Pazarlğa açığım yeterki satılsın 1.sayfadan itibaren bakın lütfen son sayfalarda yeniler ekledim

polaris 37 numara ayakkabi hic giymedim etiket duruyor zaten ayagima olmuyor
20 lira

Eklentiler

• IMG468.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 107
  • IMG469.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 114
aşkolsun yaw butun mıllet satıyo benım elımde kaldı barı sua hıc gıymedıgım ayakkabılar elımde kalmasa
derımodun topuk boyunu soranlar vardı 4 cm ılgılenen yok mu

ben de konu açmıştım arka sayfalarda kayboldu gitti
bazıları şanslı oluyor satış konusunda

Canm bu etegi begendm ama pahali geldi ama sende haklisn etiketi ustnde daha uygn vermk istemeyebilrsn ins alack birini bulrsn
beğendıysenız dusunun derım lınk koydum bende daha yenı aldım kendı sıtesınde bıle bu fıyata degıl
ben alınca pısman oldum uyduramadım hıc bıseyıme o yuzden satmak ıstıyorum
baktıgında pahalı degıl alır almaz bı kere denedım sadece o kadar

Ben kazagi begendim ama tek ūrūne kargi vermek istemiyorum elindde on triko baska bisey varsa bakmak isterim

Derimoda 30 demiştim 20 olur en son çünkü giyemiyorum boşa beklesin istemiyorum düşünürsen bu fiyata bulamzsın

Twigy terlıkler de çok sevimli aslında ama onları da gıyemıyorum 15 demiştim 10 olur onlar da

Birde gelinlik almak isteyen olursa diye yazıyorum buraya 4 sene önce aldığım gelinliğimin fotosunu koyacağım satmak istiyorum ilgilenenler yazsın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…