Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hormon testimin sonucunu buraya yazayım belki anlayan vardır az çok anladım sıkıntı yok gibi görünüyor lh biraz yüksek ama yine de doktor size illa bu aralıkta olmalı dedi mi merak ediyorum

Dehidroepiandrosteron sulfat / 324 Aralık 98.8-340
Estradiol / 19
FSH - 5.61
Lüteinleştiren hormon (LH) / 6.30
Progesteron / 0.33
Prolaktin / 14.84 Aralık 6-29.9
Total testesteron / 0.42
Serbest T3 / 3.31 Aralık 2.04-4.4
Serbest T4 / 1.32 Aralık 0.93-1.71
TSH / 1.79 Aralık 0.27 - 4.20

Amin canım inşallah sizde sağlıcakla büyütün 1 kupa su koyuyorum su kaynamaya başlıyor 1 soğanı 4 parçaya bölüp atıyorum ağzını kapatıp aynen 5 dakika tutuyorum süzüp ılık ılıktan biraz sıcak içiyorum inşallah bende faydasını görürüm çok sağol

Canım hormon tahlillerini falan yaptırmışsındır muhakkak onda farkettiğin bir anormallik var mı mesela bu düşüklerin sebebi bir şeyin yüksek ya da düşük olması olabilir mi

Evet canim
Hepsi yapildi
Hicbir sey cikmadi tahlillerde

Kan ile ilgili bir sorun olsa kesin cikar mi tahlillerde biliyor musun ?

Evet canim
Hepsi yapildi
Hicbir sey cikmadi tahlillerde

Kan ile ilgili bir sorun olsa kesin cikar mi tahlillerde biliyor musun ?

Canım tahliller de bu tarz şeyler görülüyor diye biliyorum sonuçta rahmini de kontrol ediyor doktorlar söylerlerdi bazen sebepsiz olabilir Rabbim şifa versin inşallah bir daha yaşamadan evladınızı kucağınıza alırsınız

Selam kızlar bende pko mağduruyum 2 yıllık evliyim adetlerim falan düzenliydi evlendikten sonra 7. Ayda gecikme ile öğrendim pkolu olduğumu klomen ile hiç yumurtam büyümedi direk iğne tedavisine geçtik 3 kez iğne tedavisi denedik yumurtam oluşuyor 4-5 tane boyutuda büyüyor ama gebelik olmuyordu doktor en son aşılama dedi bende ara verme kararı aldım ramazandan bu yana hiçbir doktora gitmiyorum bu arada rahim filmi çekindim kanallarım açık eşime test yaptırdık ondada sıkıntı yok 1,65 boyunda 81 kiloyum benim durumumda olan var mı

Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah canım Soğan kürünü çok öneriyorlar öneririm bir de kilo az bile versen farkedecektir hormonları dengeler 1 kg bile bizde etkili ki pco hastaları zayıf olmak zorunda mecburuz yani hastalığın etkisini azaltmak içinHayıt otu ve aslan pençesini de öneririm hormonları düzenliyor

Hayıt kullanıyorum zaten ama soğan kürünü hiç denemedim Rahmi inceltiyor diyorlar çünkü

T
Tesekkur ederim canim insallah en kisa surede guzel haberler verirsin

Bende yillardir giderim kimse pco vr demedi bir tanesi dedi ne kdr dogru bilmiyorum sni muayne ederken adetli miydin canim pco teshisinde

canım teshisi kim koydu tam hatırlamıyorum inanki ama adetliyken cok bakıldı

canım bende pco falan sorun var yani bende 163 boyunda 87,5 kiloyum mutlaka kilo vermemiz lazım

Peki tedavi ne uyguluyorsun canim benim iyice kafam karisti pco vr mi.yok mu blmiyorm ilki pco vr dedi ikinci hayir yumurtan fazla onlar pco sanmistr dedi

Canim bu hafta kontrole gidecegim
Herhangi bir tedavi yontemi soylemedi benim icin zaten hamileydim progesteron iceren kapsul yazdi sadece
Yine de dusuk oldu

Ben bu ay aslan pencesi ve hayit tohumu ictim 10 gun kadar belki erken yumurtlarim diye riske atmak istemedim denemediysen bir arastir (gebelikte kullanmamak gerek o yuzden yumurtlamaya yakin icmemek gerekiyormus dusuk yapabiliyor)
kontrolde yeni yumurtalarım görünmüştü o nedenle bi şey içmedim. sogan kurunu mu yapsam dedim ama ona da cesaret edemedim. bu hafta bi kontrole daha gitmek istiyorum aslında. ne var ne yok :)

kontrolde yeni yumurtalarım görünmüştü o nedenle bi şey içmedim. sogan kurunu mu yapsam dedim ama ona da cesaret edemedim. bu hafta bi kontrole daha gitmek istiyorum aslında. ne var ne yok :)

Sogan kurunu ben icemedim midem kolay bulanmaz ama sogan suyunda az kalsin istifra edecektim. Insallah bizimde kucagimiz saglikli hayirli evlatlarla dolar

Rabbim insallah bizlerede hayirli saglikli evlatlar verir bu cabalarimiz bosa cikmz yasadiklarimiz zor degil allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…