Pazarlğa açığım yeterki satılsın 1.sayfadan itibaren bakın lütfen son sayfalarda yeniler ekledim

derimod ayakkabıyı almayı düşünüyorum ama ayağım 37,5. 37 numaralı ayakkabılar bazen küçük oluyo ayağıma. ayakkabının kalıbı nasıl acaba?

derimod ayakkabıyı almayı düşünüyorum ama ayağım 37,5. 37 numaralı ayakkabılar bazen küçük oluyo ayağıma. ayakkabının kalıbı nasıl acaba?
bılemıcem o sekılde ama hanı bu markalı ayakkabı oldugu ıcın dar kalıp bol kalıp olmaz dıyedusunuyorum 37 ıse 37 dır dıye dusunuyorum

yok canım ya hotiç de ninewestte bile oluyo ayakkabıdan ayakkabıya değişebiliyo. olmassa değiştirme ihtimali varmı

tabı ben nasıl gonderdıysem aynen o sekılde gerı gelırse paranı da gerı verırım sorun olmas yanı de bır suru sıkıntı gonder gerı ver falan kargo olur sen bılırsın almak ıstersen guzel yanı ayakkabı

evet çok güzel ben de bu tarz bir ayakkabı arıyorum. sormayı unuttum önceki mesajlarda ama ayakkabı derimiydi. deriyse ben almak istiyorum ayakkabıyı

:KK35::KK35: çok üzüldüm şu an. dürüstlüğün için ayrıca çok teşekkür ederim. deri değilse kesin 37 çok sıkar beni. başka bir arkadaşın kısmeti demekki. yine de çok teşekkürler

Eklentiler

• IMG460.jpg
    IMG460.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 98
  • IMG461.jpg
    IMG461.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 86
Back