Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cok ıyı yapmıssın canım

canım hosgeldin aramıza canım her gun gun asırı degerlendir hic belli olmuyor cunku bence

Hoşbulduk canımcım Tamamdır bundan sonra durmadan yorulmadan değerlendiriyoruz inşallah Allahım burdan güzel haberler paylaşmayı nasip etsin hepimize. Gün gün belirti arıyorum olur da hamiş fln kalırsam paylaşacaum

cok ıyı yapmıssın canım

canım hosgeldin aramıza canım her gun gun asırı degerlendir hic belli olmuyor cunku bence
Sonuçlar çıktı canım sen anlıyor musun değerlerden baktığımda fsh lh da anormal bir şey yok güzel duruyor öyle yüksek bir şey yok çok şükür lh fsh dan biraz yüksek ama oran 1i bile geçmiyor D vitamini, demir,b12 de düşük değil çok sevindim

canım her zaman paylaş biz hergün burdayız çok da kendini dinleme ama stres etkiliyor çok çunku

canım cok guzelllll süper ELHAMDULILLAH

Ben adetim gecsin bitsin meryem otunu ve adem meyvesinş deneyecegim annem getirdi dün hacıdam insallah hamile kalırımda sizlerede müjdelerim pko ya belki bir care olur insallah

Bende de buna benzer bir şey oldu . Ben de siz gibi acaba hamile miyim diye düşünüyorum. Pikodan mı acaba diyorum

Kızlar bi de aramızda hamile olan varsa bi sorum olacak, bu karında ağrı dedikleri nasıl bi ağrı acaba bugün hep bi sancıvar sol tarafımda. Ama kasık denecek kadar altta değil göbek deliği hizasında içten içten hatta arkaya doğru. Çok detay verdim ama inşallah bilen hisseden birileri vardır aramızda

Ben de tecrübesiz olduğum için bilmiyorum anca anca öğreniyorum canım

Aynı hisleri bende yasıyorum kasık desem degil göbek hizası desem degil gögüste agrı yok kafam karısık

Aynı hisleri bende yasıyorum kasık desem degil göbek hizası desem degil gögüste agrı yok kafam karısık
Bi de ben böyle 1 haftadır derin nefes alamıyorum sanki sırtımdan mı basıyolar desem göğsümden mi. Tabii bunların hepsi üşütmeden kaynaklı şeyler de olabilir her yerde klima açık bu ara, tamamının hamilelikle alakası olmayan şeyler olması daha muhtemel

evet canım kendini dinleme hiç belirti arama stres olursun

Merhaba kizlar
Bir kac sorum olacak aranizda pcolu var mi bilmiyorum ama ilk gittigim doktor adetin 2. Gunu usg ile pco teshisi koydu hormonal problem yoktu adetim bitti baska doktora gittim o da pco falan yok dedi acaba pco adrtliyken gorunen biside 2. Ondan mi goremedi ki sevinemiyorumda yok diue.

2 ay once hsg cekildim tupler acik cikti hsgyi pco yok diyen doktora cektirdim hsg cektirdigim ay klomen ve catlatma ignesi kullandm o ay cok sancim oldu yumurtlama donemi siddetli kasik agrisi cektim batma seklinde ama o ay gebelik olusmadi. Bu ay hic tedavi yapmicam dedim ama ovulasyon testi takibi yaptim 28 agustosta test cok koyuydu her gun yaptim renk siliklesti bugun cok silikti ama 2 gundur cok kasik agrim var acaba hsg sonrasi boyle yasayan oldu mu bu yasima kdr hic yumurtlama donemi kasik agrim olmazdi acaba 28 agustosta yumurtam catlayamadi mi agri hala ondan olabilir mi

Merhaba hanımlar ben de pkoluyum nasip olursa inşallah anne olmak istiyorum.

canım hoşgeldinnnn birlikte hep beraber mutlu haberlerimizi bekleriz nasipse

Pcolu arkadaşlarım kilo verin göbek yağlarından kurtulun meryem suresini okuyun Allahın izniyle hamile kalırsınız

aynen kilom var benimde vermem lazım mutlakaa

su doktorlar nasıl ayrı ıkı tanı koyuyur anlamıyorum ama usg de tam gorunuyo galiba canım ufak kistler. bende pco yum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…