• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pazar gününü mahveden üst komşu

sergerdan

Örtmen hanım
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
726
934
103
Merhaba arkadaşlar. Oturduğum apartman 4 katlı. 4 ay olacak buraya taşınalı. Son ay alt katda bir teyze var merdivenleri yıkadı ve gelecek ay siz yıkayın dedi ben de tamam demiştim. Her hafta sonu temizlik sonrası kapı önümü ve bir alt merdiveni silerim.
Bugün sabah malum pazar ve ben de eşim de çalışıyoruz geç uyanalım dedik. Saat 10da kapı bir yandan vuruluyor bir yandan zile basılıyor. Uyku uyanıklık arası bunu duydum sonra uyuyup kalmışım. Bir on dk sonra yine aynı zil çalıyor. Bir yandan telefonum çalıyor. Elim ayağıma dolaştı ve üzerimi giyindim tam kapıya geldim açacağım baktım üstteki kadın bir alttaki teyzeye kapıyı almıyorlar merdiveni bir kez bile yıkamadılar bilmem ne diye saydırıyor. Bu arada altımızdaki teyze ev sahibi. Ve beni çekiştiren üst komşu ile tek bir kere bile konuşmuşluğum yok ama benim için neler söylüyor. Neyse kapıyı açtım kadın tam kendi evine çıkarken denk geldi. Noldu buyurun dedim bana bu eve taşınalı kaç ay oldu niye yıkamıyorsunuz merdiveni dedi. Ben de daha 1 ay dolmadı çalışıyoruz kendimizi ayarladık yılmayacağız haftaya ama pazar pazar ne bu gürültü kapı bu kadar çalınır mı hem aşağıda ne diye dedikodu ediyorsunuz dedim. Hemen koştu ev sahibinin yanına gidip bak kapıyı açmamış bizi dinlemiş demez mi çok sinirlendim. Kadın o kadar bağırıyor ki ortada hiçbir şey yokken ben sesimi bile duyuramadım eşim çıktı en son sinirlendi ne bu pazar pazar kapı bu kadar çok çalınır mı felan dedi ben de okulda o kadar çocuğu eğitiyoruz ama sizinle konuşamadık bile cahillik böyle bir şey işte dedim kadın çünkü bağırıyor. Neyse biz içeri girdik eşi ile eşim konuştu ben içerideyim ikisi konuşsun diye kadın durmadan laflarını kesiyor yok eşinle üzerime saldırdınız yok şöyle bağırdınız bana karın cahil dedi felan diyor kocasının da siniri bozuldu ve karısına küfürler ederek eve soktu bize de bir daha yıkamayalım birini tutalım deyip gitti. Velhasıl sabah sabah sinirimiz çok bozuldu. Sesler yükselince ben acayip kötü oldum. Belim ağrıyor yatıyorum. Durup dururken bela böyle geliyormuş demek :KK51:

Yıkayalım demeseydiniz keşke

Verip para yıkatalım deseydiniz

Bundan sonra bulsunlar birini verin parasını

4 katli apartmanin merdiveni mi yikanir yahu. Tutun bir kadin her hafta gelsin yikasin. Bizim eskiapartmanda da vardi bir abla haftada 50 liraya siliyordu yada yikiyordu merdivenleri Her hafta 1 daire veriyordu parasini.. ne sacma is. Benim kapim sabah 10da calinacak hemde pazar sabahi merdivenden asagi yuvarlardim o kadini.hadsize bak.

Cahille münakaşaya girilmiyor gercekten boşver.
Haset bir insan demekki , Güzel bir dille gelip seninle konuşabilirdi. Eğer akli basında bir kadin olsaydı . Utanmadan birde apartmanda dedikodunuzu yapiyor. Ama bu insanlar suna kanaat getirdim kı güzel sözden falan anlamıyor aynen onun gibi olacaksınki birdaha bulaşmasın sana. Hadsiz!

Hiç çekilmiyor böyle komşu. Ben de böyle vir olaya şahit olmuştum ama benim başıma gelmedi. Sizin yerinizde olsaydım donakalırdım herhalde ya.
benim iki önceki evimdeki üst komşu da böyleydi ya :işsiz: ben oturmadan önce bu siliyordu apartmanı, biz oturduktan sonra da bir süre devam etti. Ama bizim kapının önü leş, kaç yıllık kim bilir örümcek ağları vs vs (bahçe katında oturuyordum, apartmana girdikten sonra aşağı iniyorduk) Apartman da aile apartmanı ama sadece bir kişi kendi evinde oturuyor. Ona söyleye söyleye bir kadın buldurttum. Ama o ev sahibi de taşınınca o gün kavga etti temizlikçi ile, kovmuş apartmandan. Hayır verdiği de aylık 20 tl idi o zamanlar. O geldi aklıma.:bicak:

Merhaba arkadaşlar. Oturduğum apartman 4 katlı. 4 ay olacak buraya taşınalı. Son ay alt katda bir teyze var merdivenleri yıkadı ve gelecek ay siz yıkayın dedi ben de tamam demiştim. Her hafta sonu temizlik sonrası kapı önümü ve bir alt merdiveni silerim.
Bugün sabah malum pazar ve ben de eşim de çalışıyoruz geç uyanalım dedik. Saat 10da kapı bir yandan vuruluyor bir yandan zile basılıyor. Uyku uyanıklık arası bunu duydum sonra uyuyup kalmışım. Bir on dk sonra yine aynı zil çalıyor. Bir yandan telefonum çalıyor. Elim ayağıma dolaştı ve üzerimi giyindim tam kapıya geldim açacağım baktım üstteki kadın bir alttaki teyzeye kapıyı almıyorlar merdiveni bir kez bile yıkamadılar bilmem ne diye saydırıyor. Bu arada altımızdaki teyze ev sahibi. Ve beni çekiştiren üst komşu ile tek bir kere bile konuşmuşluğum yok ama benim için neler söylüyor. Neyse kapıyı açtım kadın tam kendi evine çıkarken denk geldi. Noldu buyurun dedim bana bu eve taşınalı kaç ay oldu niye yıkamıyorsunuz merdiveni dedi. Ben de daha 1 ay dolmadı çalışıyoruz kendimizi ayarladık yılmayacağız haftaya ama pazar pazar ne bu gürültü kapı bu kadar çalınır mı hem aşağıda ne diye dedikodu ediyorsunuz dedim. Hemen koştu ev sahibinin yanına gidip bak kapıyı açmamış bizi dinlemiş demez mi çok sinirlendim. Kadın o kadar bağırıyor ki ortada hiçbir şey yokken ben sesimi bile duyuramadım eşim çıktı en son sinirlendi ne bu pazar pazar kapı bu kadar çok çalınır mı felan dedi ben de okulda o kadar çocuğu eğitiyoruz ama sizinle konuşamadık bile cahillik böyle bir şey işte dedim kadın çünkü bağırıyor. Neyse biz içeri girdik eşi ile eşim konuştu ben içerideyim ikisi konuşsun diye kadın durmadan laflarını kesiyor yok eşinle üzerime saldırdınız yok şöyle bağırdınız bana karın cahil dedi felan diyor kocasının da siniri bozuldu ve karısına küfürler ederek eve soktu bize de bir daha yıkamayalım birini tutalım deyip gitti. Velhasıl sabah sabah sinirimiz çok bozuldu. Sesler yükselince ben acayip kötü oldum. Belim ağrıyor yatıyorum. Durup dururken bela böyle geliyormuş demek :KK51:
Nefret ederim böyle kapıyı alacakli gibi çalanlardan...

Terbiyesiz.ne hakla pazar sabahi alacakli gibi kapınıza dayaniyor? Sinirim bozuldu benim bile burdan. Bagirdigi anda git isine deyip kapiyi suratina çarpsaydın

Kapıyı çocuğuna çaldırıyor kendisinin elinde telefon bi yandan arıyor. Aşağı katta bir de dedikodu yapıyor. Pes dedim ama anlamıyor kadın. Kocası bile sus dediği halde susmadı karısına vuracakken adamı tuttu yapma etme diye. İnsanoğlu işte. Görgü çok önemli diyecem de dünyanın her yerinde kuraldır yani bir kez çalınır kapı tamam. Bu kadar merdivenin derdine neden düştü hiç anlamadım.

Sonda ki benim ağrıyor cümlesi bi bana mı garip geldi. Konuyla alakası nedir ?

Valla nefret ettim artik merdiven silme kavgalarindan Allah a sukur suan tartismayi kestiler bizde kafa dinliyoruz. Kimsenin kimseye eyvallahi kalmamis artik. Komsuluk bitmis valla ben cok uzuluyorum bu duruma

Komşunuz cahil, terbiyesiz ve biraz da psikopat sanırım.
Takmayın kafaya. Her apartmanda mutlaka bir tane manyak çıkar. Hoppa

esin yine sakinmis. bizimki teyze meyze dinlemez kapiyi crannnggg diye suratina kapatirdi. sinirini alamaz tekrar tekrar yapardi. :bicak:. ne terbiyesizlik.

Back
X