kızlar merhaba . 1 buçuk senelik evliyim eşimle 1 sene 3 ay geri çekilme yöntemi ile korunduk son 3 aydır çocuk düşünüyoruz ilk denemelerin üstüne belki psikolijik belki değil vücudumda aynı hamileliğe benzer ağrılar mide bulantısı vs ler yaşadım . Sonrasında adetimde gecikince ( kış aylarında genelde gecikir adetim yazında 1 hafta attığı olur düzenli gününe gittiği senede 2-3 kere falandır) ve yaptığım testler negatif çıkınca soluğu doktorda aldım. Öncelikle özel hastaneye gittim alttan muayene ve gebelik testi yaptılar gebelik testi negatif çıktı alttan muayenedede bi sıkıntı yok dedi . Sonrasında 20 gün gecikmeli geldi reglim 2.günü hemen araştırma hastanesine gittim hormon testi alttan muayne vs pco tanısı koydu doktor lh değer : 11,03 fsh :6,43 gibi bişeydi. Doktor gebelik olmaz demiyorum ama zor hamile kalma durumu oluyor dedi bi takım testler yapman lazım hsg simir vs eşin gelsin onada bakalım dedi anlattıkça yüzümden ateş çıktı resmen . Neyse başta çok üzüldüm ağladım ama araştırdıkça aşılmıcak bişey olmadığını anladım . Benim kilo problemim yok yani zayıfımda diyememde şişmanda değilim boyum 1,62 kilom 57 . Tüylenme sivilce vs de yok tek problemim adet düzensizliğim . Adetim bittikten sonra soğan krüne başladım tarif edildiği gibi 15 gün sabah akşam içtim sonrasında tam adet günümde lekelenme tarzı kahverengi akıntı geldi adet sandım başta devamı gelmeyince yerleşme kanamasımı diye bir heyecan aldı sormayın. Neyse üstüne 1 hafta daha geçti ve geçen pazar sabahı öyle bir karın ağrısıyla uyandımki felaketti hayatımda hiç yaşamadım o tarz bi ağrı alt karın bölge patlıcak o derece bi şişkinlik dik yürüyemiyorum ayağa kalkınca tansiyonum düşüyor. tuvaletimi yapmakta ölümdü ve yine kahverengi akıntı geldi soluğu acilde aldık noluyor diye . Yine kan testi ve idrar testi yapıldı kan testi beta 0 çıktı . idarardada sorun yoktu kronik kasık ağrısı dediler nasıl kronikse ne yaşadığımı ben biliyorum o gün neyse iğne vurdular eve geldik. Dün ve bugünde her tuvaletimden sonra damla damla kahverengimsi lekelenmeler geliyo karnım davul gibi anlamadığım bunlara soğan suyumu etki etti. Benim durumuma benzer bir durum yaşayan oldumu acaba ? Lütfen bilgisi olanlar yazsın
Yani şu dönemde çalışan olmak o kadar yıpratıyoki benim işim gereği devamlı izin alamıyorum malesefki bi adet olsam gidicem tekrardan hastaneye değerlerime baktırıcam yani en azından lh değerim düşmüşmü diye ama oda gelmiyo işte lekelenme var gerisi yok. Bilgili arkadaşların yardımlarını rica ediyorum