Pazarda evli bayandan telefon numarasi istemi

Melekberat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2017
7
4
1
27
Merhaba arkadaslar cok acil yardim istiyorummmm...

Ben bundan iki uc sene once esimin bir arkadasiyla bir iliskimiz oldu ( iliski dediysem sadece konustuk yatak falan dokunma asla yok ) esim bunu ogrendi ve aramiz cok kotu bozuldu ama biz bu sorunlari astik ben bir daha yapmayacgima soz verdim ve asla ona karsi bu tur hatalar yapmadim o kunustugum kisi de kardesi de evlendi ( bu arada kardesi de esimin arkadaslarindan) benimde bir bebegim olsu simdi 1 bucuk yasinda dun mahalle pazarina gitmistim sebze meyve falan almaya ve cocugum biraz huysuzlandi benm kiz kardesimde yanimdaydi ve kardesime oglumla beraber pazarin cikisinda beklemsini soyledim ve o gitti sonra salatalik secerken yanima biri yaklasti selam verdi onu taniyip tanimadigimi sordu tanimadigimi soyledim (aslinda taniyordum) kendini tanitti ve acil bir sey konusmak istedi bende konusmak istemiyorum dedim cocugumun durmadigini vaktimin olmadigini soyledim numarami istedi vermedim tam oradan ayrilacakken senden cok hoslaniyorum falan dedi ve ben sinirle oradam ayrildim biraz takip etti ve gitti ve bu yanima gelen kisi 2 uc sene once konustugum kisinin kardesi esimin arkadasi dedigim ve ben esimle aramda eskisi gibi sorun olmasin diye bunu esime soyledim sinirlendi ve bir daha hic biryere tek basina gitme dedi ve esim uzakta calisiyor 2-3 haftada bir ancak haftasonlari eve geliyor sizce ne yapmaliyim ben ya esimin tekrar guvenini sarsarsam

Güvenini tekrar sarsman için yüz vermen gerekiyor, ki yapmamışsın.
Bana kalırsa söylemen bile hata ama bence sana bi oyun olabilir senden gerçekten hoşlandığından değil abisinden bazı şeyleri duyup gaza geldiği için olabilir.

Yahu evden çıkmayan kadını nerden görüp bulup hoşlanıyor bu erkekler anlayamıyorum

Kadınların veya Erkeklerın hayatlarını birleştirdiği insanlara bunları yaptıgını duyunca BAŞIMDAN AŞAĞI KAYNAR SULAR DÖKÜLÜYOR.

Pazarda kimse bana gelipte tel nonu ver demiyor. Dediği an ortalığı ayaga kaldırırım. O adamı rezil rüsva ederim. Eşimede asla ama asla anlatmam.
Sende çekip gideceğine bir daha böyle bir şey olursa onu dıyen adamı dediğine pişman et. He baktım adam peşimi bırakmıyor. Eşime en son çare anlatıp polise giderdik.
İlk haatandan dolayı eşinin güveni sarsılmış.
Bu durumda senıde nasıl evde tek bırakıyor anlamıyorum. Allah muhafaza..

Takıp etti dedin ya evıne kadar mı? Evini biliyormu ? Evli mi (tanıyorum dedınız ya ondan soruyorum)

Anlamadigim bir sey daha o kisi daha yakinda evlendi bende evliyim ve yanimdada cocugum vardi nerden buluyor bu cesareti anlamiyorum ya esime soylemekle hata mi ettim acaba ama ya esimin bana bir guven testi yapmissa o zaman sakladigim icin bana kizardi bu sefer

Aceba söylemesemiydin diye düşündüm ama iyiki söylemişsin. Bence eşin abartiyor sen zaten kendini savunmuşsun. Ve bence taşının o mahalleden.

evli olduğunu rahatsız etmemesi gerektiğini bağırarak söyleseydin herkesin içinde daha etkili olabilirdi
umarım rahatsız etmez seni daha fazla.
eşinden birşey saklama başına bişey de gelebilir adamların ne olduğu belli mi
evli kadınsın diye eşinde uzakta diye daha fazla musallat olabilirler bence herşey anlattığın gibiyse daha dikkatli olman lazım etraf manyak kaynıyor

Valla bacım gerçeksen ve eşin böyle bir test yapıyorsa malum şahsın kardeşiyle, boşa gitsin zaten bu adamı.

Gitmek zorundaydi kayinpederimden dolayi cok borcumuz var ve yakinlarda aldigi para yetmiyor gitmek zorunda kaldigi icin gitti

Ya hu bu kaçıncı evre? Eşimin arkadaşıyla böyle bir şey yaşayacağım ( Allah korusun, öleyim daha iyi ) ama eşim hiçbir şey yapmayacak! ( Boşanmaktan bahsediyorum )
Tövbeler olsun ne diyeyim. Kendinize çeki düzen verin lütfen. Adamın sülalesi neden size takmış?
Pazarda benden numara isteyen kişiyi bağırarak rezil ederdim. Resmen taciz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…