Pazar gunu adet gunum.

ednrarkn44

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
129
45
13
34
arkadaslar merabalar sizlerden guzel cevap alicagimi umut ettim ben uc gun snra adet olucam fakat adetime 1 hafta kala bnden pembemsi sivi bir akinti gelmeye basladi surekli degil ara ara ve agzimda kuruluk var idrara cok sık cikiyorum ve gogus uclarim normalde yumusaciktir adet donemimde bile ama suan cok sert sizce hamilemiyim ?

Şimdi yapman bile erken olabilir adet gününü bekle istersen ilk gününde olmazsan yapabilirsin yada şimdiden gidip kan testi yaptirabilirsin kesin sonuç alirsin

Korkuyorum ya bu kadar umitlendim ya bisi yoksa bnm icin cok buyuk hayal kirikligi

Canım zaten bir çok belirti sandığımız şey psikolojik olarak bizi hamile olarak inandırıyo aslında olmasakta sonradan adet olunca hayal kırıklığına uğruyoruz o yuzden daha çok erken ortada hiç birşey yokken kendini boş yere ümitlendirme kendine yazık etme canım herşey olacağına varır allah büyüktür fazla kafana takmaman lazım.. kafana takınca beneğin tutunması zorlaşırmış

Hemi offf aman yaaaaa vur patlaasin cal oynasinnn ver yansin ortalik ozmn bacim

Aynı belirtiler bende de var ama sadece 1 akşam akıntıyla pembe bi leke geldi o günden beri sadece belirtiler var daha 8 günüm var tesleri aldım hem erken gebelik testi hem normal testlerden günümün gelmesini bekliyorum inşallah hamilesindir

Ayyyyy insallah bnmkide iki gun geldi ama sadece birkere surekli gelmedii yani ama cok heycanliyim bilmiyorum ya amann

Benimde iki gündür başım ağrıyor bugünde midem de bulanıyor iki gün sonra adet günüm üşütmüşte olabilirim bilmiyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…