- 14 Kasım 2017
- 129
- 45
- 13
- 34
- Konu Sahibi ednrarkn44
-
10 gun varken adetime yapmistim cikmadi ama simdilerde yapmadim dahaOlabilirsin canım, test yapmadın mu?
Korkuyorum ya bu kadar umitlendim ya bisi yoksaŞimdi yapman bile erken olabilir adet gününü bekle istersen ilk gününde olmazsan yapabilirsin yada şimdiden gidip kan testi yaptirabilirsin kesin sonuç alirsin
Korkuyorum ya bu kadar umitlendim ya bisi yoksabnm icin cok buyuk hayal kirikligi
Hemi offf aman yaaaaa vur patlaasin cal oynasinnn ver yansin ortalik ozmn bacimCanım zaten bir çok belirti sandığımız şey psikolojik olarak bizi hamile olarak inandırıyo aslında olmasakta sonradan adet olunca hayal kırıklığına uğruyoruz o yuzden daha çok erken ortada hiç birşey yokken kendini boş yere ümitlendirme kendine yazık etme canım herşey olacağına varır allah büyüktür fazla kafana takmaman lazım.. kafana takınca beneğin tutunması zorlaşırmış
Ayyyyy insallah bnmkide iki gun geldi ama sadece birkere surekli gelmediiAynı belirtiler bende de var ama sadece 1 akşam akıntıyla pembe bi leke geldi o günden beri sadece belirtiler var daha 8 günüm var tesleri aldım hem erken gebelik testi hem normal testlerden günümün gelmesini bekliyorum inşallah hamilesindir
Genelde bizim gibi olanlar sonrasında hamileyim yazmışlr ama bizde mutlu sona ulaşırız inşallahAyyyyy insallah bnmkide iki gun geldi ama sadece birkere surekli gelmediiyani ama cok heycanliyim bilmiyorum ya amann
Ay insallah ya kader ortagim benim :) insallah bizde guzel haberler alirizz insallahGenelde bizim gibi olanlar sonrasında hamileyim yazmışlr ama bizde mutlu sona ulaşırız inşallah
İnşallah canım benim :)Senin adet dönemin ne zamanAy insallah ya kader ortagim benim :) insallah bizde guzel haberler alirizz insallah
ar gunu adet olmam gerekiyo :) ama hic bi belirtim yok karnim normaldencok agrirdi ama agrimiyoİnşallah canım benim :)Senin adet dönemin ne zaman
Benim kasıklarımda ağrı var kaç gündür ara ara vuruyo benimde bu kadar erken ağrım olmazdı hiçPaz
ar gunu adet olmam gerekiyo :) ama hic bi belirtim yok karnim normaldencok agrirdi ama agrimiyo
Ay insallah bos cikmayiz ya vallhi ne bilim cok istiyoruz blkide vucut bizi kandiriyo hayata bak bi vucut bizi kandirmamisti :)Benim kasıklarımda ağrı var kaç gündür ara ara vuruyo benimde bu kadar erken ağrım olmazdı hiç
Aynen canım ya psikolojikte olabilir belirtiler ama Allahtan ümit kesilmez senim yine az kalmış benim daha 8 gün varAy insallah bos cikmayiz ya vallhi ne bilim cok istiyoruz blkide vucut bizi kandiriyo hayata bak bi vucut bizi kandirmamisti :)
Ayn ama bide bna sor nasil gecick o iki gunAynen canım ya psikolojikte olabilir belirtiler ama Allahtan ümit kesilmez senim yine az kalmış benim daha 8 gün var
Kardeşim tüp bebek ile hamile kaldı 2 ay sonra doğumu var vakit geçsin diye bebişine battaniye örüyorum düşündükçe daha da uzuyo sanki zaman :)Ayn ama bide bna sor nasil gecick o iki gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?