Pco hastaları buraya

canım bence ihmal etme rahim içi filminide çektir eşinde siperm testi versin bu şeklde daha doğru tedavi uygularla biz bütün istedklerni yaptık benm eşimde istemiyodu ama ben üzülüyorum diye gidip test yaptırdı Allah'a şükür onda bir problem yok onunki çok iyi ya banda aşılma dediler bende maddi açıdan hazır olmadığım için gidemdm yoksa geçen ay kendiliğimden adet oldum gidebilseydim tutması yüksekti sanki

bu ay bende kendiliğinden regl oldum cnm soğan suyu ve inciri de denicem ya rabbim inş. nasip eder ya

amin canım inşallh olur rabbim dileyen herkese nasip etsin incir kürü yumurtlamaya yardımcı oluyormuş sanırım onuda aldım denmk istedim ama içemedm ve bana şuanda şekrli besinler yasak oyüzden onu çok kullanamadım çok tatlı çünkü soğanı içtim ama onu içemedm

anladım cnm ya bende çok üzülüyorum eşim ikna olur inş.evet cnm ya maddiyatı zorluyo tedavi gerçekten rabbim yardımcın olsun. umarım sende bu ay hayırlısıyla gebe karsın kendiliğinden inş ya gerek kalmaz aşılamaya

inşallh canm iki gün sonra adet günüm inşşlh olurum gidicem bu ay en azından hap ve iğneyle denmk istyorum bu ay bebek müjdesini alırsam çok güzel olackk bizim için Allah'ım o ssevinci yaşatır inşallh

bende kilo ve şeker sorunu yok çok şükür cnm 55 kiloyum öyle fazla kilo alamıyorum

ben kiloluyum canm hatta çok kiloluydum 66 kiloydum 8 kilo verdm 58 kloyum en az 54-55 olmm lazım çok kalmadı onuda vericem Allah'ın izniyle çnkü bende en büyük problem kilo doktorum kilo vermemi her defasında söyledi vermedğim sürece kendiliğinden olmaz dedi veriyorum işte ama ben adet düzensizliğinden sonra bukadr kilo aldım ormalde 50'nin üstüne çıkmazdım

arkadaşlar ben şimdi bal+çörekoto+tarçın we hayıt içiyorum bakalım ne olur yüce rabbim ol dedimi olur..

canim pco hastasiysan mide rabtsizligin yoksa 15 boyunca sogan kuru ic 2 adetine on gun kala tkrr ic hamile kaliniyormus , bi yakinim 5 gun icmis oda kokusundan dolayi kusmus ama yinede hamile kalabilmisti ,bende iciyorum.dktra gidicem yarin bakicam gitmis mi die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…