isteyenn herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?