- 4 Ocak 2016
- 181
- 289
- 103
- 33
- Konu Sahibi cennetyarim
-
cok ıyı yapmıssın canım
canım hosgeldin aramızacanım her gun gun asırı degerlendir hic belli olmuyor cunku bence
Sonuçlar çıktı canım sen anlıyor musun değerlerden baktığımda fsh lh da anormal bir şey yok güzel duruyor öyle yüksek bir şey yok çok şükür lh fsh dan biraz yüksek ama oran 1i bile geçmiyorcok ıyı yapmıssın canım
canım hosgeldin aramızacanım her gun gun asırı degerlendir hic belli olmuyor cunku bence
Hoşbulduk canımcımTamamdır bundan sonra durmadan yorulmadan değerlendiriyoruz inşallah Allahım burdan güzel haberler paylaşmayı nasip etsin hepimize. Gün gün belirti arıyorum olur da hamiş fln kalırsam paylaşacaum
Sonuçlar çıktı canım sen anlıyor musun değerlerden baktığımda fsh lh da anormal bir şey yok güzel duruyor öyle yüksek bir şey yok çok şükür lh fsh dan biraz yüksek ama oran 1i bile geçmiyorD vitamini, demir,b12 de düşük değil çok sevindim
Rabbim ne zaman nasip ederse inşallah hepimize sabırla bekleyeceğizcanım her zaman paylaş biz hergün burdayızçok da kendini dinleme ama stres etkiliyor çok çunku
canım cok guzelllll süper ELHAMDULILLAH
Rabbim ne zaman nasip ederse inşallah hepimize sabırla bekleyeceğiz
Bende de buna benzer bir şey oldu . Ben de siz gibi acaba hamile miyim diye düşünüyorum. Pikodan mı acaba diyorumKızlar herkese merhaba, ben de 2 senelik evliyim. Son 2 aydır da bebek istiyoruz, 2 ay olumsuz sonuçlandı, şu an 3. ayın içersindeyim. PCO var bende de ama kilo, sivilce, vs herhangi bi problem yok. Doktor 1 sene deneyin olmazsa gelin dedi yolladı. Şimdi sorum şu: benim ovulasyon testim adetten sonra 9. günde bi koyulaştı. 17. günde bi daha koyulaştı. Hangisinde yumurtladım hiç mi yumurtlamadım anlamadım. Bi yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum:/ Eki Görüntüle 2184061 Eki Görüntüle 2184062 Eki Görüntüle 2184063
İnşallah gebeliktendir vallahi ne diyim, içimde hep bi umut:/ kac gun var Batiniza??Bende de buna benzer bir şey oldu . Ben de siz gibi acaba hamile miyim diye düşünüyorum. Pikodan mı acaba diyorum
Geçti bir de ara kanama geçirdim benİnşallah gebeliktendir vallahi ne diyim, içimde hep bi umut:/ kac gun var Batiniza??
Kızlar bi de aramızda hamile olan varsa bi sorum olacak, bu karında ağrı dedikleri nasıl bi ağrı acaba bugün hep bi sancıvar sol tarafımda. Ama kasık denecek kadar altta değil göbek deliği hizasında içten içten hatta arkaya doğru. Çok detay verdim ama inşallah bilen hisseden birileri vardır aramızda
Ben de tecrübesiz olduğum için bilmiyorum anca anca öğreniyorum canımKızlar bi de aramızda hamile olan varsa bi sorum olacak, bu karında ağrı dedikleri nasıl bi ağrı acaba bugün hep bi sancıvar sol tarafımda. Ama kasık denecek kadar altta değil göbek deliği hizasında içten içten hatta arkaya doğru. Çok detay verdim ama inşallah bilen hisseden birileri vardır aramızda
Kızlar bi de aramızda hamile olan varsa bi sorum olacak, bu karında ağrı dedikleri nasıl bi ağrı acaba bugün hep bi sancıvar sol tarafımda. Ama kasık denecek kadar altta değil göbek deliği hizasında içten içten hatta arkaya doğru. Çok detay verdim ama inşallah bilen hisseden birileri vardır aramızda
O kilo olmasaPcolu arkadaşlarım kilo verin göbek yağlarından kurtulun meryem suresini okuyun Allahın izniyle hamile kalırsınız
Nasip kısmet belli mi olur belki hepimiz sırasıyla hamile kalır güzel haberlerle donatırız bu sayfayıbi bakıyosunuz hep birlikte hamile kalıyoruz
Bi de ben böyle 1 haftadır derin nefes alamıyorum sanki sırtımdan mı basıyolar desem göğsümden mi. Tabii bunların hepsi üşütmeden kaynaklı şeyler de olabilir her yerde klima açık bu ara, tamamının hamilelikle alakası olmayan şeyler olması daha muhtemelAynı hisleri bende yasıyorum kasık desem degil göbek hizası desem degil gögüste agrı yok kafam karısık
Bi de ben böyle 1 haftadır derin nefes alamıyorum sanki sırtımdan mı basıyolar desem göğsümden mi. Tabii bunların hepsi üşütmeden kaynaklı şeyler de olabilir her yerde klima açık bu ara, tamamının hamilelikle alakası olmayan şeyler olması daha muhtemel
Merhaba hanımlar ben de pkoluyum nasip olursa inşallah anne olmak istiyorum.
Pcolu arkadaşlarım kilo verin göbek yağlarından kurtulun meryem suresini okuyun Allahın izniyle hamile kalırsınız
O kilo olmasa
Merhaba kizlar
Bir kac sorum olacak aranizda pcolu var mi bilmiyorum ama ilk gittigim doktor adetin 2. Gunu usg ile pco teshisi koydu hormonal problem yoktu adetim bitti baska doktora gittim o da pco falan yok dedi acaba pco adrtliyken gorunen biside 2. Ondan mi goremedi ki sevinemiyorumda yok diue.
2 ay once hsg cekildim tupler acik cikti hsgyi pco yok diyen doktora cektirdim hsg cektirdigim ay klomen ve catlatma ignesi kullandm o ay cok sancim oldu yumurtlama donemi siddetli kasik agrisi cektim batma seklinde ama o ay gebelik olusmadi. Bu ay hic tedavi yapmicam dedim ama ovulasyon testi takibi yaptim 28 agustosta test cok koyuydu her gun yaptim renk siliklesti bugun cok silikti ama 2 gundur cok kasik agrim var acaba hsg sonrasi boyle yasayan oldu mu bu yasima kdr hic yumurtlama donemi kasik agrim olmazdi acaba 28 agustosta yumurtam catlayamadi mi agri hala ondan olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?