- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Heee, erkeğim gel tadına bak deseydinBu bu bişeymi,biride sen erkeksin dedi sjksjksjsk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heee, erkeğim gel tadına bak deseydinBu bu bişeymi,biride sen erkeksin dedi sjksjksjsk
Söylerdim de ayıp olur şimdi buradaTeey allahım daha neler duyacaz ikna olması için ne göstermek gerekiyo acaba
Gecen koteks geldi hala bitmedi abla demekki kacirmiyomusum o yalanciYarasın koçum
Belli bir sayıya kadar yolluyorlar,yasoya mesane pedi yollayacaklarmış ölee duydum kaçırıyormuş altına arada
O yıllarda yeniyim daha sitede,şimdi olsa gazoz içmeye davet ederdim pul kolleksiyonumu gösterirdim sjksjksjkHeee, erkeğim gel tadına bak deseydin
Sağol paşamYarasın koçum
Belli bir sayıya kadar yolluyorlar,yasoya mesane pedi yollayacaklarmış ölee duydum kaçırıyormuş altına arada
Deget işini
Orkide yolladım bende bakalım gelecekmi:))Gecen koteks geldi hala bitmedi abla demekki kacirmiyomusum o yalanci
Dışarı çıkamadığından olabilir miGecen koteks geldi hala bitmedi abla demekki kacirmiyomusum o yalanci
Bende yazdim bide bebek bezine anca yeter bana malum kaciriyomusum yaOrkide yolladım bende bakalım gelecekmi:))
O yıllarda yeniyim daha sitede,şimdi olsa gazoz içmeye davet ederdim pul kolleksiyonumu gösterirdim sjksjksjk
Yok yok öle duydum saklama şimdi paşan öle dioo
Manyakmisin kiz senDışarı çıkamadığından olabilir mi
Evde gerek duymuyorsundur
Gelsin, Blue_Peri ’ye yollayacağım. 1 paket yetmez şimdi O’naYok yok öle duydum saklama şimdi paşan öle dioo
EvetManyakmisin kiz sen
Belli
Sen değil misin
ÇıkkkkkSen değil misin
Hangi hedef kız?alsem ayso hedefine ulaştı mı
Bebek bezi lazım olur eylüle.Bende yazdim bide bebek bezine anca yeter bana malum kaciriyomusum ya
Hee vallla kimle dans ediyor bakalım
Ahaaaa duymasınnGelsin, Blue_Peri ’ye yollayacağım. 1 paket yetmez şimdi O’na
Yarışma hedefi .Hangi hedef kız?