- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Kac gundyr iciyorsun?
Farkli ne olsunki?)))sen benim dediklerimi bire bir uygula ise yarayacaktirBugün 3.gün canım yeni başladım cumartesi başladım henüz farklılık yok gibi
Bende yillardir giderim kimse pco vr demedi bir tanesi dedi ne kdr dogru bilmiyorum sni muayne ederken adetli miydin canim pco teshisinde
Olmazmi?kullandigim ay hamile kaldim hemde pko luyken hic yumurtam olusmuyorken.inanarak yap agzi kapali kaynat 5 dakika .dakikayada dikkat et. Sifa niyyetine iciyorum de her ictiginde.ve sık iliski yapin hic olmazsa 10 gun her gun deneyin.biz 14 gunden 24 gune kadar her gun birliktelik yasadik. Darisi basina
Lavaboya çıktıklarında farkeden olmuş temizleniyor gibi o yüzden dedim canımFarkli ne olsunki?)))sen benim dediklerimi bire bir uygula ise yarayacaktir
Canım hormon tahlillerini falan yaptırmışsındır muhakkak onda farkettiğin bir anormallik var mı mesela bu düşüklerin sebebi bir şeyin yüksek ya da düşük olması olabilir mi
Evet canim
Hepsi yapildi
Hicbir sey cikmadi tahlillerde
Kan ile ilgili bir sorun olsa kesin cikar mi tahlillerde biliyor musun ?
Hayir canim degildim
Ultrasonda gosterdi
Ben de sasirdim
Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah canımSelam kızlar bende pko mağduruyum 2 yıllık evliyim adetlerim falan düzenliydi evlendikten sonra 7. Ayda gecikme ile öğrendim pkolu olduğumu klomen ile hiç yumurtam büyümedi direk iğne tedavisine geçtik 3 kez iğne tedavisi denedik yumurtam oluşuyor 4-5 tane boyutuda büyüyor ama gebelik olmuyordu doktor en son aşılama dedi bende ara verme kararı aldım ramazandan bu yana hiçbir doktora gitmiyorum bu arada rahim filmi çekindim kanallarım açık eşime test yaptırdık ondada sıkıntı yok 1,65 boyunda 81 kiloyum benim durumumda olan var mı
Hayıt kullanıyorum zaten ama soğan kürünü hiç denemedim Rahmi inceltiyor diyorlar çünküHayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah canımSoğan kürünü çok öneriyorlar öneririm bir de kilo az bile versen farkedecektir hormonları dengeler 1 kg bile bizde etkili ki pco hastaları zayıf olmak zorunda mecburuz yani hastalığın etkisini azaltmak için Hayıt otu ve aslan pençesini de öneririm hormonları düzenliyor
Sürekli yapmayı düşünmüyorum canım en azından 6 ayda bir kere yapılması taraftarılar rahim temizlenmesi için sürekli yaparsan inceltir belkiHayıt kullanıyorum zaten ama soğan kürünü hiç denemedim Rahmi inceltiyor diyorlar çünkü
Tesekkur ederim canim insallah en kisa surede guzel haberler verirsinAmin canım inşallah sizde sağlıcakla büyütün1 kupa su koyuyorum su kaynamaya başlıyor 1 soğanı 4 parçaya bölüp atıyorum ağzını kapatıp aynen 5 dakika tutuyorum süzüp ılık ılıktan biraz sıcak içiyorum inşallah bende faydasını görürüm çok sağol
Bende yillardir giderim kimse pco vr demedi bir tanesi dedi ne kdr dogru bilmiyorum sni muayne ederken adetli miydin canim pco teshisinde
Selam kızlar bende pko mağduruyum 2 yıllık evliyim adetlerim falan düzenliydi evlendikten sonra 7. Ayda gecikme ile öğrendim pkolu olduğumu klomen ile hiç yumurtam büyümedi direk iğne tedavisine geçtik 3 kez iğne tedavisi denedik yumurtam oluşuyor 4-5 tane boyutuda büyüyor ama gebelik olmuyordu doktor en son aşılama dedi bende ara verme kararı aldım ramazandan bu yana hiçbir doktora gitmiyorum bu arada rahim filmi çekindim kanallarım açık eşime test yaptırdık ondada sıkıntı yok 1,65 boyunda 81 kiloyum benim durumumda olan var mı
Peki tedavi ne uyguluyorsun canim benim iyice kafam karisti pco vr mi.yok mu blmiyorm ilki pco vr dedi ikinci hayir yumurtan fazla onlar pco sanmistr dedi
kontrolde yeni yumurtalarım görünmüştü o nedenle bi şey içmedim. sogan kurunu mu yapsam dedim ama ona da cesaret edemedim. bu hafta bi kontrole daha gitmek istiyorum aslında. ne var ne yok :)Ben bu ay aslan pencesi ve hayit tohumu ictim 10 gun kadar belki erken yumurtlarim diye riske atmak istemedim denemediysen bir arastir (gebelikte kullanmamak gerek o yuzden yumurtlamaya yakin icmemek gerekiyormus dusuk yapabiliyor)
kontrolde yeni yumurtalarım görünmüştü o nedenle bi şey içmedim. sogan kurunu mu yapsam dedim ama ona da cesaret edemedim. bu hafta bi kontrole daha gitmek istiyorum aslında. ne var ne yok :)
Amin canım inşallah çok sağolT
Tesekkur ederim canim insallah en kisa surede guzel haberler verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?