- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Günaydın mervişim,dün beğeni yağmuru yaptım sanaGünaydınnn hanımlaar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın mervişim,dün beğeni yağmuru yaptım sanaGünaydınnn hanımlaar
Gunaydın kuzum
Günaydın mervişimGünaydınnn hanımlaar
GunaydinGünaydınnn hanımlaar
Günaydın parimGünaydınnn hanımlaar
naber evvam
Günaydın mervişim
Kesin al numaramı ver numaranı sjksjksjkNumaralaşıyorlar şu anda
gördüm ablaa ellerin dert gormesın tesekkür ederimm nasılsııınGünaydın mervişim,dün beğeni yağmuru yaptım sana
Beklerdik ki karşı tarafın kontörü gitmesinEskiden vardı o ya,aklımdasın demekti ne zor günlerde yasamisiz
nasılsın fülüzümmGunaydin canim
Ne yapayım yazık kendini yanlız hissetmesin gerçi eminim verdikten sonra pişman olucam belki boşanmaya kadar gidebilir
Iyiyim canim sen nasil oldunnasılsın fülüzümm
Ben isterim seni, bana yaz
Açan saflara kızardıkBeklerdik ki karşı tarafın kontörü gitmesin
Guru yapc az ya seni ondan,az kaldı bugün tamamlanır,bende iyiyim sağol sen nasılsıngördüm ablaa ellerin dert gormesın tesekkür ederimm nasılsııın
Yuhhhh nedenNe yapayım yazık kendini yanlız hissetmesin gerçi eminim verdikten sonra pişman olucam belki boşanmaya kadar gidebilir
Şahit ,stersen biz varız sjksjksjk tanık olarakNe yapayım yazık kendini yanlız hissetmesin gerçi eminim verdikten sonra pişman olucam belki boşanmaya kadar gidebilir
Bana da ver, sapıklık yapayımNe yapayım yazık kendini yanlız hissetmesin gerçi eminim verdikten sonra pişman olucam belki boşanmaya kadar gidebilir
Tamam yaziyomBen isterim seni, bana yaz
Günaydın fülüzüm ❤Evva Sanada gunaydin
İyiyim mervişim şükür sen nasılsın daha iyisindir inşallah ❤naber evvam