Pazar gunu adet gunum.

Kardeşim tüp bebek ile hamile kaldı 2 ay sonra doğumu var vakit geçsin diye bebişine battaniye örüyorum düşündükçe daha da uzuyo sanki zaman :)
Ayy daha demin bnde arkadasimla knusuyodum oda bebek istiyo dedim cok dusunme dusunursen olmaz ozmn diye bebege battaniye orim dedim allahim bn aklindan cikar diyom o bebege battaniye oruyo :) ahahah seninkide ayni hesap :)

Ayy daha demin bnde arkadasimla knusuyodum oda bebek istiyo dedim cok dusunme dusunursen olmaz ozmn diye bebege battaniye orim dedim allahim bn aklindan cikar diyom o bebege battaniye oruyo :) ahahah seninkide ayni hesap :)
:)) aynen canım ister istemez çıkmıyo ki aklından benimki vakit geçirmek olsun

Ayyyyy insallah bnmkide iki gun geldi ama sadece birkere surekli gelmedii yani ama cok heycanliyim bilmiyorum ya amann
o kanama ya bebeğin tutunma kanamasıdır.. Ki inşallah öyledir canım :) yada yumurtaların çatlama kanaması da olabilir

Şimdi farkettimde karın bölgemde sinek ısırığı gibi kızarıklıklar var 4 5 yerde gördüm niye olmuş olabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…