- 28 Şubat 2019
- 292
- 152
- 33
- 30
- Konu Sahibi muhammetumut
-
evet benimde sağ tarafımda var ama stres yapıyorum illerde yüzüm erkekler gibi kıllı mi olur ve çok kilolu birimi olurum diye çok endiseleniyorum kesin bi tedavisi var mı ameliyatla alınabildi miCanim ben ilk evlendigimde tahlilim fsh 5 lh 4
tü. Goruntu olarak farkedilebiliyor..
Benm solda polikistk goruntu var.
Yani benm bazen lh in arttigida oldu..
Ama stres yapmamak en iyisi..
Suan fsh 6. Lh 5 lerde tup bebek tedavimde duydum lh 4 demislerdi.
Ama bazen lh 9 bazen 10 oldu.
Ama cenemde degilde sac bitim yerlerinde gorunmeyen tuyler var geneldede tuyluyum evet. Ama saclarim coklugundada yayginlasmis bi tuy bicimi.kucuklugumden beri dir cok sacli birjyim:) suan azalsada.
Canm bende oyle tuylenme yokya ssn şu siyah siyah olanlardanmi diuorsun.bende oyle degil alnimda filan sac çoklugundan dolayi olan killardan :) yani o belirgin siyahimsi killardan yok bende sukur cenemde filan yok.evet benimde sağ tarafımda var ama stres yapıyorum illerde yüzüm erkekler gibi kıllı mi olur ve çok kilolu birimi olurum diye çok endiseleniyorum kesin bi tedavisi var mı ameliyatla alınabildi mi
benimde çenemde ergenligimden beri 4 tane çıkar çekerim okadar ama genel.olarak tüylerim var aileden genetik ama pco teşhisi 1 yıldır konuldu adetlerim duzenli yıllardır 59 kilodayim ve her ay yumurtlama oluyo ve çatlıyor ediminde sperm değerleri çok iyi cıktı ovulasyonlada takip ediyorum ama hamile kalamıyorum yani pco lazların hamile kalamama sebebi yumurtlama olmaması değil mi???ve bende hepsi oluyor ama hamile kalamıyorum 2 yil.oldu artık. sence mantıklı mi buCanm bende oyle tuylenme yokya ssn şu siyah siyah olanlardanmi diuorsun.bende oyle degil alnimda filan sac çoklugundan dolayi olan killardan :) yani o belirgin siyahimsi killardan yok bende sukur cenemde filan yok.
Vakti saati gelmemistir ortads problem gozukmuyorsa beklemekten baska care yok stresini at istersen cunku sebebsiz olmayanlar grubunda cok arkadasim oldu 4ncu senesinde 3ncu senesinde kalan.. biraz sabir hayirlisi demek lazim insallah.. cok stres yapmamalisin.benimde çenemde ergenligimden beri 4 tane çıkar çekerim okadar ama genel.olarak tüylerim var aileden genetik ama pco teşhisi 1 yıldır konuldu adetlerim duzenli yıllardır 59 kilodayim ve her ay yumurtlama oluyo ve çatlıyor ediminde sperm değerleri çok iyi cıktı ovulasyonlada takip ediyorum ama hamile kalamıyorum yani pco lazların hamile kalamama sebebi yumurtlama olmaması değil mi???ve bende hepsi oluyor ama hamile kalamıyorum 2 yil.oldu artık. sence mantıklı mi bu
evet orası kesin zaten vaktini bekliyor bide enfeksiyonun vardı doktor rahim filmi istedi bu ay adet olunca çektirilen inşallah bide meryem süresini okumaya başladım 4. gün bugün. sanada tavsiye ederim içim huzur doluyor netten dinliyorum hemde bende okuyorum inşallah vesile olurVakti saati gelmemistir ortads problem gozukmuyorsa beklemekten baska care yok stresini at istersen cunku sebebsiz olmayanlar grubunda cok arkadasim oldu 4ncu senesinde 3ncu senesinde kalan.. biraz sabir hayirlisi demek lazim insallah.. cok stres yapmamalisin.
Enfeksiyona cok dikkat et.. mumkun mertebe tedavini eksik etme.evet orası kesin zaten vaktini bekliyor bide enfeksiyonun vardı doktor rahim filmi istedi bu ay adet olunca çektirilen inşallah bide meryem süresini okumaya başladım 4. gün bugün. sanada tavsiye ederim içim huzur doluyor netten dinliyorum hemde bende okuyorum inşallah vesile olur
amin inşallah canim. öylemi okurum bundan sonra kimyasal mi geçirdin bende geçen sene kimyasal geçirdim dahada olmadi işte. rabbim bekletmeden tekrar nasip etsin inşallahEnfeksiyona cok dikkat et.. mumkun mertebe tedavini eksik etme.
Rabbim.buyuk insallah en kisa zamanda guzel haberler aliriz.. Ya Musavvir esmasi tutunmasi icin okursaniz faydali olur insallah.. ben şuan düsük yapiyorumbetam sifirlansin insallah sonra bakicaz duruma gore..
Senin hemen sifirlanmdimi?amin inşallah canim. öylemi okurum bundan sonra kimyasal mi geçirdin bende geçen sene kimyasal geçirdim dahada olmadi işte. rabbim bekletmeden tekrar nasip etsin inşallah
5 gunde sıfırlandı 2. adetini gördüm bittiSenin hemen sifirlanmdimi?
Kacti degeriniz? Merak ediyorum insallah benmkiside sifirlanir5 gunde sıfırlandı 2. adetini gördüm bitti
benim ilk 83 cıktı 2 gun sonra sancı beraberinde kanama oldu 129 cıktı ama kanamam da fazlalaştı tekrar beta yaptım 65 oldu kimyasal gebelik dediler 5 gun sonra sıfırlandı sonra tekrar adet oldumKacti degeriniz? Merak ediyorum insallah benmkiside sifirlanir
Benmde sacma sapan birsey oldu. Bi dustü bi cikti.. en son istikrarli sekilde dustü.. insallah sifirlanir.benim ilk 83 cıktı 2 gun sonra sancı beraberinde kanama oldu 129 cıktı ama kanamam da fazlalaştı tekrar beta yaptım 65 oldu kimyasal gebelik dediler 5 gun sonra sıfırlandı sonra tekrar adet oldum
evet canım öyle oluyor zaten kafana takma bazılarında kanama olmayadabilirmis dr öyle demişti inşallah tekrardan bebeğine hayırlısı ile kavuşursunBenmde sacma sapan birsey oldu. Bi dustü bi cikti.. en son istikrarli sekilde dustü.. insallah sifirlanir.
Benm nerdeyse 20 gun olucak kanamam vardi zaten.. benmki ona raģmen zor dustüevet canım öyle oluyor zaten kafana takma bazılarında kanama olmayadabilirmis dr öyle demişti inşallah tekrardan bebeğine hayırlısı ile kavuşursun
streste etkileyebiliyor canım neyse bundan sonra önüne bak inşallah tekrar hamile kalırsınBenm nerdeyse 20 gun olucak kanamam vardi zaten.. benmki ona raģmen zor dustü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?