- Konu Sahibi tuanailayda
-
inş. cnm ya rabbim tüm olmayanlara nasip etsin. bende aynı durumdayım ya yumurtalıklar çok tembel dio doktorum klomen kullandım sonra göbekten yumurta çatlatıcı iğne yaptılar ama bi sonuç alamadım sonrasında da eşimden sperm tahlili istedi ama eşimi ikna edemedim ya. benimde rahim filmimi istedi ondan sonra da gitmedim bıraktım tedaviyi...
kisler cok küçükmüş ama ileri boyutta mı onu bilmiyorum 2 yıldır bebek düşünüyoruz cnm ya hiç korunmadık
bu ay bende kendiliğinden regl oldum cnm soğan suyu ve inciri de denicem ya rabbim inş. nasip eder ya
anladım cnm ya bende çok üzülüyorum eşim ikna olur inş.evet cnm ya maddiyatı zorluyo tedavi gerçekten rabbim yardımcın olsun. umarım sende bu ay hayırlısıyla gebe karsın kendiliğinden inş ya gerek kalmaz aşılamaya
aşılamaya ne kadar para alıyolar cnm
bende kilo ve şeker sorunu yok çok şükür cnm 55 kiloyum öyle fazla kilo alamıyorum
anladım cnm ya çok dikkat et en güzel tavsiyem bol su iç ve yürüyüş yap hergün düzenli.
canim pco hastasiysan mide rabtsizligin yoksa 15 boyunca sogan kuru ic 2 adetine on gun kala tkrr ic hamile kaliniyormus , bi yakinim 5 gun icmis oda kokusundan dolayi kusmus ama yinede hamile kalabilmisti ,bende iciyorum.dktra gidicem yarin bakicam gitmis mi dieben 21 yaşındayım ve 4 yıldır pco hastasıyım bir türlü düzelemdm 2 yıllık evliyim ama bebeğimde olmadı şuanda tedvye başlyrom bebk için pco hastalığını yenen biri varmı aramızda çok merk ettim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?