Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kontrolde yeni yumurtalarım görünmüştü o nedenle bi şey içmedim. sogan kurunu mu yapsam dedim ama ona da cesaret edemedim. bu hafta bi kontrole daha gitmek istiyorum aslında. ne var ne yok :)

kontrol her zaman iyidir canım

Rabbim insallah bizlerede hayirli saglikli evlatlar verir bu cabalarimiz bosa cikmz yasadiklarimiz zor degil allah yardimcimiz olsun

amin tatlım aminnn

kızlar ben yine doktordan geldim yine kas testi istediler hormonlarıma kan düzeyime falan bakacaklar yine

Günaydın kızlar nasılsınız? Size bi sorum olacak. Biz pco'lular bi ay içerisinde hiç yumurtlamayabiliyor muyuzdur acaba? Yani Ovulasyon testi aşırı koyulaşmıyor benim, 2 aydır bu böyle hafif koyulaşıyo, sonra tekrar açılıyo (14-18.günler arası bi gün) O günleri hep değerlendirdik ama 2 aydır hamile kalamadım. Bu üçüncü ay, yine 17. günde hafif koyulaştı sonra tekrar açıldı. LH yeterince artmayıp yumurtlama hiç olmuyor olabilir mi acaba Bu ay testim bi de 9. günde koyulaştı baya ama o neydi hiç anlamadım zaten. Yani özetle yumurtlama olmadan adet olunabilir mi bilginiz var mı?

Kızlar bu testi nasıl yorumlarsınız ???

Eklentiler

• BAD33CF5-736E-4762-A532-3A8C82D0B70C.jpeg
    36,4 KB · Görüntüleme: 30

Kalitesiz yumurtlama olur yine LH yükselir pkoda yumurtlama kalitesi önemli

evet tatlım hala devam ediyor simdi bu ilaç bitince yine adet olacakmısım 3. gün cagırdı işte bu kullandıgım ılaç yumurtalıkları da destekliyormuş

Yumurtlama olmadan regli olabiliriz canım gecikme yaşanıyor bu durumda Tam bilemesem de o ovülasyon bizde çok kist olduğu için net görünmüyor ama yumurtlamış olabiliriz de akıntıdan da takip edebiliyorsun tabi eğer yumurta kıvamında her akıntı yumurtladığımızı işaret ediyorsa Bir de önemli olan yumurtamızın büyümesi yeteri olgunluğa ulaşması ve sonra çatlaması süreç böyle işliyor yoksa bizim zaten bir sürü yumurtamız var pco sorunu bu sadece hepsi büyümeye çalıştığından belli boyuta gelemeden kiste dönüşüyor normal bir kadında ayda 1-2 yumurta büyür ve çatlama olursa öyle süreç devam eder

evet tatlım hala devam ediyor simdi bu ilaç bitince yine adet olacakmısım 3. gün cagırdı işte bu kullandıgım ılaç yumurtalıkları da destekliyormuş
İnşallah bununda bir sebebi vardır belki temizler kistlerini de hayırlısıyla kısa sürede sonuç alırsın canım Hormon testi yaptırdın mı peki ne durumda hormonların

kontrol her zaman iyidir canım

amin tatlım aminnn

kızlar ben yine doktordan geldim yine kas testi istediler hormonlarıma kan düzeyime falan bakacaklar yine
Burada söylemişsin zaten güzel canım hormon sonuçlarını burada da paylaş Kardeşimde bugün doktora gösterecek sonuçları anormal değil ama doktorda söylesin içim rahatlasın

İnşallah bununda bir sebebi vardır belki temizler kistlerini de hayırlısıyla kısa sürede sonuç alırsın canım Hormon testi yaptırdın mı peki ne durumda hormonların

hormonlarım iyiymiş canım hamd olsun

Yaa teşekkür ederim öyle yapayım ama bugün doktora gidicem belki o görür korkuyorumda mıayene olmaya

adetin kac gun gecikti canım

Detaylı cevabın için çok teşekkür ederim canım. Üzücü bi cevap ama olsun:) Benimkiler kalitesiz elleam, ya da hiç büyümeyip kalıyorlar minnak minnak... Aslında ben 30 günde bir de adet oluyorum son 5-6 aydır. Kilom da hiç yok. Ama olmuyor olmuyor... Allahım yardımcımız olsun. Bu ay çok hafif kasık ağrılarım var ama hiç umudum yok tabii ki...

Canım bende kendime bunu söylüyorum evet biraz üzüyor ama içeride neler olacağını da tam bilmiyoruz içini ferah tut belki de yumurtluyorsun farketmeden sonuçta takip ettirmedikçe anlayamazsın Folik asit olarak ne kullanıyorsun inofolic combiyi öneririm yumurtlamayı tetikliyormuş pco hastaları için kullanılan folik asit doktor da destekledi süper yapıyorsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…