- 14 Kasım 2017
- 129
- 45
- 13
- 34
- Konu Sahibi ednrarkn44
-
Ayy daha demin bnde arkadasimla knusuyodum oda bebek istiyo dedim cok dusunme dusunursen olmaz ozmn diye bebege battaniye orim dedim allahim bn aklindan cikar diyom o bebege battaniye oruyo :) ahahah seninkide ayni hesap :)Kardeşim tüp bebek ile hamile kaldı 2 ay sonra doğumu var vakit geçsin diye bebişine battaniye örüyorum düşündükçe daha da uzuyo sanki zaman :)
:)) aynen canım ister istemez çıkmıyo ki aklından benimki vakit geçirmek olsunAyy daha demin bnde arkadasimla knusuyodum oda bebek istiyo dedim cok dusunme dusunursen olmaz ozmn diye bebege battaniye orim dedim allahim bn aklindan cikar diyom o bebege battaniye oruyo :) ahahah seninkide ayni hesap :)
:) aynen zaten aklindan cikmiyo yemk yapiyosun aklimda yatiyosun aklinda kalkiyosun aklindaa:)) aynen canım ister istemez çıkmıyo ki aklından benimki vakit geçirmek olsun
TililililililililiHemi offf aman yaaaaa vur patlaasin cal oynasinnn ver yansin ortalik ozmn bacim
o kanama ya bebeğin tutunma kanamasıdır.. Ki inşallah öyledir canım :) yada yumurtaların çatlama kanaması da olabilirAyyyyy insallah bnmkide iki gun geldi ama sadece birkere surekli gelmediiyani ama cok heycanliyim bilmiyorum ya amann
Ayy insallah insallah oyledir :)o kanama ya bebeğin tutunma kanamasıdır.. Ki inşallah öyledir canım :) yada yumurtaların çatlama kanaması da olabilir
inşallah canım :) allah kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat candır :)Ayy insallah insallah oyledir :)
Nasi yaniŞimdi farkettimde karın bölgemde sinek ısırığı gibi kızarıklıklar var 4 5 yerde gördüm niye olmuş olabilir ki
İnsallah rabbim herkesennasip etsin :)inşallah canım :) allah kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat candır :)
sinek ısırmıştır kızŞimdi farkettimde karın bölgemde sinek ısırığı gibi kızarıklıklar var 4 5 yerde gördüm niye olmuş olabilir ki
Karnımı nasıl ısırsın sineksinek ısırmıştır kız
Anlamadım ki alerji gibi bişey sanırımNasi yani
gece uyurken açılmıştır :) şaka bi yana alerji olabilir dediğin gibi git bi göster kötü bişey olmasınKarnımı nasıl ısırsın sinek
Anlamadım ki alerji gibi bişey sanırım
Aynn bencede gosterr yaniigece uyurken açılmıştır :) şaka bi yana alerji olabilir dediğin gibi git bi göster kötü bişey olmasın
Kaşınmıyo ama bakalım olmadı giderim doktoragece uyurken açılmıştır :) şaka bi yana alerji olabilir dediğin gibi git bi göster kötü bişey olmasın
havalardan dolayı olabilirmi ki hava sıcak olsa sıcaktan derdim ama neden ki acaba merak ettimKaşınmıyo ama bakalım olmadı giderim doktora
Valla bende anlamadım bi rahatsızlıkta vermedi tesadüfen farkettimhavalardan dolayı olabilirmi ki hava sıcak olsa sıcaktan derdim ama neden ki acaba merak ettim
Valla bende anlamadım bi rahatsızlıkta vermedi tesadüfen farkettim
İnşallah sağol canım öyle yapıcam artıkÖnemli bişey değildir inşallah takma kafana geçmezse doktora git canım
Bencede canim insallah yine onemli bisi cikmazda sen yinede aksatma git bi gorun doktoraaİnşallah sağol canım öyle yapıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?