- Konu Sahibi cennetyarim
Amin canım inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben o çok çabuk kilo alıp zor verenlerdenim ama bunu sadece yemeği azaltmakla yapamayız spor şart en azından günde 1 saat tempolu yürüyüş kilo vermede çok işe yarıyor inan bir kaç kilo da bile adetindeki farkı göreceksin
İnsanın isteyınce yapamacagı hıc bisey yok sadece 2 hafta zorlanırsın ondan snra alısyorsun zaten şeker ve karbonhıdrat pkonun malesf düşmanı birde yanına spor ekleynce otomatikmen veriyosun allah yardımcmz olsn
Gerçekler canım sonuçta işe yarıyoray beni su kilo konusunda bugun cok motive ettiniz sağolunnn
Gerçekler canım sonuçta işe yarıyor
Devam canım ne kadar zayıf olursak o kadar iyi olacak bizim için bende 2 kilo aldım şimdi bir kaç haftaya vereceğim91 dim simdi 87 yim
Devam canım ne kadar zayıf olursak o kadar iyi olacak bizim için bende 2 kilo aldım şimdi bir kaç haftaya vereceğim
Mecbur vereceğim kilomu hep koruma altında tutmaya çalışıyorumverirsin umarım canım dikkat edilince
Mecbur vereceğim kilomu hep koruma altında tutmaya çalışıyorum
158 cm boy şuanda 53.4 ama normalde 52-52,5 kiloydum maksimum canımkaç kilosun cnm boyun kaç
158 cm boy şuanda 53.4 ama normalde 52-52,5 kiloydum maksimum canım
Yok kuzu boyum kısa o yüzden 53 üstüne çıkmamalıyım hemen göbeğim ve kalçam çıkıyor bir de hormonlar 50 kilolara alıştı buralar sıkıntı 1 kg alsam fark edecek yumurtalıklara gibi geliyor. Sonuçlarım hala çıkmadı sistemden bakıyorum da hormonlarımı bir kontrol etsem rahatlasam yasüpersin filinta filinta
Yok kuzu boyum kısa o yüzden 53 üstüne çıkmamalıyım hemen göbeğim ve kalçam çıkıyor bir de hormonlar 50 kilolara alıştı buralar sıkıntı 1 kg alsam fark edecek yumurtalıklara gibi geliyor. Sonuçlarım hala çıkmadı sistemden bakıyorum da hormonlarımı bir kontrol etsem rahatlasam ya
Devlet hastanesinde canım çarşamba yaptırdım da işte dün resmi tatildi bugün öğleden sonra dediler sisteme bakıyorum hala onaylanmamış tetkik diyor doktor da süt izninde cuma günü onun mu onaylaması gerekiyor sistem de görebilmek için bilemedim kız kardeşim bir kaç saat içinde laboratuvara soracak bakalım meraktayım 3 senedir yaptırmadımgitmişken dahiliyeye de gittim tüm kan sayımımı istedi d vitamini b12 de ayrıcanerede yaptırdın cıkar herhalde bebegim
Bunun aynısı bu ay bana da oldu ya hatta 3 kere kötüyü yakaladım farklı tarihlerde hiç anlamadım daha adetim de gelmedi ilk olana göre geçti ikinci koyuya göre pazar günü olmam gerekiyor göreceğiz artık haftaya salıya kadar bekleyeceğim benKızlar herkese merhaba, ben de 2 senelik evliyim. Son 2 aydır da bebek istiyoruz, 2 ay olumsuz sonuçlandı, şu an 3. ayın içersindeyim. PCO var bende de ama kilo, sivilce, vs herhangi bi problem yok. Doktor 1 sene deneyin olmazsa gelin dedi yolladı. Şimdi sorum şu: benim ovulasyon testim adetten sonra 9. günde bi koyulaştı. 17. günde bi daha koyulaştı. Hangisinde yumurtladım hiç mi yumurtlamadım anlamadım. Bi yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum:/ Eki Görüntüle 2184061 Eki Görüntüle 2184062 Eki Görüntüle 2184063
Canım bende ki aynı durum olmuş sanırım pco olduğumuz işte bu testler bizde işe yaramıyor çünkü lh değerimiz genelde yüksek ya da kistlerden dolayı kafası karışıyor testin En koyu 9.gün mesela senin peki yumurtladığını akıntıdan falan anlıyorsan öyle takip et derim bende geçen ay yaptım çok koyuya yakın oldu tam pik olmadı tam pik olmazsa da pek yumurtladığımız söylenemez akıntım ta 25.günde falan geldi reglim de ona göre geciktiKızlar herkese merhaba, ben de 2 senelik evliyim. Son 2 aydır da bebek istiyoruz, 2 ay olumsuz sonuçlandı, şu an 3. ayın içersindeyim. PCO var bende de ama kilo, sivilce, vs herhangi bi problem yok. Doktor 1 sene deneyin olmazsa gelin dedi yolladı. Şimdi sorum şu: benim ovulasyon testim adetten sonra 9. günde bi koyulaştı. 17. günde bi daha koyulaştı. Hangisinde yumurtladım hiç mi yumurtlamadım anlamadım. Bi yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum:/ Eki Görüntüle 2184061 Eki Görüntüle 2184062 Eki Görüntüle 2184063
Devlet hastanesinde canım çarşamba yaptırdım da işte dün resmi tatildi bugün öğleden sonra dediler sisteme bakıyorum hala onaylanmamış tetkik diyor doktor da süt izninde cuma günü onun mu onaylaması gerekiyor sistem de görebilmek için bilemedim kız kardeşim bir kaç saat içinde laboratuvara soracak bakalım meraktayım 3 senedir yaptırmadımgitmişken dahiliyeye de gittim tüm kan sayımımı istedi d vitamini b12 de ayrıca
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar. Ben 9. unda aşırı kırmızıyı görünce o günden sonraki günü değerlendirdik. Bi umut erken yumurtlamış olabilir miyim dedim. Şimdi 17sinde de görünce acaba hamile mi kaldım dedim, hani Ovulasyon testinden anlayanlar var ya, sonra bugün tekrar aşırı silikleşince de tamam dedim bu PCO'nun saçmalığı yani:/ Dün yine değerlendirdik ama biz nası hamiş kalcaz bilmiyorum vallahi, yakalayamıyorum böyle olunca Bugün de karnımda bi sancı gelip gidiyor ama kasık deil sanki belimle böyle yan tarafım böbreğimin oralar gibi, her şeyi de bebeğe bağlıyorum. Hiç istemiyorum ama ister istemez direk aklıma geliyor yani:/ İnşallah hayırlı haberlerimizi alırız hepimiz en en en kısa zamanda