transferden sonra çok dikkat etmenizi tavsiye ederim bacaklarınızı uzatın ve o gün hiç kalkmayın sadece tuvalet ihtiyacınıza kalkın bi arkadaşım ertesi gün işe gitti ve tutmadı 2.denemesinde ikizleri oldu :) ben transferden sonra 2 saat hastanede yattım kalktıktan sonra eve gelip hiç kalkmadım 1 hafta boyunca ne eğildim nede ayakta kaldım sadece wc gittim o kadar çok dikkat edin çok zor bi durum emekleriniz boşa gitmesin :)
büyük bi hastaneyse gidecekseniz mecburi yatırıyorlar valla ben uyudum 2 saat dinlendim şuan 26 haftalık hamileyim bi oğlum olucak mayıs 15 doğum çok kafama taktım tuttumu tutmadımı hatta 15 gün sonra kendim eczaneden test alıp yaptım ve çıktı beklemek çok zordu :)
büyük bi hastaneyse gidecekseniz mecburi yatırıyorlar valla ben uyudum 2 saat dinlendim şuan 26 haftalık hamileyim bi oğlum olucak mayıs 15 doğum çok kafama taktım tuttumu tutmadımı hatta 15 gün sonra kendim eczaneden test alıp yaptım ve çıktı beklemek çok zordu :)
sen istemeyi bil canım inan ki hayırlı zamanda dualrın kabul olacak. sen ne aşamadasın tüpbebek aşamasına gelmedin sanırım. hep moralinizi yüksek tutun. unutmayın ALLAH a zor diye bişey yok.
ben istanbul kadıköy acıbadem hastanesinde cem demirel tarafından tedavi oldum istersen web sitesini bi ziyaret et yararlı olacaktır :)
Arkadaşlar pazartesi bir aksilik çıkmazsa transferim yapılacak, toplama anesteziliydi çok kolay geçti ama, transfer nasıl oluyo, zormu, içten içten korkuyorum sanki ben, bi el atın, bilgi verin, bişey yapın noluuur.:1ninca:
canım allah yardımcın olsun transfer o kadar kolayki hemde çok güzel bi duygu bebişlerinin rahme ilk kondugu anı görüyosun acayip bişey yaa anlatamıyom bizim normal yoldan hamile olanlardan tek ve en güzel farkımız bebeğimizin rahme ilk düştüğü anı görüyoruz sırnaşık şey allahım isteyen herkese versin sanada bana da versin öptüm
canım allah yardımcın olsun transfer o kadar kolayki hemde çok güzel bi duygu bebişlerinin rahme ilk kondugu anı görüyosun acayip bişey yaa anlatamıyom bizim normal yoldan hamile olanlardan tek ve en güzel farkımız bebeğimizin rahme ilk düştüğü anı görüyoruz sırnaşık şey allahım isteyen herkese versin sanada bana da versin öptüm
rabbim inşallah bizlerede nasip eder...valla açıkçası ben iki arada bi derede kalmış gibi hissediyorum kendimi...ne çokkk umutlu ne çokkk hevecanlı...nasıl hissetmem gerek onu bile bilmiyorum...olumsuzluk,umutsuzluk biraz ağır basıyor ama kendimide pozitif olmaya zorlamak nereye kadar...herşeyin hayırlısı diyip diyip duruyorum...allahım hayırlısını nasip etsin inşallah...
Kıs sorma hem korku, hem heyecan, hem merak hepsi birarada, bu sabah aradılar merkezden, yarın 11'de transfer yapcaz dediler, idrara sıkışık gel dediler, bu arada göğüslerim felaket şişti ve hassaslaştı, böbreklerimin bulunduğu boşluklarda hafif ağrı var iki gündür, basınç yapıyo, onu sordum normal dediler bilmiyom. Ya idrara sıkışıkken nasıl durcam ben öyleeeeee of of :sm_confused:
hııc sorma o ıdrar olaynı ayy en bı sıkıstım az kalsın kacırıodum hemsıre bana dedıkı yarısını yap yarısıda yeterlı dedı bende dedım yaparsam tutamam kı dedım :dance:aman pek zor oluyo:dance:
evet canım ya bende en çok ondan korkmuştum.sırnaşık şey:roflol::roflol: ay napcaz bilmiyom yaaa, kazasız belasız atlatsaydık şu işide hayırlısıyla ortalığı batırmadan :roflol:
evet canım ya bende en çok ondan korkmuştum.sırnaşık şey
hatta hemşireye sordum ya bi şey yaparsam diye:roflolda merak etme hemen bitecek demişti.
Senmi benmi kaktüsüm ya, bomboşum varya olumlu yada olumsuz hiçbişey hissetmiyorum, bişeyler oluyo ama sanki ben yaşamıyorum bunları, zaten 40 yıl düşünsem başıma böyle şeyler geleceği aklıma gelmezdi ne tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?