kızlar ilaç kullanmaya hadi alıştıkta en zoru bu beklemek sanırım... bende yakında bu bekleyişi yaşayacağım....
inşallah yakında peşpeşe güzel haberlerinizi almaya başlarız...
evet canım benim bölümede yazdım çok şükür herşey normaldi.. normal ultrason muayenesi gibi bişey ..yarın lucrine başlıyorum..inşallah canım veririzde arkadan gelenlere moral oluruz.senin deneme transferin oldu bugun dimi.nasıl geçti rahatmıydı.
Kuzi bebeişlerim zaman azaldıkça heyecan artıyor dimiiiiiijeyyarjeyyar
Heyecan yok sakin plslaelaelaelaelae
kuzi canım ıdrarda 14gun sonra kanda 10gun sonra cıkar sımdı cıkmaması normaldır moralını bozma dua et
Sağol canım ya geçen gün bi arkadaş hamile kaldı normal yoldan, adet günü gelmeden test yaptı çıktı nebiliyim benimde çıkardı belki diye düşündüm, aman neyse zaten olan oldu iki gün daha sıkacaz dişimizi of of
ya inşallah hayırlı haber alırız senden cnm.inan kendim hamileymiş gibi sevinicem.umarım çabalarının karşılığını alırsın.ya canım merkezin adını bana tam olarak yazabilirmisin bide doktorunun adını?
Çoook sağol canım benim inşallah olur hayırlısıyla, burda her hamile kalan bizim içim umut oluyo, umarım bende sizin umutlanmanıza bir vesile olabilirim,
Merkezim Koşuyolunda Umut Tüp Bebek merkezi, doktorum Banu Kumbak Aygün, ayrıca birde orda Enver kurt diye bi doktor var ondanda herkes çok memnun:1hug:
Sağol canım ya geçen gün bi arkadaş hamile kaldı normal yoldan, adet günü gelmeden test yaptı çıktı nebiliyim benimde çıkardı belki diye düşündüm, aman neyse zaten olan oldu iki gün daha sıkacaz dişimizi of of
Kızlar giremedim nezamandır fırsat bulup, benim bugün 11.gün bugün normalde hasta olmam lazımdı ama henüz bişey yok, hafif karın ağrılarım oldu sanki, psikolojikmidir nedir, ayrıca dün dayanamayıp idrar testi yaptım negatif
çıktı, olsaydı çıkmazmıydı yaaaaa, yarınıda atlatırsam bişeyler var diye ümitlenebilirim, cumartesi günü test yapılacak günler geçmek bilmiyo arkadaşlar ömrümü yedi benim bu bekleyiş hayırlısıyla bi öğrenseydim sonucukafamçokkarıştı
Kızlar giremedim nezamandır fırsat bulup, benim bugün 11.gün bugün normalde hasta olmam lazımdı ama henüz bişey yok, hafif karın ağrılarım oldu sanki, psikolojikmidir nedir, ayrıca dün dayanamayıp idrar testi yaptım negatif
çıktı, olsaydı çıkmazmıydı yaaaaa, yarınıda atlatırsam bişeyler var diye ümitlenebilirim, cumartesi günü test yapılacak günler geçmek bilmiyo arkadaşlar ömrümü yedi benim bu bekleyiş hayırlısıyla bi öğrenseydim sonucukafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?