• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pazar alışverişinde yeni dönem

Evet maalesef doğal ürün diye olmadık şeyler satan köylülerde var, bizim pazarda da var o hilecilerden:-)
Birde yemin billah etmiyorlar mı insanı günaha sokarlar ama benim alışveriş yaptıklarımı ben iyi tanıyorum, ürünlerinin doğallığından eminim, bana defalarca ispat ettiler dürüstlüklerini, bizi gördüklerinde hemen kendileri seslenirler size göre birşeyler var gelin diye, her seferinde pazar arabama alın evladım bu da X anneniz X babanızdan aldıklarınızın bonusu olsun deyip zeytin, peynir, yaprak ellerinde o an ne varsa verirler.
Ayyy aklıma geldiler şimdi sarılasım geldi:KK68: aramızda pazarcı müşteri ilişkisinden fazlası oluştu yıllar içerisinde.

ne kadar güzel öyle sevecen candan insanlar çok çok çok azaldı :KK12:

hakkaten köye taşınsakmı ne yapsak tekraro_O

sonuçta benim kocamın einden gelmeyen iş yok :KK53::-)

hatta dikmeler için verdiğim sözlere karşılık 5kg yaprak salamura isterim:KK53:
:KK70::KK70::KK70::KK70:

Kadın atom karınca ile herkül karışımı mübarek :rolleyes: Yetişmediği iş yok .

Hakkımı yeme yazın bende bazen kiraz , şeftali toplamaya gidiyorum :63::63:

Ama geçen bal kabağını kesip , buzdolabı poşetlerine koymadan öyle kabak gibi :confused: yollamış , bi daha olmasın dedim :rolleyes:

(ay yazarken kendimi boğasım geldi :KK70: )

maşallah ona :KK69:

benim kayınvalidem de bu sene yaprak basmış bana :KK17: hayırdır inşallah :-)

gerçi dur ya fasulye de gönderdi hakkını yemeyim:-)

kabağı buldunda poşeti eksik kalsın:KK75: kocan keser :KK72:

Yaşasın kaynanamın organik bahçesi :KK6:

Yaşasın kaynanamın organik konserveleri :KK6:

Yaşasın kaynanamın organik süt ürünleri :KK6:

Yaşasın tembel gelin aus :rolleyes:
Aynisinin + gorumcelisini söylüyorum :KK53:

Salcaya kadar her şeyimi yapiyorlar sagolsunlar. Ben de tembel avrat karanfil memnun oldum efendim:KK52:

Hatta kurbanda kurbani kesip etleri ayirip posetleyip dondurup yollamislardi:KK53:

Aynisinin + gorumcelisini söylüyorum :KK53:

Salcaya kadar her şeyimi yapiyorlar sagolsunlar. Ben de tembel avrat karanfil memnun oldum efendim:KK52:

Hatta kurbanda kurbani kesip etleri ayirip posetleyip dondurup yollamislardi:KK53:
Siz adreslerinizi versenize bize, vayyy beeee kurban etleri bile kesilip poşetleniyor, yetmiyor birde dondurulup gönderiliyor.
Buradan duyurulur, bağı bahçesi olan kayınvalide aranıyor, ben şehirli tarlası olmayan kayınvalide bularak hata ettim:KK70::KK70:

Back