- 28 Aralık 2017
- 7
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi Melekberat
-
Anlamadigim bir sey daha o kisi daha yakinda evlendi bende evliyim ve yanimdada cocugum vardi nerden buluyor bu cesareti anlamiyorum ya esime soylemekle hata mi ettim acaba ama ya esimin bana bir guven testi yapmissa o zaman sakladigim icin bana kizardi bu seferGüvenini tekrar sarsman için yüz vermen gerekiyor, ki yapmamışsın.
Bana kalırsa söylemen bile hata ama bence sana bi oyun olabilir senden gerçekten hoşlandığından değil abisinden bazı şeyleri duyup gaza geldiği için olabilir.
Yahu evden çıkmayan kadını nerden görüp bulup hoşlanıyor bu erkekler anlayamıyorum
Valla bacım gerçeksen ve eşin böyle bir test yapıyorsa malum şahsın kardeşiyle, boşa gitsin zaten bu adamı.Anlamadigim bir sey daha o kisi daha yakinda evlendi bende evliyim ve yanimdada cocugum vardi nerden buluyor bu cesareti anlamiyorum ya esime soylemekle hata mi ettim acaba ama ya esimin bana bir guven testi yapmissa o zaman sakladigim icin bana kizardi bu sefer
Gitmek zorundaydi kayinpederimden dolayi cok borcumuz var ve yakinlarda aldigi para yetmiyor gitmek zorunda kaldigi icin gittiKadınların veya Erkeklerın hayatlarını birleştirdiği insanlara bunları yaptıgını duyunca BAŞIMDAN AŞAĞI KAYNAR SULAR DÖKÜLÜYOR.
Pazarda kimse bana gelipte tel nonu ver demiyor. Dediği an ortalığı ayaga kaldırırım. O adamı rezil rüsva ederim. Eşimede asla ama asla anlatmam.
Sende çekip gideceğine bir daha böyle bir şey olursa onu dıyen adamı dediğine pişman et. He baktım adam peşimi bırakmıyor. Eşime en son çare anlatıp polise giderdik.
İlk haatandan dolayı eşinin güveni sarsılmış.
Bu durumda senıde nasıl evde tek bırakıyor anlamıyorum. Allah muhafaza..
Takıp etti dedin ya evıne kadar mı? Evini biliyormu ? Evli mi (tanıyorum dedınız ya ondan soruyorum)
Ne yapacagimi bilmiyorum ama en ufak bir markete bile bir daha asla tek basima cikmam bunu biliyorum sadeceValla bacım gerçeksen ve eşin böyle bir test yapıyorsa malum şahsın kardeşiyle, boşa gitsin zaten bu adamı.
Bu benimde dun aklima geldi eger baska sehirde iyi bir is bulabilirse bu sehirden tasinmayi bendd dusunuyorumtaşının.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?