Paypal hakkında...

sahra87

Bilemiyorum...
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
1.101
5
116
İstanbul
merhba arkadaşlar belki dert değil ama içime dert oldu gerçekten.ben yurtdışında bir alışveriş sitesinden alışveriş yapmak istiyorum hatta satıcıyla anlaştım .paypal da hesabım var oradan ödeme yapmak istiyorum ama her seferinde limit yok diyor..kredi kartımı tanımlattım başka ne yapmam gerekiyor para çekilmesi için hesabımdan bilen kullanan var mı?çok sevinicem yardım ederseniz

cnm sorun kartından kaynaklanıyodur,kartının limitini kontrol et,harcamaların için primary card olarak kullanıcağın kartını tanımlamalısın.

bende paypal kullaniyorum ama ben kredi kartimi degil normal bankamatik debit kartimi tanimlattim esimde ayni sekilde bir sorunla karsilasmadik bence senin sorun karttan kaynaklanabilir

normal bankamatik kartımızı tanımlatsak oluyormu?yani mesela yapı kredi bankamatik kartım var param oraya yatıyor genelde.onu tanımlatsam olur yani?kredi kartım yurtdışı alışverişine açık ve limiti var.kredi kartı diye kabul etmiyor olabilir mi?herhangi bir bankamatik kartı olur mu?debit nedir?

merhba arkadaşlar belki dert değil ama içime dert oldu gerçekten.ben yurtdışında bir alışveriş sitesinden alışveriş yapmak istiyorum hatta satıcıyla anlaştım .paypal da hesabım var oradan ödeme yapmak istiyorum ama her seferinde limit yok diyor..kredi kartımı tanımlattım başka ne yapmam gerekiyor para çekilmesi için hesabımdan bilen kullanan var mı?çok sevinicem yardım ederseniz

canim hesabinda para olmasi lazim bu bir. yani kredi kartim odesin ben gelince vadesi odeyeyim yok. para varsa ceker, yoksa kalirsin.
ikincisi de paypal'in Tr deki bankalarla anlasmasi yok diye biliyorum.
var mi?

normal bankamatik kartımızı tanımlatsak oluyormu?yani mesela yapı kredi bankamatik kartım var param oraya yatıyor genelde.onu tanımlatsam olur yani?kredi kartım yurtdışı alışverişine açık ve limiti var.kredi kartı diye kabul etmiyor olabilir mi?herhangi bir bankamatik kartı olur mu?debit nedir?

debit dedigimiz hani bizim maas kartlarimiz. icinde onceden para olan kartlar. yani kredi karti olmaz canim. paypal once parayi bankadan ceker. saticiya odemesini yapar sonra satici sana mal gonderir. ben hep kullaniyorum ama ben ABD deyim ve buradaki banka kartimla yapiyorum. TR ye gelince ne yapacam diye de dusunuyorum. cunku hep ebaydan yaparim ben alisverisimi.

canim nomal karti tanimla bakalim. icinde para yoksa gene yapamazsin da. simdi baktim Tr ile anlasma yapilmis sanirim. yoktu onceden. eger tanimlarsan bize de haber evr.

tr de anlaşması var..bende ioffer dan yapmak istiyorum hatta satıcıyla anlaşma yaptım invoice yolldı parayı yollayamıyorum.demek bankamatik kartımı tanımlatmam gerekiyor..çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için şimdi ben 210 ytlik alışveriş yapçam bankamatik kartımda yalnızca 180 ytl var.yrn bankaya yatırdıımda üstüne para kabul edicek umarım kartımı

İçerik nedeniyle konunuz “Hiçbir başlığa uymayan “ bölümüne taşınmıştır

Editör arkadaşımın da bilgisine

Back