• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım bana o zamanlar hamile kalamazsın dedi dünyalar başıma yıkılmıştı yumurtlama dönemimde adet gbi kanama yaşıyordm önce kahve lekesi şeklinde geliyordu bir pedi doldurmuyordu ama her gün devam ediyordu iki hafta boyunca sürdü hormonlarım iki katına çıkmış hemen ilaçla durduruyordu ama bu seferde adetim gelmiyordu gerçekten çok zor ben bunu yüzde 90 kiloya bağlıyorum canım çünkü şuan böyle bir problemim yok

canım sevindim ıyı analız edebilcenmi sonucları bi doktora sorsaydın
Canım zaten o kadar araştırdım ki bu durumu fazlalığı ya da yüksekliği durumunu biliyorum abartı bir şey varsa zaten koyulaşmış çıkıyor sonuçlar kız kardeşim alacak belki sordururum eğer o yoğun olmazsa önemli olan fsh lh prolaktin bir de eu gibi başlayan bir sonuç:KK45:doktora folik asit durumunu anlattım inofolic combiye döndüm dedim süper dedi sizin gibi hastaları kopyalayıp çoğaltmak istiyorum bilinçli insanlar dedi:KK70:

Öyleymis bende bugün ögrendm
O cizikler ne anlama geliyormuş ki pco görünümünde sadece kistler görünür yumurtalar büyümediği için falan daha yeni bugün doktordan geldim mesela oda hamilelik engeli değil hormonlara da bakalım zaten 6 ay olmazsa onunda ilacı var dedi :KK51:

Banada olmazsa ilacı var dedi yumurtanın o ayrıymıs bu üç çizgi doktorların istedigi iyi bir görüntüymüs yumrtlama zamanı cıkarmıs endometriumda baktı zaten bende bugün geldm doktordan ama 3 ay bi progestan yapalm sana dedi kiloda ver dedi

Evet canım bana o zamanlar hamile kalamazsın dedi dünyalar başıma yıkılmıştı yumurtlama dönemimde adet gbi kanama yaşıyordm önce kahve lekesi şeklinde geliyordu bir pedi doldurmuyordu ama her gün devam ediyordu iki hafta boyunca sürdü hormonlarım iki katına çıkmış hemen ilaçla durduruyordu ama bu seferde adetim gelmiyordu gerçekten çok zor ben bunu yüzde 90 kiloya bağlıyorum canım çünkü şuan böyle bir problemim yok

Banada olmazsa ilacı var dedi yumurtanın o ayrıymıs bu üç çizgi doktorların istedigi iyi bir görüntüymüs yumrtlama zamanı cıkarmıs endometriumda baktı zaten bende bugün geldm doktordan ama 3 ay bi progestan yapalm sana dedi kiloda ver dedi

ah kilo ah mutlaka vermem lazım mutlaka

Arkadslarda bende pkyum evlendgm ilk ay hamıle kaldm ama dusuk oldu 1.5 senedir kalamıyorum yumurta takıbı yaptrdım 3 kez catlamamada oldu ama sonu hüsran . Spra basladm karbonhıdratı tamamamen cıkarttım hayatmdan 72den 63 e ındım 1.5 ayda ilk defa adet tam zamanında geldı ustelilk ilacsız sokulemıyordum bence once kilo sorunu cozulmelı , bılmyırum etkı ettımı etmedımı 60 ındıkten sonra bı kaç ay denıcem olmassa malesf tup bebege gecıcem malum cevre baskısından bıkıyor ınsn

Yumurtalıkları kontrol etmeleri de bu sebeple aslında orada da bir çok şey anlıyorlar zaten pco tek başına yorumlanmıyor muayene hormon testleri ve yumurtlama takibiyle kesinleşiyor bir çok şey :KK51:Hakkımızda hayırlısı inşallah canım :KK36:

Arkadslarda bende pkyum evlendgm ilk ay hamıle kaldm ama dusuk oldu 1.5 senedir kalamıyorum yumurta takıbı yaptrdım 3 kez catlamamada oldu ama sonu hüsran . Spra basladm karbonhıdratı tamamamen cıkarttım hayatmdan 72den 63 e ındım 1.5 ayda ilk defa adet tam zamanında geldı ustelilk ilacsız sokulemıyordum bence once kilo sorunu cozulmelı , bılmyırum etkı ettımı etmedımı 60 ındıkten sonra bı kaç ay denıcem olmassa malesf tup bebege gecıcem malum cevre baskısından bıkıyor ınsn
Kilo çok önemli canım bende 10 kilo verdim ilaçsız regli olmaya başladım düzenli çok olmasa da 30-35-40 gün aralığında hemen hemen oluyorum ufacık 1 kg verme bile etkiliyor Hoppa

tatlım hoşgeldin aramıza.
çevre baskısı evet çok ama bizim bundan etkilenmemiz lazım stres hormonları asırı etkiliyor asırı.
kilo evet heryerde karsıma cıkıyor soyle kilo verenlere cok ımreniyorum

Bizim gbi pko vs adet düzensizliğinin çoğunda hareketsiz yaşam çok büyük rol oynuyor birde kafamızdan stresi atarsak bebiş konusunda çok fazla yol alırız

Back