- 7 Aralık 2017
- 140
- 88
- 28
- 35
- Konu Sahibi ednrarkn44
Sağol canım gözlemliycem düzelmezse giderimBencede canim insallah yine onemli bisi cikmazda sen yinede aksatma git bi gorun doktoraa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım gözlemliycem düzelmezse giderimBencede canim insallah yine onemli bisi cikmazda sen yinede aksatma git bi gorun doktoraa
Bencede aksatma yani haberdar et bizidee canimSağol canım gözlemliycem düzelmezse giderim
Tamam canım bilgilendiririmBencede aksatma yani haberdar et bizidee canim
Tmm canimTamam canım bilgilendiririm
Naptın canın sesin çıkmıyoTmm canim
Adet olmadim hala sadece ara ara lekenmelerim oluyo test yaptim fakat negatif cikti hic bisi yok yani hala adet olmadim hala kahve rengi akintim geliyo normal adetimde normalde cok gelmesi lazim ama gelmiyoNaptın canın sesin çıkmıyo
sen naptin ? Gittin mi doktoraNaptın canın sesin çıkmıyo
Kızlar adetim 1 gün geçti temizlik yapıyorum bir şey olur mu hiçbir belirti yok ne adet ne hamilelik[/QUOT
Ben 1 hafta erken hastalandım dün ama moralimi bozmuyorum nasip bu aya değilmiş demek ki :)
Temizlik yapmaktan bişey olmaz ama sen yine kendini fazla yorma ağır kaldırma yüksege uzanma koru işte kendi ni
Yok canım gitmedim dün adet oldum ben moral bozmadan öbür ayı bekliycez artık :) inşallah senden güzel haber alırızsd
sen naptin ? Gittin mi doktora
Sanirim bnde hugun yarin olurumm bende obur ayi beklicem sanirim yumurtalarim catladi ama yoksa bu kadar olmazdi kahverengi akintim hala geliyo cnki :)Yok canım gitmedim dün adet oldum ben moral bozmadan öbür ayı bekliycez artık :) inşallah senden güzel haber alırız
Allahtan ümit kesilmez bizde öbür ayı bekleriz moral bozmak yokSanirim bnde hugun yarin olurumm bende obur ayi beklicem sanirim yumurtalarim catladi ama yoksa bu kadar olmazdi kahverengi akintim hala geliyo cnki :)
Aynn kesinlikle yok :))Allahtan ümit kesilmez bizde öbür ayı bekleriz moral bozmak yok